Murad Superactive Moisturiser SPF 40: Mattifying Oil + Pore Control Матуючий крем длля обличчя
Назва:
Murad Superactive Moisturiser SPF 40: Mattifying Oil + Pore Control
Бренди:
Murad 🇺🇸Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
УФ-фільтри
Вітамін Е
Олії
Силікони
BHA Саліцилова кислота
AHA кислоти
Формула:
Опис:
Наша найулюбленіша формула, переосмислена. Матуюча олія + суперактивний зволожувач для контролю пор SPF 40 – це легкий зволожувальний крем 3-в-1, який:
Забезпечує зволоження без жирного блиску
Впливає на розширені пори та недоліки завдяки точно дозованій саліциловій кислоті для більш гладкої та рівної текстури шкіри
Захищає від ультрафіолету завдяки високому SPF 40
Цей багатофункціональний зволожувальний крем із SPF мінімізує кількість кроків у вашому догляді за шкірою, а також діє як основа під макіяж. Він не залишає білого нальоту, забезпечуючи матуючий фініш. Він також швидко поглинається та некомедогенний.
Склад:
Water/Aqua/Eau, Tapioca Starch, Octocrylene, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Polysilicone-11, Propanediol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butyloctyl Salicylate, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol Dicaprylate, Amylopectin, Coconut Alkanes, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Butyl Avocadate, Capryloyl Salicylic Acid, Coco-Glucoside, Urea, Yeast Amino Acids, Trehalose, Inositol, Taurine, Betaine, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Bisabolol, Allantoin, Amylose, Xylitol, Zinc Gluconate, Aminomethyl Propanol, Hydrogenated Vegetable Oil, Tocopherol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Laureth-12, Cellulose, Cellulose Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Glucose, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citrus Aurantium Peel Oil, Limonene, Linalool, Dimethyl Phenethyl Acetate, Linalyl Acetate, Citral, Pinene, Fragrance (Parfum), Iron Oxides (CI 77492)
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 23089-26-1
# CAS Номер: 70356-09-1
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 70424-62-3
Каприлоїлсаліцилова кислота є похідною (складним ефіром) саліцилової кислоти, розробленою L’Oreal.
У хімічних колах він відомий як 2-гідроксил-5-октаноїлбензойна кислота, але споживачі засобів для догляду за шкірою, швидше за все, знають, що він містить ліпогідроксикислоту (LHA). Частина «ліпо» є маслорозчинною, хоча звичайна саліцилова кислота теж.
На сьогоднішній день дослідження не показали, що капрілоіл саліцилова кислота перевершує саліцилову кислоту; однак ми знаємо, що LHA має більший молекулярний розмір і разом із струк...
# CAS Номер: 9004-32-4
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 104-29-0
# CAS Номер: 5392-40-5 / 141-27-5 / 106-26-3
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 85536-61-6
Цетіол ЦS (CETIOL CS) - легкий емолент (1300 мм2/1 Про хв) середньої полярності рослинного походження з чудовими сенсорними характеристиками для косметичних рецептур, що не містять силікони. Прозора безбарвна рідина без запаху, що має гарну здатність, що змочується; температура спалаху > 140°. Підходить для всіх рецептур для догляду за шкірою та волоссям.
Coco Caprylate і Coco Caprate - це ефіри спиртів, отриманих з кокосового горіха з каприловою і каприновою кислотами. Це природний біорозкладний косметичний інгредієнт, сертифікова...
# CAS Номер: 141464-42-8
Глюкоцід кокосу (Кокоглюкозоід) – є неіонною поверхнево-активною речовиною, яку можна використовувати в якості пінооутворюючого, очищаючого, кондиціонуючого і підвищуючого в'язкість агента для рідких миючих засобів та шампунів. Отриманий з кокосової або пальмової олії і глюкози з кукурудзи чи пшениці. Косметичний продукт, у складі якого є кокоглюкозоід, підходить навіть для тендітної і чутливої шкіри. Кокоглюкозоід є поширеним інгредієнтом в натуральних шампунях. Він використовується замість токсичних поверхнево-активних речовин в традицій...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 50-99-7
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 3056-00-6 / 9002-92-0
Laureth-12 - це синтетичний полімер, що складається з лаурилового спирту та PEG (поліетиленгліколю). Через наявність PEG цей інгредієнт може містити потенційно токсичні виробничі домішки, такі як 1,4-діоксан.
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 6197-30-4
🔬 Октокрилен (Octocrylene)
Октокрилен (хімічна назва: 2-етилгексиловий ефір 2-ціано-3,3-дифенілакрилової кислоти) — це поширений органічний (хімічний) сонцезахисний фільтр. Візуально він являє собою густу маслянисту рідину жовтуватого кольору, яка є абсолютно нерозчинною у воді, але добре розчиняється в косметичних оліях та емолентах.
☀️ Косметичні властивості та стабільність
У складі сонцезахисних засобів та денної косметики октокрилен використовується переважно як UVB-фільтр
# CAS Номер: 91052-22-9
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 51981-21-6
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 57-13-6
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 87-99-0
# CAS Номер: 4468-02-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-20-7
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 488-43-7
# CAS Номер: 76823-03-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8024-32-6
# CAS Номер: 205328-43-6
# CAS Номер: 118-60-5
ЕТИЛГЕКСИЛСАЛІЦИЛАТ -октилсаліцилат, 2-етилгексил саліцилат, безбарвна або жовтувата рідина, погано розчиняється у воді, розчиняється у спиртах та оліях. У косметиці використовується як органічний фільтр, фотозахисна добавка в засобах для засмаги в УФВ-області. Міститься в деяких рослинах, наприклад, у березі. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 як УФ-фільтр дозволено для використання у концентрації, що не перевищує 5%. Octisalate є сонцезахисним інгредієнтом із загалом хорошим профілем безпеки. Запропоноване оновлення FD...
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Альтернатива потенційно шкідливим консервантам леуцідал (Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate або Leucidal) – це природний антимікробний консервант, який використовується в засобах по догляду за шкірою і косметиці. Він також може бути корисний при місцевому застосуванні в продуктах для шкіри або шкіри голови, оскільки він зволожує і кондиціонує. Це інгредієнт на основі пробіотика, створений шляхом ферментації Lactobacillus в певній живильному середовищі. Lactobacillus є одним з видів мікроорганізмів, які використовуються для виробництва ...
# CAS Номер: 118-56-9
ГОМОСАЛАТ – гомоментилсаліцилат, 3,3,5-триметилциклогексилсаліцилат, злегка жовтувата густа рідина зі слабким ментоловим запахом. Розчиняється в оліях та складних ефірах, погано розчиняється у воді та спиртах. У косметиці застосовується як УФВ-фільтр у всіх засобах догляду за шкірою, згідно з Регламентом ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 максимально допустима концентрація в готовому продукті 10%. Гомосалат є поширеним інгредієнтом сонцезахисного крему. Маслорозчинний хімічний сонцезахисний агент, який захищає шкіру від ...
Бутилоктилсаліцилат - це синтетичний інгредієнт, який функціонує як пом'якшувальний засіб для шкіри. Його також можна використовувати як розчинник у косметичних композиціях для розчинення або руйнування інших інгредієнтів, таких як гази або тверді речовини, для утворення розчину. У догляді за волоссям використовується як кондиціонуючий засіб.
багатофункціональний допоміжний інгредієнт, який особливо корисний у сонцезахисних кремах. Він може розчиняти деякі широко використовувані УФ-фільтри, такі як оксибензон або авобензон, а також мож...
Кокосові алкани - це інгредієнт, отриманий шляхом відновлення та гідрогенізації жирних кислот з кокосової олії. У косметичних продуктах кокосові алкани діють як розчинник і пом’якшувач шкіри.
Алкани — це насичені вуглеводні (поширені приклади вуглеводнів у косметиці включають мінеральне масло та парафін).
Постачальники цього інгредієнта описують його як прозорий маслянистий рідкий пом’якшувальний засіб із легким висиханням на шкірі, подібним до легкого розчинника ізодедекану.
Він часто використовується в тандемі з іншим інг...
# CAS Номер: 115-95-7
Ліналілацетат — безбарвна рідина зі свіжим квітковим запахом лаванди. Він ідеально підходить для використання в ароматизаторах і ароматизаторах.
Ліналілацетат – це ароматична хімічна речовина, яка зазвичай виглядає як прозора рідина з солодким квітково-зеленим ароматом. Ця сполука є компонентом деяких наших ароматичних сумішей.
Ліналілацетат можна синтезувати для промисловості з оцтової кислоти та ліналоолу, однак він також зустрічається в природі в таких рослинах, як кардамон, шавлія та лимон, і є головним компонентом ефірних ол...
# CAS Номер: 80-56-8 / 7785-70-8 / 127-91-3 / 18172-67-3
Пінен - це ароматична хімічна речовина, яка зазвичай виглядає як прозора рідина з деревно-сосновим запахом, яка зустрічається у великій кількості в природі, зокрема в смолі сосен та багатьох інших хвойних дерев. Він містить два ізомери (молекули з ідентичними формулами, але відмінними структурами), відомі як альфа-пінен, які містяться в евкаліпті, петрушці та ладанах; і бета-пінен, який міститься в сосні звичайній, мускатному горіху та м'яті. Соснова смола і багато рослинних масел містять обидва ці ізомери. Пінени є основною складовою скип...
# CAS Номер: 151-05-3
Dimethyl Benzyl Carbinyl acetate (номер CAS 151-05-3) є інгредієнтом, який використовується в парфумах.
Dimethyl Benzyl Carbinyl acetate використовується для додання солодкості та пікантності з фруктовими, рожевими, лавандовими та свіжими нотами. Використовується в милі та косметиці.








