coconut alkanes

Опис
Кокосові алкани - це інгредієнт, отриманий шляхом відновлення та гідрогенізації жирних кислот з кокосової олії. У косметичних продуктах кокосові алкани діють як розчинник і пом’якшувач шкіри.
Алкани — це насичені вуглеводні (поширені приклади вуглеводнів у косметиці включають мінеральне масло та парафін).
Постачальники цього інгредієнта описують його як прозорий маслянистий рідкий пом’якшувальний засіб із легким висиханням на шкірі, подібним до легкого розчинника ізодедекану.
Він часто використовується в тандемі з іншим інгредієнтом, отриманим з кокосового горіха, коко-каприлатом/капратом. Цей дует рекламується як альтернатива певним сухим силіконам.
Його часто поєднують з іншим пом’якшувальним засобом під назвою Coco-Caprylate/Caprate, і вони разом можуть служити чудовою заміною деяким летким силіконам, таким як Cyclopentasiloxane.
У світі природного догляду за шкірою кокосові алкани набули популярності як веганська рослинна альтернатива синтетичним інгредієнтам.
Як правило, кокосові алкани вважаються безпечними для місцевого застосування на шкірі.
Однак важливо зазначити, що кокосові алкани можуть бути комедогенними, тобто вони можуть закупорювати пори та, можливо, призводити до висипань, особливо в осіб із жирною шкірою або шкірою, схильною до вугрів. Комедогенність інгредієнта може відрізнятися в різних індивідів і може залежати від концентрації, яка використовується в продукті, а також від того, як продукт складено. Якщо загальна формула залишає на шкірі важке, оклюзійне, жирне відчуття, то так, існує ймовірність, що вона може закупорити пори та погіршити висипання, але вона базуватиметься на всіх пом’якшувальних і масляних інгредієнтах, а не лише на кокосових алканах.
Останні продукти з цим інгредіентом
Олії
Силікони
УФ-фільтри
Сквалан
Вітамін Е
Зелений чай
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Алерген
Алерген
Олії
Вітамін Е
AHA кислоти
AHA кислоти
Пептиди
Силікони
Корінь солодки
УФ-фільтри
Вітамін Е
Колаген
AHA кислоти
BHA Саліцилова кислота
Силікони
УФ-фільтри
Олії
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
AHA кислоти
Пептиди
Омега жирні кислоти
Силікони
Вітамін Е
Вітамін F
Гіалуронова кислота
Олії
Коензим Q10
Кофеїн
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Кераміди
Ретиноїди (Вітамін А)
Водорості
Олії
Ніацинамід (вітамін В3)
Поліфеноли
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Пептиди
Омега жирні кислоти
Вітамін С
Вітамін F
Олії
Сквалан
Кераміди
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Омега жирні кислоти
AHA кислоти
AHA кислоти
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Олії
Пептиди
Омега жирні кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Корінь солодки
Олії
AHA кислоти
Сквалан
Вітамін Е
УФ-фільтри
Олії
Силікони
Пептиди
AHA кислоти
Вітамін С
Ретиноїди (Вітамін А)
Олії
BHA Саліцилова кислота
Вітамін Е
Сквалан
Вітамін С
Гіалуронова кислота












