Bielenda Future Beauty Transforming Milky Moisturizing Soothing Face Serum Трансформуюча зволожуюча та заспокійлива кремова сироватка для обличчя
Назва:
Bielenda Future Beauty Transforming Milky Moisturizing Soothing Face Serum
Бренди:
Bielenda 🇵🇱Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Силікони
Вітамін F
Олії
Омега жирні кислоти
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Пептиди
Опис:
Transforming Milky - Moisturizing and Soothing Serumizer - це косметичний засіб з унікальною мінливою формулою, яка втамовує спрагу шкіри, забезпечуючи їй глибоке зволоження та заспокоєння. Його консистенція ідеально підходить для догляду за сухою, дуже сухою та подразненою шкірою. Блакитний колір маси підкреслює свіжість і ніжність продукту, даруючи миттєве відчуття комфорту.
XTREME [AI]3 – Зволожуючий і регенеруючий комплекс, підібраний штучним інтелектом, містить передові зволожуючі інгредієнти та біотехнологічний «дермохакінг» інгредієнт, отриманий із стовбурових клітин рослин, що допомагає продовжити молодість шкіри.
Пептиди IQ – інтелектуальні пептиди нового покоління, які точно впливають на вибрані клітини шкіри, підтримуючи її регенерацію та покращуючи структуру.
Трипептид міді – пептид міді з сильними регенеруючими властивостями, який підтримує відновлення шкіри та покращує її еластичність і пружність.
Азулен – заспокійливий і протизапальний інгредієнт, ідеально підходить для зменшення подразнення та відновлення комфорту для сухої та чутливої шкіри.
Системи Supermicron - інноваційні носії активних інгредієнтів, які завдяки особливій структурі забезпечують більш ефективну дію та глибше проникнення в шкіру.
Склад:
Aqua (Water), Ethyl Oleate, Coconut Alkanes, Propanediol, Tri(Polyglyceryl-3/Lauryl) Hydrogenated Trilinoleate, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Magnesium Sulfate, Glycerin, Pentylene Glycol, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, Palmitoyl Tripeptide-5, Althaea Rosea Flower Extract, Copper Tripeptide-1, Levulinic Acid, Copper Palmitoyl Heptapeptide-14, Palmitoyl sh-Hexapeptide-13 Serine SP Amide, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Acetyl Hexapeptide-8, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Caprylyl Glycol, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Sodium Isostearate, Disodium EDTA, Polyvinyl Alcohol, Xanthan Gum, Azulene, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Limonene, Citrus Aurantium Peel Oil, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citrus Limon Peel Oil, Terpineol, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Linalyl Acetate, Dimethyl Phenethyl Acetate, CI 42090.
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 3844-45-9
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 139-33-3
Етилолеат - це складний ефір етилового спирту та олеїнової кислоти.
Етилолеат — це складний ефір етанолу та олеїнової кислоти (C18:1), інгредієнт рослинного походження нетваринного походження, який використовується в багатьох продуктах для догляду за шкірою та фармацевтичних формулах і пропонує численні функціональні переваги. Це неокклюзійний емолієнт із хорошим розподілом, ліпофільний (розчинний у олії) і чудовий профіль кольору. Крім того, завдяки низькій в'язкості етилолеат дозволяє виробникам контролювати консистенцію формул з нел...
# CAS Номер: 22047-49-0
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 26402-22-2
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 7487-88-9
Загальна назва сульфату магнію - сіль Епсома або (MgSO4,7H2O). Він названий на честь мінеральних вод, знайдених в Епсомі в Англії, солі Епсома здавна використовувалися як мінеральні води.
Цей маленький білий кристал, схожий на сіль, використовується для купання та купання, щоб «вивести» токсичні речовини з організму через шкіру. Це забезпечує ефективне полегшення болю, втомлених м’язів. Історично склалося так, що сульфат магнію додають одну або дві чашки в теплу воду для ванни для заспокійливих спа-процедур.
Сульфат магнію має пр...
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 8000-41-7 / 98-55-5 / 138-87-4 / 586-81-2
Терпінеол — поширений терпен, що міститься в рослинах коноплі. Технічно терпінеол — це терпеновий спирт, а не просто терпен. Це означає, що він має таку ж хімічну структуру, що й терпен, і має схожі характеристики. Єдина відмінність полягає в тому, що терпеновий спирт має окрему кисневмісну функціональну групу під назвою гідроксил, яка прилипає до однієї сторони молекули.
Це надає терпінеолу деякі відмінні характеристики від інших терпенів.
Чистий терпінеол має багато застосувань. Це чудове доповнення до косметичних формул, спрям...
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 5343-92-0
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 49557-75-7
Acetyl hexapeptide-8 Комерційно відомий як аргірелін, ацетилгексапептид-8 – це синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі. В основному він використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння. Він призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках серед інших областей. Ацетилгексапептидом-8 - це синтетичний пептид, отриманий з білка, виявленого в ботокс. Він в основному використовується в кремах або сироватках проти зморшок і проти старіння. Він призначен...
Алтея рожева, також відома як мальва, вся рослина дуже корисна для надання благотворного впливу на різні органи тіла. Екстракт його квітів забезпечує «оздоровчу дію» на шкіру.
Діє як заспокійливий засіб для сухої та подразненої шкіри. Він також має протизапальну дію. Він допомагає шкірі утримувати вологу, тому зволожує суху шкіру. Він покращує текстуру продукту, оскільки містить слиз, який має досить хорошу здатність поглинати воду.
ДИІЗОСТЕАРАТ/ПОЛІГІДРОКСИСТЕАРАТ/СЕБАКАТ. Цей прозорий гель-лосьйон з пектином — унікальний гель-лосьйон проти старіння. Містить потужні антиоксиданти та компоненти, що взаємодіють із клітинами, які допомагають зникнути слідам після висипань і сприяють молодшому вигляду шкіри завдяки RETINATUREL і HALORUBIN. ISOLAN® GPS - це емульгатор без PEG на основі рослинної сировини з чудовими властивостями стабілізації емульсії навіть при низьких концентраціях емульгатора (2-3%). ISOLAN® GPS підходить для приготування косметичних кремів і лосьйонів W/...
Діетилгексил сирингіліденемалонат (DESM) — це складний ефір, який діє як антиоксидант і допомагає захистити косметику від хімічного або фізичного псування, викликаного світлом. Це означає, що це фотостабілізатор.
У цій функції він також стабілізує багато УФ-фільтрів, особливо авобензон. Дослідження показують, що діетилгексил сирингіліденемалонат може збільшити критичну довжину хвилі в сонцезахисних кремах (міра захисту від UVA-променів) і підвищити SPF у сонцезахисних формулах. При кімнатній температурі це в'язка жовтувата рідина або л...
ОЛІЯ ЛИМОННОЇ ЦЕДРИ - ефірна олія, свіжа, з холодним і трохи гіркуватим ароматом отримують з цедри лимона. Має антибактеріальну та антивірусну дію. М. ц. містить лимонну та аскорбінову кислоту, лимонен, цитраль та кумарин. Має антисептичну, стимулюючу та тонізуючу дію. Має очищувальні та дезінфікуючі властивості, що робить його ідеальним для лікування себореї, втомленої та стомленої шкіри. Алерген
Кокосові алкани - це інгредієнт, отриманий шляхом відновлення та гідрогенізації жирних кислот з кокосової олії. У косметичних продуктах кокосові алкани діють як розчинник і пом’якшувач шкіри.
Алкани — це насичені вуглеводні (поширені приклади вуглеводнів у косметиці включають мінеральне масло та парафін).
Постачальники цього інгредієнта описують його як прозорий маслянистий рідкий пом’якшувальний засіб із легким висиханням на шкірі, подібним до легкого розчинника ізодедекану.
Він часто використовується в тандемі з іншим інг...
Мідний пальмітоіл гептапептид-14 — це потужний пептид, який може збільшити синтез еластину та колагену, двох білків у дермі, які надають шкірі пружності та еластичності. Одне дослідження показало, що після 28 днів щоденного використання площа поверхні зморшок зменшилася на 33%, а еластичність шкіри зросла на 19%.
X50® Antiaging — це комплексний інгредієнт на основі пептидів із двошаровою капсулою під назвою X50, яка закріплює пептиди на своїй поверхні, перетворюючись на інтелектуальний націлюючий пристрій (ITD), здатний націлюватися на...
# CAS Номер: 115-95-7
Ліналілацетат — безбарвна рідина зі свіжим квітковим запахом лаванди. Він ідеально підходить для використання в ароматизаторах і ароматизаторах.
Ліналілацетат – це ароматична хімічна речовина, яка зазвичай виглядає як прозора рідина з солодким квітково-зеленим ароматом. Ця сполука є компонентом деяких наших ароматичних сумішей.
Ліналілацетат можна синтезувати для промисловості з оцтової кислоти та ліналоолу, однак він також зустрічається в природі в таких рослинах, як кардамон, шавлія та лимон, і є головним компонентом ефірних ол...
# CAS Номер: 54464-57-2 / 54464-59-4 / 68155-66-8 / 68155-67-9
Тетраметилацетилоктагідронафталіни в основному використовуються як ароматизатори в косметиці та засобах особистої гігієни. Він надає продуктам приємний аромат і покращує загальний досвід користувача. Він не має прямих переваг для догляду за шкірою.
Тетраметилацетилоктагідронафталіни (назва за Міжнародною номенклатурою косметичних інгредієнтів (INCI)) — синтетичний кетоновий ароматизатор, також відомий як OTNE (хімічна абревіатура для Octahydrotetramethyl Acetophenone) і під іншими комерційними назвами, такими як: Iso E Super, Iso Gamma...
# CAS Номер: 64248-79-9
Ізостеарат натрію є натрієвою сіллю ізостеаринової кислоти
# CAS Номер: 151-05-3
Dimethyl Benzyl Carbinyl acetate (номер CAS 151-05-3) є інгредієнтом, який використовується в парфумах.
Dimethyl Benzyl Carbinyl acetate використовується для додання солодкості та пікантності з фруктовими, рожевими, лавандовими та свіжими нотами. Використовується в милі та косметиці.
ТРИ (ПОЛІГЛІЦЕРИЛ-3/ЛАУРИЛ) ГІДРОГЕНІЗОВАНИЙ ТРИЛІНОЛЕАТ – це пом’якшувальний інгредієнт, який зазвичай використовується в косметичних формулах для покращення гладкості та зволоження шкіри шляхом формування захисного бар’єру на її поверхні.
Ця високоефективна система на 100% біорозроблена та є чудовою альтернативою традиційним системам на основі ПЕГ. Вона дозволяє створювати різноманітні несподівані сенсорні рецептури та пропонує виняткову ефективність та універсальність, будучи сумісною з великою кількістю косметичних інгредієнтів. Во...

![SVR [A] Ampoule Lift Smoothing Concentrate Концентрат з вітаміном А](/cdn/safetymakeup-product_images/66c7b5cf26654ff1b88bbcc6/SVR-A-Ampoule-Lift-Smoothing-Concentrate.webp)








