tri(polyglyceryl-3/lauryl) hydrogenated trilinoleate

Назва інгредієнта:

tri(polyglyceryl-3/lauryl) hydrogenated trilinoleate

Рівень безпеки:

Безпечно

Основні функції:

Рівень EWG:

01

Опис

Опис

ТРИ (ПОЛІГЛІЦЕРИЛ-3/ЛАУРИЛ) ГІДРОГЕНІЗОВАНИЙ ТРИЛІНОЛЕАТ – це пом’якшувальний інгредієнт, який зазвичай використовується в косметичних формулах для покращення гладкості та зволоження шкіри шляхом формування захисного бар’єру на її поверхні.

Ця високоефективна система на 100% біорозроблена та є чудовою альтернативою традиційним системам на основі ПЕГ. Вона дозволяє створювати різноманітні несподівані сенсорні рецептури та пропонує виняткову ефективність та універсальність, будучи сумісною з великою кількістю косметичних інгредієнтів. Вона не містить EO/PO, консервантів, EDTA, BHT/BHA. ТРИ (ПОЛІГЛІЦЕРИЛ-3/ЛАУРИЛ) ГІДРОГЕНІЗОВАНИЙ ТРИЛІНОЛЕАТ рекомендується для легких емульсій з високою внутрішньою фазою, рідких сонцезахисних кремів та декоративної косметики, а також більш традиційних насичених кремів. Він також використовується в антиперспірантах та дезодорантах, засобах для догляду за шкірою (обличчя/шия, тіло), засобах для догляду за шкірою голови, засобах для догляду за ногами та стопами, а також засобах після засмаги.

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

The Ordinary UV Filters SPF 45 Serum
The Ordinary UV Filters SPF 45 Serum
The Ordinary 🇨🇦Сонцезахисний крем

Силікони

Кераміди

Омега жирні кислоти

Вітамін Е

УФ-фільтри

Bielenda Future Beauty Transforming Milky Moisturizing Soothing Face Serum
Bielenda Future Beauty Transforming Milky Moisturizing Soothing Face Serum
Bielenda 🇵🇱Сироватка для обличчя

Пептиди

Олії

Силікони

Вітамін F

Омега жирні кислоти

Вітамін Е

Гіалуронова кислота

AHA кислоти

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.