tocopheryl acetate

Назва інгредієнта:
tocopheryl acetate
Рівень безпеки:
Безпечно
CAS Номер:
#7695-91-2
Основні функції:
Рівень EWG:
2-3
Активні компоненти:
Вітамін ЕКомедогенність: 0
Опис
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для шкіри. Це включає в себе захист шкіри від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння.
У той час як цілий вітамін Е (токоферол), отриманий природним шляхом, приносить більше користі для шкіри, синтетичні форми все ще можуть відігравати важливу роль у здоров’ї шкіри.
Як і інші форми вітаміну Е, токоферолу ацетат, який також може бути зазначений як токоферил ацетат, також допомагає довше зберігати делікатні інгредієнти в косметиці стабільними. Для цієї мети вітамін Е часто поєднується з чистим вітаміном С (аскорбіновою кислотою).
Незалежна комісія з огляду косметичних інгредієнтів визнала всі форми вітаміну Е безпечними для використання в косметиці. Типовий діапазон використання коливається між 0,1–0,5%, хоча можна використовувати до 10% залежно від потреб формуляра та бажаних переваг.
Останні продукти з цим інгредіентом
PHA кислоти
Вітамін Е
Пептиди
Сквалан
Олії
Алерген
Кераміди
AHA кислоти
PDRN (полінуклеотиди)
УФ-фільтри
Гіалуронова кислота
Колаген
Вітамін Е
Пептиди
Олії
Кераміди
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Азулен
Вітамін Е
Алерген
Пептиди
Олії
AHA кислоти
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Азулен
Вітамін Е
Гриби
Алерген
Олії
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Водорості
Центелла азіатськa
Колаген
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Пептиди
Корінь солодки
Силікони
Олії
Колаген
Кераміди
PDRN (полінуклеотиди)
Вітамін С
Гіалуронова кислота
Ретиноїди (Вітамін А)
Ніацинамід (вітамін В3)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Ніацинамід (вітамін В3)
Олії
Вітамін Е
Зелений чай
Пептиди
Гіалуронова кислота
Колаген
Центелла азіатськa
Кофеїн
Гриби
Ретиноїди (Вітамін А)
Ніацинамід (вітамін В3)
Олії
Пептиди
Алерген
Зелений чай
AHA кислоти
Вітамін Е
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Кофеїн
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
PHA кислоти
Вітамін Е
Пантенол (Вітамін В5)
Ніацинамід (вітамін В3)
BHA Саліцилова кислота
Вітамін Е
AHA кислоти
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
Гіалуронова кислота
Вітамін С
Кераміди
Вітамін Е
Пантенол (Вітамін В5)
Олії
Силікони
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Вітамін Е
Водорості
УФ-фільтри
Вітамін С
Вітамін Е
Кераміди
Омега жирні кислоти
AHA кислоти
Олії
УФ-фільтри
УФ-фільтри
Гіалуронова кислота
Центелла азіатськa
Ніацинамід (вітамін В3)
Силікони
Вітамін Е
Алерген
Олії
Вітамін Е
Пантенол (Вітамін В5)
Алерген
УФ-фільтри
Силікони
Олії















