Rhode highlight milk Multipurpose luminizer Хайлайтер для обличчя
Опис:
Гібридний ілюмінатор для обличчя, який вдосконалює як чисту шкіру, так і макіяж, забезпечуючи ніжне перламутрове сяйво та інтенсивне зволоження протягом усього дня. Цей універсальний засіб можна наносити самостійно на оголену шкіру, змішувати з тональною основою або комбінувати з доглядовими продуктами та SPF, створюючи природний, бездоганно свіжий фініш із ефектом зволоженої та сяючої зсередини шкіри.
Склад:
Water/Aqua/Eau, Coconut Alkanes, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Polyglyceryl-10 Mono/Dioleate, Polyglyceryl-3 Oleate, Synthetic Fluorphlogopite, Diisopropyl Dimer Dilinoleate, Mica, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Copper Gluconate, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Oleic Acid, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Xanthan Gum, Euterpe Oleracea Sterols, Phosphatidylglycerol, Phytosphingosine, Caprylyl Glycol, Cholesterol, Coco-Caprylate/Caprate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Sodium Lauroyl Lactylate, Tin Oxide, Pentylene Glycol, Sodium Phytate, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Titanium Dioxide (CI 77891), Red 33 (CI 17200)
Аналіз складу
# CAS Номер: 7732-18-5
Кокосові алкани - це інгредієнт, отриманий шляхом відновлення та гідрогенізації жирних кислот з кокосової олії. У косметичних продуктах кокосові алкани діють як розчинник і пом’якшувач шкіри.
Алкани — це насичені вуглеводні (поширені приклади вуглеводнів у косметиці включають мінеральне масло та парафін).
Постачальники цього інгредієнта описують його як прозорий маслянистий рідкий пом’якшувальний засіб із легким висиханням на шкірі, подібним до легкого розчинника ізодедекану.
Він часто використовується в тандемі з іншим інг...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 68411-27-8
Полігліцерил-10 моно/діолеат є сумішшю моно- та діефірів олеїнової кислоти та полігліцерину-10.
Caprol® PGE 860 - це моно/діестер олеїнової кислоти та полімер гліцерину, що містить у середньому десять одиниць гліцерину. Неіонний, неалкоксильований багатофункціональний емульгатор Caprol PGE® 860 може використовуватися в різноманітних харчових, косметичних і фармацевтичних цілях. Це гідрофільний (масло/вода) емульгатор і може бути альтернативою вибраним полісорбатам або іншим алкоксильованим емульгаторам. Caprol® PGE 860 також функціонує...
# CAS Номер: 33940-98-6
Маслорозчинний емульгатор перетворює олію на вершкове молочко в присутності води, яка живить шкіру під час її очищення.
Полігліцерил-3 олеат - це моноефір олеїнової кислоти та полімер гліцерину, що містить у середньому три одиниці гліцерину. Це багатофункціональний емульгатор, що забезпечує стабільні емульсії в проміжних системах HLB, де можуть використовуватися два або більше інших емульгаторів. Полігліцерил-3 олеат вимагає низьких концентрацій використання 1,0 - 4,0%. Він здатний створювати емульсії з хорошою термостабільністю та сті...
# CAS Номер: 103213-20-3
Диізопропілдимер дилінолеат належить до групи сполук, званих діалкілдимер дилінолеатами, які, зокрема, синтезуються шляхом реакції незамінної жирної кислоти та спирту з розгалуженим або прямим ланцюгом, який потім має текстуру від каламутної рідини до воскоподібної твердої речовини. Тут ізопропіловий спирт реагує з ділінолевою кислотою з утворенням диізопропілового димеру ділінолеату. Ділінолева кислота одержується з ефірних масел рослинного походження. Насправді він складається з двох з’єднаних разом молекул лінолевої кислоти. Це прозора аб...
# CAS Номер: 12001-26-2
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 180801-54-0
# CAS Номер: 4468-02-4
Омега жирні кислоти
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
Фосфатидилгліцерин (PG) є повсюдним фосфоліпідом майже в усіх організмах. Фосфатна група в молекулі PG негативно заряджена при нейтральному pH, тому PG можна класифікувати як аніонний фосфоліпід.
Хоча точна фізіологічна роль PG у нефотосинтетичних еукаріотів невідома, зростає кількість доказів, які свідчать про те, що він відіграє важливу роль у мітохондріях головним чином як попередник у біосинтезі CL, який бере участь у складанні та стабілізації білкових комплексів. необхідний для дихального транспорту електронів і окисного фосфорилю...
# CAS Номер: 554-62-1
Фітосфінгозин -продукт руйнування церамідів, у великій кількості присутній у роговому шарі шкіри. Натуральна активна речовина, що має антисептичну та протизапальну дію, використовується в засобах проти акне. Відновлює гідроліпідну плівку на поверхні шкіри. Церамід 3-церамід фітосфінгозин бере участь в утворенні ліпідного бар'єрного шару шкіри гідроліпідної плівки.
Фітосфігозин — це складний жирний спирт з довгим ланцюгом, який природним чином міститься у верхніх шарах шкіри. Це важлива частина підтримки природного фактора зволоження шк...
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 85536-61-6
Цетіол ЦS (CETIOL CS) - легкий емолент (1300 мм2/1 Про хв) середньої полярності рослинного походження з чудовими сенсорними характеристиками для косметичних рецептур, що не містять силікони. Прозора безбарвна рідина без запаху, що має гарну здатність, що змочується; температура спалаху > 140°. Підходить для всіх рецептур для догляду за шкірою та волоссям.
Coco Caprylate і Coco Caprate - це ефіри спиртів, отриманих з кокосового горіха з каприловою і каприновою кислотами. Це природний біорозкладний косметичний інгредієнт, сертифікова...
# CAS Номер: 68603-42-9
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 407-040-2
Оксид олова — це природний мінерал, який використовується в різноманітних косметичних засобах і засобах особистої гігієни, а також у деяких продуктах харчування. Він зазвичай використовується як пігмент і для покращення текстури та консистенції продуктів.
Оксид олова міститься в багатьох мерехтливих продуктах, оскільки він є частиною глянцевої композиції без ПЕТ. Він вважається безпечним для використання в косметиці, і ми ніколи не використовували його нановерсію. Мінерал пресують із синтетичним фторфлогопітом або боросилікатом натрію ...
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 14306-25-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 104-29-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...






