Dermedic Sunbrella Baby SPF 50 Сонцезахисний крем для дітей на мінеральних фільтрах
Назва:
Dermedic Sunbrella Baby SPF 50
Бренди:
Dermedic 🇵🇱Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
Вітамін Е
Пантенол (Вітамін В5)
УФ-фільтри
Силікони
Олії
Алерген
Формула:
Опис:
Мінеральний захисний крем для обличчя SPF 50 Dermedic Sunbrella Baby захищає чутливу дитячу шкіру від шкідливого випромінювання УФ-А й УФ-В. Цей гіпоалергенний засіб створює на шкірі невидиму та нежирну плівку, заспокоює її, глибоко зволожує та інтенсивно відновлює висушену сонячними променями шкіру, а також є водостійким і фотостабільним та підходить для дітей від 1 місяця.
До складу крему входять мінеральні фільтри, які залишаються на поверхні шкіри та відбивають сонячні промені, а також активна речовина Aqua-provita D3, яку ультрафіолетове випромінювання перетворює на вітамін D3. Формула продукту додатково збагачена бісабололом, що сприяє прискоренню регенерації подразненої шкіри, гліцерином, який забезпечує шкірі необхідне зволоження, та вітаміном Е, який діє у якості природного антиоксиданта.
Склад:
AQUA, ZINC OXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL ISOSTEARATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, TITANIUM DIOXIDE (NANO), ALUMINA, STEARIC ACID, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, GLYCERIN, SORBITAN OLEATE, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, BETAINE, ISOPROPYL PALMITATE, OLEA EUROPAEA HUSK OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, TOCOPHEROL, C12-15 ALKYL BENZOATE, LANOLIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, SODIUM CHLORIDE, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, 7-DEHYDROCHOLESTEROL, LINUM USITATISSIMUM SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, CERA MICROCRISTALLINA, HYDROGENATED CASTOR OIL, ALLANTOIN, PARFUM, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL.
Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 1344-28-1
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 68411-27-8
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 540-97-6
ЦИКЛОГЕКСАСИЛОКСАН - силікон, емолент, надає шкірі відчуття м'якості та шовковистості. Має хорошу розтіканість, не залишає маслянистого відчуття, має низький поверхневий натяг, сумісний з широким спектром інгредієнтів.
Циклогексасилоксан насправді є сумішшю циклопентасилоксану (1-5%) і циклогексасилоксану (95-99%). Це прозора рідина з низькою в'язкістю і високою плинністю. Він швидко випаровується через дуже низький поверхневий натяг.
В основному він служить трьом цілям: по-перше, він діє як розчинник і допомагає отримати однорід...
# CAS Номер: 541-02-6
# CAS Номер: 4418-26-2
ДЕГІДРООЦТОВА КИСЛОТА - дегідроацетова кислота, 3-ацетил-6-метилпіран-2,4(3Н)-діон, біла порошкоподібна речовина без запаху. Консервант з бактерицидною та протигрибковою дією. Має помірну фунгіцидну дію, слабо ефективна проти бактерій, неефективна проти псевдомонад. Д.к. має низьку константу дисоціації і тому, на відміну від бензойної та сорбінової кислот, відносно ефективна у сфері слабокислих і навіть нейтральних значень рН. Оптимальний діапазон pH від 3 до 5.5. Через низьку розчинність у воді часто вводиться у вигляді солі натрію. Іноді в...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
Олії
# CAS Номер: 142-91-6
Ізопропілпальмітат - складний ефір ізопропілового спирту та пальмітинової кислоти. Безбарвна прозора рідина без запаху. Має пом'якшувальну дію, використовується як жировий та пластифікуючий компонент у кремах, лосьйонах, губній помаді. У складі шампунів надає волоссю блиску.
Має потужні зволожуючі, протизапальні та поживні властивості.
При нанесенні на шкіру ізопропілпальмітату сприяючи зникненню безлічі дрібних зморшок забезпечуючи їй надійний захист від агресивних впливів навколишнього середовища. Ізопропілпальмітат – має нежир...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 1314-13-2
# CAS Номер: 57-11-4
Олії
# CAS Номер: 8001-25-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
🔬 Діоксид титану (TiO2) у косметиці: безпека, наночастинки та покриття
Діоксид титану (TiO2 ) є одним із найефективніших мінеральних УФ-фільтрів для профілактики сонячних опіків і раку шкіри. Сьогодні в сонцезахисних кремах, тональних основах та бальзамах для губ він часто використовується у формі наночастинок (нано-TiO2), що дозволяє уникнути щільного білого нальоту на шкірі.
🛡️ Безпека при нанесенні на шкіру
Через мікроскопічний розмір наночастинок існували побоювання, що вони можуть проникати в к...
Екстракт Насіння Льну отримують з насіння Linum usitatissimum або льону. Центральна частина його насіння багата на білки, що містять аргінін, глутамінову та аспарагінову кислоти, а також інші незамінні амінокислоти. Екстракт Насіння Льну вже набуло популярності через високий вміст омега-жирних кислот, 57% ліноленової кислоти, а потім у порядку зменшення олеїнової, лінолевої, пальмітинової та стеаринової кислот. Екстракт Насіння Льну має протизапальну дію через ALA-альфа-ліноленову кислоту, що міститься в ньому. Він бореться із запаленням, як...






