Pyunkang Yul Kids & Baby Moisture Sun Cushion Дитячий зволожуючий сонцезахисний кушон на мінеральних фільтрах
Назва:
Pyunkang Yul Kids & Baby Moisture Sun Cushion
Бренди:
Pyunkang Yul 🇰🇷Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Кераміди
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Алерген
Центелла азіатськa
Зелений чай
Силікони
Формула:
Опис:
Дитячий зволожуючий сонцезахисний кушон на мінеральних фільтрах Pyunkang Yul Kids & Baby Moisture Sun Cushion із максимальним захистом SPF50+ PA++++ створений на основі екстракту ієрихонської троянди, який формує невагому вологоутримуючу завісу на ніжній шкірі малюка, схильній до перегріву та сухості під сонцем. Зручний компактний формат із пуфом дозволяє гігієнічно, швидко та рівномірно наносити засіб легкими поплескуваннями без утворення грудочок чи липкості навіть при багаторазовому поновленні протягом дня. Збалансована формула з гіалуроновою кислотою, керамідами, вітамінними рослинними оліями та трьома заспокійливими травами миттєво знімає подразнення від сонця й поту, глибоко живить епідерміс та дарує шкірі м'яке, здорове сяйво, що робить цей кушон ідеальним рішенням для безпечного поновлення захисту на прогулянці.
Склад:
Water, Zinc Oxide, Coco-Caprylate/Caprate, Dimethicone, Caprylyl Methicone, Titanium Dioxide, Butylene Glycol, Butyloctyl Salicylate, Isohexadecane, Isononyl Isononanoate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Methylpropanediol, Polymethylsilsesquioxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Camellia Sinensis Seed Oil, Polyglyceryl-10 Myristate, Rosa Canina Fruit Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Oryza Sativa (Rice) Germ Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Houttuynia Cordata Extract, Leonurus Sibiricus Flower/Leaf/Stem Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phaseolus Angularis Seed Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Arachis Hypogaea (Peanut) Fruit Extract, Cetyl Ethylhexanoate, Phaseolus Vulgaris Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Vigna Radiata Seed Extract, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Cholesterol, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Phytosteryl/Behenyl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Polyglyceryl-10 Oleate, Centella Asiatica Extract, Anastatica Hierochuntica Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, Potassium Cetyl Phosphate, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Ceramide NS, Ceramide EOP, Polyglyceryl-3 Oleate, Aluminum Hydroxide, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Stearic Acid, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Hydrogen Dimethicone, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Magnesium Sulfate, Sodium Methyl Stearoyl Taurate, Triethoxycaprylylsilane, Disodium EDTA
Аналіз складу
# CAS Номер: 21645-51-2
Гідроксид Алюмінію - високов'язка біла драглиста речовина, має амфотерні властивості. Погано розчинний у воді, розчинний у кислотах та лугах. Має абсорбуючі та в'яжучі властивості. Використовується в харчовому, фармацевтичному та косметичному виробництві. Вводиться у зубні пасти, антиперспіранти, гігієнічний тальк. Стабілізатор емульсій та суспензій, барвник білого кольору.
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 85536-61-6
Цетіол ЦS (CETIOL CS) - легкий емолент (1300 мм2/1 Про хв) середньої полярності рослинного походження з чудовими сенсорними характеристиками для косметичних рецептур, що не містять силікони. Прозора безбарвна рідина без запаху, що має гарну здатність, що змочується; температура спалаху > 140°. Підходить для всіх рецептур для догляду за шкірою та волоссям.
Coco Caprylate і Coco Caprate - це ефіри спиртів, отриманих з кокосового горіха з каприловою і каприновою кислотами. Це природний біорозкладний косметичний інгредієнт, сертифікова...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 29806-73-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 26402-22-2
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 7487-88-9
Загальна назва сульфату магнію - сіль Епсома або (MgSO4,7H2O). Він названий на честь мінеральних вод, знайдених в Епсомі в Англії, солі Епсома здавна використовувалися як мінеральні води.
Цей маленький білий кристал, схожий на сіль, використовується для купання та купання, щоб «вивести» токсичні речовини з організму через шкіру. Це забезпечує ефективне полегшення болю, втомлених м’язів. Історично склалося так, що сульфат магнію додають одну або дві чашки в теплу воду для ванни для заспокійливих спа-процедур.
Сульфат магнію має пр...
# CAS Номер: 33940-98-6
Маслорозчинний емульгатор перетворює олію на вершкове молочко в присутності води, яка живить шкіру під час її очищення.
Полігліцерил-3 олеат - це моноефір олеїнової кислоти та полімер гліцерину, що містить у середньому три одиниці гліцерину. Це багатофункціональний емульгатор, що забезпечує стабільні емульсії в проміжних системах HLB, де можуть використовуватися два або більше інших емульгаторів. Полігліцерил-3 олеат вимагає низьких концентрацій використання 1,0 - 4,0%. Він здатний створювати емульсії з хорошою термостабільністю та сті...
# CAS Номер: 160715-21-0
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 2943-75-1
# CAS Номер: 1314-13-2
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
ОЛІЯ ШИПШИНИ - жирна напіввисихаюча олія з насіння плодів собачого шипшини (Rosa Саninа)-листопадного чагарника. Рідина бурого кольору із зеленуватим відтінком, гіркого смаку та специфічного запаху. Містить каротин, вітамін Е, тригліцериди інолевої, ліноленової, олеїнової, пальмітинової, стеаринової та арахідонової кислот. Олія шипшини добре зволожує, живить шкіру. Рекомендується використовувати для старіючої, в'янучої, сухої шкіри у складі ароматичних сумішей. Олія шипшини широко застосовуються в косметичних виробах: поживних і регенеру...
# CAS Номер: 93685-81-5
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
# CAS Номер: 2163-42-0
# CAS Номер: 63148-62-9
ВІНІЛДИМЕТИКОН - сополімер силоксану та вінілового полімеру. Плівкоутворюючий компонент м'якої текстури із захисними та водовідштовхувальними властивостями, сумісний із багатьма косметичними інгредієнтами. Використовується в лаках для волосся, манікюрних лаках, захисних кремах та ін. Кроссполімер диметикон є тип силікону. Силікони - це синтетичні полімери, що складаються з повторюваних ланок силоксан (елементарний кремній і кисень), тому силікони також можуть називатися полісілоксанов. Часто терміни «силікон» і «кремній» помилково використов...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 180801-54-0
# CAS Номер: 128497-20-1
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 25852-47-5
# CAS Номер: 2432-87-3
# CAS Номер: 68554-70-1
# CAS Номер: 17955-88-3
Екстракт рисових висівок (Oryza sativa) — це рослинний інгредієнт, який використовується в косметиці для кондиціонування та пом’якшення шкіри. Це також хелатоутворювач, тобто запобігає небажаним реакціям мінералів у воді. Висівки - це коричневий зовнішній шар рисового ядра. Це побічний продукт перемелювання рису, але не вважайте, що це одноразовий інгредієнт: рисові висівки є багатим джерелом понад 100 антиоксидантних сполук, включаючи вітамін Е, ферулову кислоту та оризанол.
Висівки також містять зволожуючі полісахариди, омега-3 жирні...
Бутилоктилсаліцилат - це синтетичний інгредієнт, який функціонує як пом'якшувальний засіб для шкіри. Його також можна використовувати як розчинник у косметичних композиціях для розчинення або руйнування інших інгредієнтів, таких як гази або тверді речовини, для утворення розчину. У догляді за волоссям використовується як кондиціонуючий засіб.
багатофункціональний допоміжний інгредієнт, який особливо корисний у сонцезахисних кремах. Він може розчиняти деякі широко використовувані УФ-фільтри, такі як оксибензон або авобензон, а також мож...
ДИІЗОСТЕАРАТ/ПОЛІГІДРОКСИСТЕАРАТ/СЕБАКАТ. Цей прозорий гель-лосьйон з пектином — унікальний гель-лосьйон проти старіння. Містить потужні антиоксиданти та компоненти, що взаємодіють із клітинами, які допомагають зникнути слідам після висипань і сприяють молодшому вигляду шкіри завдяки RETINATUREL і HALORUBIN. ISOLAN® GPS - це емульгатор без PEG на основі рослинної сировини з чудовими властивостями стабілізації емульсії навіть при низьких концентраціях емульгатора (2-3%). ISOLAN® GPS підходить для приготування косметичних кремів і лосьйонів W/...
Хоча квасоля мунг найбільш відома тим, що використовується в тістечках і стравах з локшини, вона має багато інших застосувань. Мало того, що вони є значною частиною китайської дієти, їх також хвалять за те, що вони допомагають заспокоїти вугрі та інші шкірні захворювання. Це досягається не вживанням бобових, а додаванням їх у маску для обличчя, оскільки вони багаті антиоксидантами та фітонутрієнтами. Боби мунг багаті вітаміном С, який є потужним антиоксидантом. Вітамін С ефективно бореться з вільними радикалами, тим самим допомагаючи запобіг...
Фітостерил/ Бегеніл/ Октилдодецил Лауроіл Глутамат — це пом’якшувальний і кондиціонуючий агент, який використовується в косметичних продуктах і косметиці для запобігання зневодненню та зміцнення природного захисного ліпідного бар’єру шкіри. Він містить церамід III, фітошингозинову основу, ацильовану олеїновою кислотою.
За даними CosmeticsCop, керамід III є одним із багатьох керамідів або природних губ, які є частиною природної бар’єрної системи шкіри та позаклітинного матриксу, який складається з 50% керамідів, 25% холестерину та 15% в...
Пом’якшувальна суміш жирних кислот, яка часто використовується в косметиці для покращення покриття, водостійкості та тривалості носіння. Діізостеарил полігліцерил-3 димер ділінолеат також функціонує як емульгатор. Він може бути тваринного або синтетичного походження.
Відомо також, що він забезпечує довготривале покриття та покращує водостійкі властивості різних косметичних засобів, зокрема засобів для макіяжу, SPF та засобів для волосся. Здебільшого він використовується в таких продуктах, як сонцезахисний крем, помада, гель для укладан...
Anastatica Hierochuntica Extract - це екстракт цілої рослини Anastatica hierochuntica. Екстракт Anastatica Hierochuntica отримано з рослини під назвою Єрихонська троянда. Ця рослина зустрічається в пустелях Близького Сходу і Північної Африки.
Екстракт Anastatica Hierochuntica має антиоксидантні властивості. Антиоксиданти допомагають боротися з вільними радикалами. Вільні радикали - це молекули, які можуть пошкодити клітини шкіри.
Ієрихонська троянда — найкращий інгредієнт для підтримки зволоження шкіри. У дослідженні 2004 року ко...
Екстракт сибірського пустирника Morechem™ отримано завдяки тому, що він корисний для лікування аменореї, менструального болю та кровотечі під час пологів. Пустирник сибірський використовувався як ліки для лікування порізів, екземи, свербежу та абсцесу, а також гінекологічних захворювань і діареї. Нещодавно кілька досліджень показали, що він зменшує запалення та пов’язаний з ним біль. Крім того, було доведено його цінність як традиційного ліки, оскільки левурус сибірський має антибактеріальну дію проти s.Aureus, s.Epidermis та інших бактерій....
# CAS Номер: 149-39-3
М’який миючий засіб, який використовується в основному поряд з іншими очисними агентами (доповерхнево-активна речовина) для покращення щільності піни та регулювання в’язкості.
N-Ацилметилтаурин Аніонна поверхнево-активна речовина типу Na. Це продукт високої чистоти з надзвичайно низьким вмістом неорганічної солі. Він ефективний як стабілізатор емульсії О/В і як диспергатор для необроблених порошків. Підходить для догляду за шкірою, сонцезахисних кремів і засобів для макіяжу.








