diisostearoyl polyglyceryl-3 dimer dilinoleate

Назва інгредієнта:
diisostearoyl polyglyceryl-3 dimer dilinoleate
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
Пом’якшувальна суміш жирних кислот, яка часто використовується в косметиці для покращення покриття, водостійкості та тривалості носіння. Діізостеарил полігліцерил-3 димер ділінолеат також функціонує як емульгатор. Він може бути тваринного або синтетичного походження.
Відомо також, що він забезпечує довготривале покриття та покращує водостійкі властивості різних косметичних засобів, зокрема засобів для макіяжу, SPF та засобів для волосся. Здебільшого він використовується в таких продуктах, як сонцезахисний крем, помада, гель для укладання, зволожуючий крем/лосьйон для обличчя, основа та туш.
Останні продукти з цим інгредіентом
УФ-фільтри
Олії
Вітамін Е
Кераміди
Силікони
УФ-фільтри
Олії
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Зелений чай
Ніацинамід (вітамін В3)
Пантенол (Вітамін В5)
Силікони
УФ-фільтри
Олії
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
УФ-фільтри
Олії
Силікони
AHA кислоти
Вітамін Е
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
Центелла азіатськa
Силікони
УФ-фільтри
Олії
Вітамін Е






