Lipss Cherry Блиск для губ
Назва:
Lipss Cherry
Бренди:
Lipss 🇺🇦Категорії:
Бальзам для губАктивні компоненти:
Кераміди
Вітамін С
Олії
Вітамін Е
Пептиди
Опис:
Нанесіть невелику кількість ліпперу на губи та рівномірно розподіліть його по всій поверхні за допомогою зручного аплікатора. Для більш насиченого кольору нанесіть повторно. Рекомендуємо зберігати ліппер при температурі від +5 до +25 градусів. В холодну пору рекомендуємо наносити ліппер у теплому приміщенні 10-15 хвилин до виходу на вулицю. Після використання пів року продукт може частково змінити колір та зменшити інтенсивність аромату. Це не впливає на його якість та ефективність.
Склад:
Hydrogenated Polyisobutene, Octyldodecanol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Myristyl Lactate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Coco-Caprylate/Caprate, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Aroma (Flavor), Silica Dimethyl Silylate, Cera Alba (Beeswax), Synthetic Beeswax, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Sorbitan Isostearate, Portulaca Pilosa Extract, Sucrose Cocoate, Palmitoyl Tripeptide-38, Glycosphingolipids, Glycolipids, Stearic Acid, Magnesium Hydroxide, Aluminum Hydroxide, Sorbitan Oleate, CI 15880 (Red 34), CI 77492 (Iron Oxides).
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 21645-51-2
Гідроксид Алюмінію - високов'язка біла драглиста речовина, має амфотерні властивості. Погано розчинний у воді, розчинний у кислотах та лугах. Має абсорбуючі та в'яжучі властивості. Використовується в харчовому, фармацевтичному та косметичному виробництві. Вводиться у зубні пасти, антиперспіранти, гігієнічний тальк. Стабілізатор емульсій та суспензій, барвник білого кольору.
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 6417-83-0
CI 15880, також відомий як Red 34 або D&C Red No. 36, – це синтетичний барвник, який зазвичай використовується в косметиці та засобах особистої гігієни. Він належить до класу азобарвників, які широко використовуються для надання яскравих кольорів. Він забезпечує яскраво-червоний або рожевий відтінок у косметичних формулях, залежно від використовуваної концентрації. У сирому вигляді CI 15880 виглядає як дрібний червоний порошок з високою пігментацією. Цей інгредієнт зазвичай додають до губних помад, рум'ян, лаків для нігтів, тіней для пов...
# CAS Номер: 85536-61-6
Цетіол ЦS (CETIOL CS) - легкий емолент (1300 мм2/1 Про хв) середньої полярності рослинного походження з чудовими сенсорними характеристиками для косметичних рецептур, що не містять силікони. Прозора безбарвна рідина без запаху, що має гарну здатність, що змочується; температура спалаху > 140°. Підходить для всіх рецептур для догляду за шкірою та волоссям.
Coco Caprylate і Coco Caprate - це ефіри спиртів, отриманих з кокосового горіха з каприловою і каприновою кислотами. Це природний біорозкладний косметичний інгредієнт, сертифікова...
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 9003-27-4
МАГНІЯ ГІДРОКСИД - білий кристалічний порошок без запаху зі слаболужними властивостями. Використовується у зубних пастах, кремах як лужна добавка для регулювання рН, сорбент. При місцевому застосуванні не подразнює шкіру, навіть дещо пом'якшує її.
Гідроксид магнію також відомий як магнезіальне молоко або мінеральний брусит, є неорганічною сполукою. Його хімічна формула Mg (OH)2. Його цікаво отримують з морської води. Коли морську воду обробляють вапном або гідроксидом кальцію, гідроксид магнію випадає в осад, який додатково обробляєтьс...
# CAS Номер: 5333-42-6
# CAS Номер: 25668-09-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Біс-дигліцерил поліациладипат-2 – це синтетичний інгредієнт, який використовується в продуктах по догляду за шкірою, покращує текстуру та має пом’якшувальні властивості. Густий, пастоподібний пом’якшувальний ефір, який рекламується як альтернатива ланоліну рослинного походження. Має плавне нанесення та дотик, створює щільну плівку для захисту та зволоження шкіри. Біс-Дігліцерил Поліациладипат-2 отримують шляхом нагрівання дигліцерину, адипінової кислоти, ізостеаринової кислоти, 12-гідроксистеаринової кислоти, стеаринової кислоти, каприлової ...
Кераміди рослинного походження (до яких належать глікосфінголіпіди), які містяться в наших нічних кремах, мають захисні та реліпідні властивості. Вони складають ліпідний бар'єр, який захищає шкіру від зневоднення та зовнішніх загроз (холоду, мікроорганізмів тощо). Оскільки регенерація шкіри відбувається максимально вночі, цей інгредієнт допомагає шкірі відновлюватися.
Глікосфінголіпіди є другорядними компонентами клітинних мембран і мембранних компартментів і пов’язані з ростом, диференціюванням клітин, а також вірусними та онкогенними...
Пом’якшувальна суміш жирних кислот, яка часто використовується в косметиці для покращення покриття, водостійкості та тривалості носіння. Діізостеарил полігліцерил-3 димер ділінолеат також функціонує як емульгатор. Він може бути тваринного або синтетичного походження.
Відомо також, що він забезпечує довготривале покриття та покращує водостійкі властивості різних косметичних засобів, зокрема засобів для макіяжу, SPF та засобів для волосся. Здебільшого він використовується в таких продуктах, як сонцезахисний крем, помада, гель для укладан...
# CAS Номер: 41672-81-5
Дипальмітоїл гідроксипролін є маслорозчинною версією гідроксипроліну, яка є основною амінокислотою в колагені. Завдяки тому, що він маслорозчинний, він покращує проникнення в шкіру та губи, де він працює, надаючи сигнал шкірі з найвищих шарів, щоб відновити її підтримуючі елементи, що призводить до зменшення видимих ліній і зморшок. По суті, гідроксипролін вважається сигнальним пептидом.
Цей інгредієнт найкраще працює в поєднанні з оліями або гліколями, оскільки обидва підвищують його спорідненість зі шкірою. Окрім підтримки колагену ш...
Сополімер гідрогенізованої касторової олії/себацинової кислоти утворюється шляхом хімічної реакції між гідрогенізованою (напівтвердою) касторовою олією та себациновою кислотою, карбоновою кислотою, яка іноді використовується як регулятор рН у продуктах по догляду за шкірою. Отриманий інгредієнт має довгострокові пом’якшувальні та розгладжувальні властивості, які благотворно впливають на шкіру та волосся.
Унікальні структурні властивості цього інгредієнта дозволяють йому заповнювати місця пошкодження шкіри та волосся, створюючи помітно ...





