Kylie Cosmetics Cloud Balm Бальзам для губ
Назва:
Kylie Cosmetics Cloud Balm
Бренди:
Kylie Cosmetics 🇺🇸Категорії:
Бальзам для губАктивні компоненти:
Вітамін Е
Алерген
Олії
Формула:
Опис:
Бальзам для губ my cloud balm — це ваш незамінний щоденний помічник у зручному форматі стіка, який тане на губах, забезпечуючи миттєве зволоження та тривалий комфорт. Ця невагома формула працює також як щоденна маска для губ, яка утримує вологу до 24 годин і зміцнює захисний бар'єр шкіри. Бальзам із неймовірно апетитним ароматом ванільного пирога робить губи доглянутими, гладкими та здоровими на вигляд, залишаючи на них ніжний природний блиск.
Склад:
BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA, BEHENYL BEHENATE, COCO-CAPRYLATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, AROMA (FLAVOR), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, WATER/EAU/AQUA, PUNICA GRANATUM STEROLS, VANILLIN, SODIUM SACCHARIN, BENZALDEHYDE, TOCOPHEROL.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
Біс-дигліцерил поліациладипат-2 – це синтетичний інгредієнт, який використовується в продуктах по догляду за шкірою, покращує текстуру та має пом’якшувальні властивості. Густий, пастоподібний пом’якшувальний ефір, який рекламується як альтернатива ланоліну рослинного походження. Має плавне нанесення та дотик, створює щільну плівку для захисту та зволоження шкіри. Біс-Дігліцерил Поліациладипат-2 отримують шляхом нагрівання дигліцерину, адипінової кислоти, ізостеаринової кислоти, 12-гідроксистеаринової кислоти, стеаринової кислоти, каприлової ...
# CAS Номер: 65381-09-1
Віск Euphorbia Cerifera (Candelilla) Використовується як альтернатива бджолиному воску, оскільки він запобігає втраті вологи та згущує формулу, полегшуючи розподіл. Канделильський віск, що міститься в косметичних продуктах, має приємне відчуття на шкірі, не липкий, а також добре зв’язується з іншими оліями. В основному він міститься в захисних емульсіях, кондиціонерах, а також помадах. Волоссю стає більше блиску, фіксації та слухняності.
# CAS Номер: 17671-27-1
Складний ефір бегенової жирної кислоти та бегенілового спирту. Рослинного походження.
Переваги: зволожує шкіру та надає емульсіям оклюзійні властивості, що запобігає трансепідермальній втраті води.
Цей інгредієнт вважається безпечним для використання в косметиці, в тому числі для нанесення на губи.
Цікаво, що бегенова кислота є однією з жирних кислот, яка природним чином міститься в людському шкірному салі (олії), тому вона вважається біосумісною зі шкірою. Бегенова кислота також є однією з основних насичених жирних кисло...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 121-33-5
Етилванілін - це фенольна сполука, заміщена з утворенням етилваніліну. Як випливає з назви, це дрібний білий або жовтуватий кристалічний порошок. Його можна вважати синтетичним ванільним ароматизатором. Він має трохи сильніший смак ванілі, ніж сам ванілін.
Ароматизатори дуже корисні в косметиці, як і в інших категоріях, таких як хлібобулочні, молочні чи кондитерські вироби. У косметиці їх можна використовувати для маскування неприємного запаху будь-якого з інгредієнтів або для надання однорідного аромату продукту. Аромат є фактором, че...
# CAS Номер: 100-52-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...



