Fwee 3D Changing Gloss Відтінковий блиск для губ
Назва:
Fwee 3D Changing Gloss
Бренди:
Fwee 🇰🇷Категорії:
Бальзам для губАктивні компоненти:
Вітамін Е
Олії
Опис:
Відтінковий блиск для корекції кольору fwee 3D Changing Gloss надає візуального об'єму та привабливого сяйва. Підходить для будь-якого стилю макіяжу та дозволяє зробити акцент на губах. Позбавляє сухості протягом усього дня, пом'якшує та розгладжує. Усуває лущення і не підкреслює мікротріщини. Ущільнює тонку та ніжну шкіру губ та живить. Містить волюфілін, токоферол, олію абрикосу та солодкого мигдалю.
Склад:
Diisostearyl Malate, Hydrogenated Polyisobutene, Tridecyl Trimellitate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Silica Dimethyl Silylate, Sorbitan Isostearate, Synthetic Wax, 1,2-Hexanediol, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Propylene Carbonate, Yellow 6 Lake (CI 15985), Fragrance, Yellow 5 Lake (CI 19140), Linalool, Limonene, Geraniol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Camellia Japonica Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Rosa Canina Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Tocopherol
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1934-21-0
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 9003-27-4
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 108-32-7
# CAS Номер: 25668-09-7
Віск, отриманий із суміші різних масел. Він діє як зв’язуючий і стабілізуючий агент і може допомогти покращити текстуру продукту.Віск бджолиний синтетичний віск (KESTER WAX К82Н) - дуже твердий віск з температурою плавлення 81-94°С. Одержують етерифікацією натуральних жирних кислот та синтетичних жирних спиртів. Вирізняється високою термічною стабільністю. Желює та пов'язує широкий спектр масел навіть при невеликій концентрації. Збільшує температуру розм'якшення стиків та губних помад. Покращує однорідність продукту та якість поверхонь, захи...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 8007-69-0
Олії
# CAS Номер: 8001-25-0
# CAS Номер: 90045-98-0
# CAS Номер: 223747-87-3
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 25852-47-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
МАНГО ІНДІЙСЬКЕ (Mangifera indica) - вічнозелене дерево сімейства анакардієвих, що росте в тропічних та субтропічних зонах Індії, Африки, Америки. Плід – кістянка з великим насінням, містить протеїни, вуглеводи, вітаміни А, С, Е, групи В, жирові речовини. Екстракт плоду М.І. має зволожуючу, поживну, регенеруючу та захисну дію. Використовується у високоактивних кремах, зволожуючих кремах та лосьйонах, бальзамах-кондиціонерах та тоніках для догляду за шкірою і, рідше, волоссям як зволожуючий та пом'якшувальний компонент. З кісточок плодів М.І....




