Argania Spinosa Kernel Oil

Назва інгредієнта:
Argania Spinosa Kernel Oil
Рівень безпеки:
Цілком безпечно
CAS Номер:
#223747-87-3
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
ОліїКомедогенність: 0
Опис
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
Зелений чай
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
PDRN (полінуклеотиди)
BHA Саліцилова кислота
Кофеїн
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Сквалан
PHA кислоти
Пептиди
Гіалуронова кислота
Кераміди
Олії
Вітамін Е
Азулен
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Пептиди
Пантенол (Вітамін В5)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
PDRN (полінуклеотиди)
Корінь солодки
Олії
Силікони
Кераміди
Вітамін Е
Центелла азіатськa
Омега жирні кислоти
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Зелений чай
Гриби
Колаген
Пептиди
Кофеїн
Ретиноїди (Вітамін А)
Олії
Вітамін Е
Центелла азіатськa
Ніацинамід (вітамін В3)
Олії
Пептиди
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Алерген
Силікони
Пептиди
Поліфеноли
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Алерген
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Олії
Алое
Водорості
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін С
Олії
Кофеїн
Силікони
Вітамін Е
УФ-фільтри
Поліфеноли
Пантенол (Вітамін В5)
Колаген
PDRN (полінуклеотиди)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Кераміди
Алое
Водорості
Центелла азіатськa
Ніацинамід (вітамін В3)
Олії
Пептиди
Кераміди
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Сквалан
Вітамін Е
Ретиноїди (Вітамін А)
Олії
Корінь солодки
Кераміди
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Вітамін Е
Олії
Алерген
Пантенол (Вітамін В5)
Зелений чай
Силікони
Олії
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
УФ-фільтри
Алерген
Силікони
Олії
AHA кислоти
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Алерген
















