Lindo SPF 50+Lindo крем дитячий сонцезахисний SPF 50+
Назва:
Lindo SPF 50+
Бренди:
Lindo 🇺🇦Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
Алерген
УФ-фільтри
Олії
Силікони
Опис:
У спекотні сонячні дні дуже важливо захистити дитину від негативного впливу ультрафіолетових променів. Її шкіра ще не виробляє достатню кількість меланіну, тому сонце проникає у глибокі епідермальні шари, що небажано в такому юному віці. Дерматологи українського бренда Lindo створили спеціальний сонцезахисний крем для дітей, який забезпечить необхідний рівень захисту і водночас збереже комфорт.
Склад:
Aqua, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Olive Oil, Peach Kernel Oil, Coconut Oil, Dibutyl Adipate,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate ,Laureth-7 Citrate ,Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Ethylhexyl Triazone ,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Lauryl Glucoside , Zinc Oxide (nano) ,Triethoxycaprylylsilane, Sodium Polyacrylate, Chamomilla Recutita Extract, Calendula Flower Extract, Bisabolol, D-Panthenyl Triacetate, Parfum, Benzyl alcohol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid.
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 65-85-0
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 23089-26-1
# CAS Номер: 4418-26-2
ДЕГІДРООЦТОВА КИСЛОТА - дегідроацетова кислота, 3-ацетил-6-метилпіран-2,4(3Н)-діон, біла порошкоподібна речовина без запаху. Консервант з бактерицидною та протигрибковою дією. Має помірну фунгіцидну дію, слабо ефективна проти бактерій, неефективна проти псевдомонад. Д.к. має низьку константу дисоціації і тому, на відміну від бензойної та сорбінової кислот, відносно ефективна у сфері слабокислих і навіть нейтральних значень рН. Оптимальний діапазон pH від 3 до 5.5. Через низьку розчинність у воді часто вводиться у вигляді солі натрію. Іноді в...
# CAS Номер: 105-99-7
# CAS Номер: 302776-68-7
# CAS Номер: 5466-77-3
ЭТИЛГЕКСИЛМЕТОКСИЦИННАМАТ октилметоксициннамат, 2-этилгексил-рметоксициннамат, (Octinoxate) прозора, безбарвна рідина. Слабко розчиняється у воді. Добре розчиняється в спиртах та оліях, ізопропанолі. Високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр. Вводиться як спеціальна добавка до зволожуючих кремів, губних помад, манікюрних лаків, шампунів, засобів для засмаги. Рідкий UVB фільтр. Під впливом ультрафіолетового випромінювання він може розпадатися на компоненти, що викликають подразнення, і ефект, який можна зменшити, якщо його пр...
# CAS Номер: 110615-47-9
Лаурил глюкозид є одним з найкращих інгредієнтів, які можна використовувати в продуктах по догляду за шкірою та волоссям. Лаурил глюкозид є поверхнево-активною речовиною, отриманою з природних джерел. Це піноутворювач, який не тільки дає гарну піну, але також є ефективним миючим засобом. Знайдений у багатьох продуктах по догляду за шкірою, таких як миючі засоби, зволожувачі тощо, лаурилглюкозид також присутній у екологічно чистих пральних порошках. Окрім ніжного впливу на шкіру та волосся, лаурилглюкозид також піддається біологічному розклад...
# CAS Номер: 9003-04-7
# CAS Номер: 2943-75-1
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 84776-23-8
КАЛЕНДУЛА ЛІКАРСЬКА (Calendula officinalis) - нагідки, однорічна трав'яниста рослина сімейства складноцвітих. Квітки К.л. містять каротиноїди, флавоноїди, фітонциди, ефірну олію, саліцилову та яблучну кислоти, камеді, білкові речовини, тритерпенові сапоніни, слиз. У косметиці використовують усі типи екстрактів, вони мають бактерицидну, дезінфікуючу та ранозагоювальну дію. Природні ультрафіолетові фільтри. Екстракти, у тому числі масляні, застосовуються у зволожуючих кремах та гелях, поживних кремах для чутливої шкіри, кремах після засмаги,...
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 135852-71-2
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 88122-99-0
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
ОЛІЯ ПЕРСИКОВА - жирна невисихаюча олія, одержувана шляхом холодного та гарячого пресування з кісточок плоду персика звичайного (Persica vulgaris). Основними компонентами є пальмітинова, олеїнова, лінолева кислоти. Використовується в кремах для обличчя і для повік, губної помади, має зволожуючу, поживну, вітамінізуючу дію. Під загальною назвою «Олія персикова» поєднують персикова та абрикосова жирні олії. Може також фігурувати під назвою "мигдальне масло".
ЦИНКА ОКСИД - пухкий білий порошок, без смаку та запаху, нерозчинний у воді, жовтіє при нагріванні та сублімується при 1800 °С. Має гарну покриваність і загущаючі властивості, а також в'яжучу, антисептичну, відбілюючу і підсушуючу, адсорбуючу, в'яжучу дію. Стійкий до дії мінеральних олій, бензину, нафти. та антисептичною дією. Утворює альбумінати та денатурує білки. При нанесенні на уражену поверхню зменшує ексудацію, запалення та подразнення тканин, утворює захисний бар'єр. Часто використовується у косметиці, особливо для догляду за чутливо...



