peach kernel oil

Назва інгредієнта:

peach kernel oil

Рівень безпеки:

Безпечно

Основні функції:

Емолент

Рівень EWG:

01

Активні компоненти:

Олії
Опис

Опис

ОЛІЯ ПЕРСИКОВА - жирна невисихаюча олія, одержувана шляхом холодного та гарячого пресування з кісточок плоду персика звичайного (Persica vulgaris). Основними компонентами є пальмітинова, олеїнова, лінолева кислоти. Використовується в кремах для обличчя і для повік, губної помади, має зволожуючу, поживну, вітамінізуючу дію. Під загальною назвою «Олія персикова» поєднують персикова та абрикосова жирні олії. Може також фігурувати під назвою "мигдальне масло".

Тематичні статті

Тематичні статті

Користь олії ши для шкіри та волосся

Користь олії ши для шкіри та волосся

Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

Lindo SPF 50+
Lindo SPF 50+
Lindo 🇺🇦Сонцезахисний крем

Олії

УФ-фільтри

Силікони

Алерген

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.