Atopalm Zinc Mild Up Sun Cream SPF50+ Сонцезахисний крем для дітей
Назва:
Atopalm Zinc Mild Up Sun Cream SPF50+
Бренди:
Atopalm 🇰🇷Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
Олії
Алерген
УФ-фільтри
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Концентрація активів:
zinc oxide: 19.2%Формула:
Опис:
М'який сонцезахисний засіб на основі фізичних фільтрів з оксидом цинку, який заспокоює чутливу шкіру та блокує UVA і UVB промені завдяки широкому спектру захисту SPF50+ PA++++. Збагачений алантоїном та екстрактом хуттунії серцеподібної (Houttuynia Cordata) для заспокоєння чутливої шкіри; підходить навіть для ніжної шкіри немовлят. Створений за технологією MLE (мультиламелярна емульсія) для доставки вологи безпосередньо в шкіру, що підтримує її здоровою та зволоженою. Має приємну зволожуючу текстуру, яка добре і гладко розподіляється, не залишаючи відчуття липкості. Не містить 10 шкідливих інгредієнтів, таких як спирт та парабени.
Склад:
Zinc Oxide, Hexyl Laurate, Caprylyl Methicone, Butylene Glycol, Diethylhexyl Carbonate, Silica, Glycerin, Disteardimonium Hectorite, Hydrogen Dimethicone, Sodium Chloride, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Sorbitan Sesquioleate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Pogostemon Cablin Oil, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Juniperus Mexicana Oil, Allantoin, Houttuynia Cordata Extract, Leucine, Lysine, Phenylalanine, Threonine, Valine, Water, 2-hexanediol, Myristoyl/palmitoyl Oxostearamide/arachamide Mea, Panthenol, Polyglyceryl-4 Diisostearate/polyhydroxystearate/sebacate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Myristoyl/Palmitoyl Oxostearamide/Arachamide MEA, Water/aqua, Disodium Edta, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 56-87-1
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 63-91-2
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 8007-43-0
# CAS Номер: 72-18-4
# CAS Номер: 1314-13-2
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 72-19-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 25852-47-5
# CAS Номер: 17955-88-3
# CAS Номер: 8014-09-3 / 84238-39-1
ДИІЗОСТЕАРАТ/ПОЛІГІДРОКСИСТЕАРАТ/СЕБАКАТ. Цей прозорий гель-лосьйон з пектином — унікальний гель-лосьйон проти старіння. Містить потужні антиоксиданти та компоненти, що взаємодіють із клітинами, які допомагають зникнути слідам після висипань і сприяють молодшому вигляду шкіри завдяки RETINATUREL і HALORUBIN. ISOLAN® GPS - це емульгатор без PEG на основі рослинної сировини з чудовими властивостями стабілізації емульсії навіть при низьких концентраціях емульгатора (2-3%). ISOLAN® GPS підходить для приготування косметичних кремів і лосьйонів W/...
# CAS Номер: 14858-73-2
Діетилгексилкарбонат — це синтетичний масляноподібний ефір, який функціонує як засіб для кондиціонування шкіри та пом’якшення. Також використовується в сонцезахисних формулах, щоб зберегти активні інгредієнти розподіленими по всій формулі. Він має хорошу зволожувальну здатність разом із легким відчуттям. Таким чином, він особливо використовується в продуктах, які використовуються для надання відчуття зволоження, а також відчуття відсутності жиру. Використовується в продуктах для догляду за шкірою, обличчям, тілом, очищенні обличчя та сонцеза...
MLE technology, Pseudo-Ceramide
Chemical/IUPAC Name: Iii/1,60
Технологія MLE по суті використовує комбінацію церамідів, жирних кислот, холестерину та інших ліпідів, щоб імітувати природну пластинчасту структуру власних ліпідів вашої шкіри, які розташовані в роговому шарі або зовнішньому шарі епідермісу . Myristoyl/palmitoyl oxostearamide/arachamide mea — це псевдокерамід, який використовує технологію багатошарової емульсії (MLE) для імітації природної організації ліпідів у здоровій шкірі людини. Дослідження показ...





