myristoyl/palmitoyl oxostearamide/arachamide mea

Назва інгредієнта:
myristoyl/palmitoyl oxostearamide/arachamide mea
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
КерамідиОпис
MLE technology, Pseudo-Ceramide
Chemical/IUPAC Name: Iii/1,60
Технологія MLE по суті використовує комбінацію церамідів, жирних кислот, холестерину та інших ліпідів, щоб імітувати природну пластинчасту структуру власних ліпідів вашої шкіри, які розташовані в роговому шарі або зовнішньому шарі епідермісу . Myristoyl/palmitoyl oxostearamide/arachamide mea — це псевдокерамід, який використовує технологію багатошарової емульсії (MLE) для імітації природної організації ліпідів у здоровій шкірі людини. Дослідження показали, що застосування правильно складених інгредієнтів MLE може відновити здорову бар’єрну функцію та покращити хронічні захворювання, такі як атопічний дерматит, шляхом відновлення балансу природної ліпідної структури шкіри з належним співвідношенням і пластинчастим малюнком.
Таким чином, креми для відновлення бар’єру, які використовують технологію MLE, були створені таким чином, щоб імітувати природні пластинчасті структури здорової шкіри людини. Результатом є міцніша структура клітин у роговому шарі, а отже, покращена бар’єрна функція.
Тематичні статті
Кераміди в косметичних засобах. Зимовий догляд за шкірою обличчя.
Шкірний бар'єр служить для захисту організму і запобігає втраті води. Ваші шкірні бар’єрні функції поділяються на 5 категорій. Зимові природні умови є одним з фактором впливу на шкірний бар'єр. Інгред...
Останні продукти з цим інгредіентом
Алерген
PDRN (полінуклеотиди)
PHA кислоти
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Азулен
Силікони
Корінь солодки
Кераміди
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Олії
PDRN (полінуклеотиди)
Омега жирні кислоти
Кераміди
Поліфеноли
Ніацинамід (вітамін В3)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Олії
Кераміди
AHA кислоти
Центелла азіатськa
PHA кислоти
BHA Саліцилова кислота
УФ-фільтри
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Кераміди
Центелла азіатськa
Силікони
Корінь солодки
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Центелла азіатськa
Олії
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Алое
Олії
Гіалуронова кислота
Кераміди
Поліфеноли
Центелла азіатськa
Пептиди
Омега жирні кислоти
AHA кислоти
Прополіс / мед
Кераміди
Гіалуронова кислота
Пептиди
Вітамін Е
Олії
Ніацинамід (вітамін В3)
Корінь солодки
Центелла азіатськa
Кераміди
Силікони
Центелла азіатськa
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
Гіалуронова кислота
Олії
Вітамін Е
Силікони
Сквалан
Центелла азіатськa
Омега жирні кислоти
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Олії
Кераміди
AHA кислоти
Центелла азіатськa
PHA кислоти
BHA Саліцилова кислота
Силікони
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Центелла азіатськa
Олії
Вітамін Е
Кераміди
Водорості
AHA кислоти
Омега жирні кислоти
Олії
Зелений чай
















