Coconut Oil

Назва інгредієнта:
Coconut Oil
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
ОліїКомедогенність: 4
Опис
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
Олії
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін Е
Кераміди
Силікони
Ресвератрол
AHA кислоти
Поліфеноли
Алерген
Силікони
Вітамін Е
Олії
УФ-фільтри
Алерген
Олії
Пептиди
AHA кислоти
Алерген
Вітамін Е
Олії
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Олії
УФ-фільтри
Вітамін С
Алерген
Олії
Вітамін Е
AHA кислоти
Алерген
Силікони
Ретиноїди (Вітамін А)
УФ-фільтри
Олії
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Силікони
Сквалан
BHA Саліцилова кислота
Гіалуронова кислота
Олії
Прополіс / мед
Вітамін Е
Силікони
УФ-фільтри
Олії
Вітамін Е
Силікони
Алерген
Вітамін С
AHA кислоти
Олії
Вітамін Е
AHA кислоти
Алерген
Силікони
Олії
Вітамін Е
Алерген
Силікони
Олії
Вітамін Е
Алерген
Силікони
Олії
Вітамін Е
Алерген
Силікони
Олії
Вітамін Е
Алерген
Силікони
















