&Honey Deep Moist Hair Oil Глибоко зволожувальна олія для волосся
Назва:
&Honey Deep Moist Hair Oil
Бренди:
ViCREA &honey 🇯🇵Категорії:
Олія для волоссяАктивні компоненти:
Вітамін Е
Прополіс / мед
Олії
Силікони
Гіалуронова кислота
Опис:
Серія &honey від ViCREA – найпопулярніший бренд косметики на основі меду в Японії. Завдяки суміші мануки, акації та натурального меду, ця олія для волосся забезпечує інтенсивне живлення кучерявого та сухого волосся, роблячи його гладеньким та блискучим. Вона також містить екстракт маточного молочка та кераміди NP для відновлення пошкоджених пасом та підвищення еластичності волосся. Доступна у трьох версіях: Grand Rose Honey, Fairy Rose Honey та Damask Rose Honey.
Концепція бренду – «Зволожувальний органічний догляд за красою»: &honey пропонує якісне зволоження волосся з натуральними інгредієнтами. &honey Deep Moist підходить для тих, хто турбується про жорстке та/або заплутане волосся.
Склад:
Hydrogenated polyisobutene, dimethicone, isopropyl myristate, aminopropyl dimethicone, honey, honey extract, hydrolyzed honey protein, gluconobacter/honey fermentation liquid, propolis extract, royal jelly extract, hydrolyzed royal jelly extract, argania spinosa kernel oil, levulinic acid, keratin (wool), amacha extract, hydrolyzed silk, sodium hyaluronate crosspolymer, coconut oil alkyl glucoside, water, glycerin, oleth-2, pentylene glycol, tocopherol, sodium chloride, BG, phenoxyethanol, fragrance
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 9003-27-4
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 110-27-0
ІЗОПРОПІЛМИРІСТАТ - складний ефір ізопропілового спирту та міристинової кислоти. Прозора безбарвна рідина із низькою в'язкістю. Дозволяє отримувати низьков'язкі емульсії, які добре вбираються у шкіру. Широко використовується жировий та пом'якшувальний компонент у косметиці. Належить до комедогенних речовин. Нітродіетаноламіни, що часто присутні у вигляді домішок у косметичній сировині, вибірково впливають на І., багаторазово збільшуючи його трансепідермальну проникність. Разом з І. шкірою можуть абсорбуватися і нітрозоаміни, речовини особлив...
# CAS Номер: 223747-87-3
# CAS Номер: 96690-41-4
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
Eumulgin® O2 – це полімер Oleth-2, який універсально застосовується як неіонний емульгатор для косметичних емульсій типу «масляно-вода» та HCl.
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...





