Level Amino Acids Bond Repare Moisturizing Mask Зволожувальна маска для волосся для відновлення амінокислотних зв'язків
Назва:
Level Amino Acids Bond Repare Moisturizing Mask
Бренди:
Level 🇺🇦Категорії:
Маска для волоссяАктивні компоненти:
Силікони
Олії
AHA кислоти
Опис:
Level Amino Acids Bond Repair Moisturizing Mask — це інтенсивна відновлююча маска, створена для глибокого зволоження та зміцнення волосся на молекулярному рівні. Завдяки комплексу амінокислот вона допомагає відновлювати пошкоджені зв’язки у структурі волосся, підвищує його еластичність та зменшує ламкість. Формула маски працює як «будівельний матеріал» для ослаблених пасом, роблячи їх більш щільними, гладкими та блискучими. Засіб особливо корисний для фарбованого, термічно пошкодженого та пористого волосся, оскільки не лише зволожує, а й покращує загальний стан волосяного полотна без обтяження.
Склад:
Water, Cetostearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Begentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Tridecet-12, Coconut Oil, Phenyl Trimethicone, Perfumed Composition, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Butylhydroxytholuene, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 56-41-7
# CAS Номер: 106214-84-0
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 56-84-8
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 71-00-1
# CAS Номер: 26172-55-4
# CAS Номер: 2682-20-4
# CAS Номер: 299-46-5
# CAS Номер: 63-91-2
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 867-56-1
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 72-18-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 72-19-5


