serine

Назва інгредієнта:
serine
Рівень безпеки:
Цілком безпечно
CAS Номер:
#56-45-1
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидилсерин посилює вироблення проколагену та пригнічує фермент, що руйнує колаген, який називається MMP-1.
Крім того, l-серин, у свою чергу, необхідний для виробництва іншої амінокислоти, триптофану, яка прискорює процес загоєння ран і відновлення шкіри. Це проста природна молекула, яка бере участь у численних процесах шкіри, забезпечуючи оптимальне зволоження, покращуючи вміст дермальних волокон і стимулюючи загоєння.
Останні продукти з цим інгредіентом
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
PDRN (полінуклеотиди)
Алерген
Олії
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Зелений чай
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Водорості
Поліфеноли
Олії
Зелений чай
Гриби
Центелла азіатськa
Пептиди
Екзосоми
Гіалуронова кислота
Водорості
PDRN (полінуклеотиди)
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Алерген
Ніацинамід (вітамін В3)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Ніацинамід (вітамін В3)
Олії
Сквалан
BHA Саліцилова кислота
Азелаїнова кислота
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
PHA кислоти
Зелений чай
Пептиди
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Вітамін Е
Ретиноїди (Вітамін А)
Алерген
Центелла азіатськa
AHA кислоти
Олії
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
УФ-фільтри
Олії
Алерген
Гіалуронова кислота
Силікони
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін Е
Центелла азіатськa
Пептиди
Прополіс / мед
PDRN (полінуклеотиди)
УФ-фільтри
Олії
Колаген
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Пептиди
Ніацинамід (вітамін В3)
Силікони
Кераміди
Водорості
Кофеїн
Олії
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Колаген
AHA кислоти
Алерген
Олії
Водорості
Вітамін Е
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Пептиди
Ніацинамід (вітамін В3)
Кераміди
Алерген
Водорості
Кофеїн
Олії
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Колаген
Алерген
AHA кислоти
Силікони
Ретиноїди (Вітамін А)
AHA кислоти
Олії
Силікони
Алерген
PDRN (полінуклеотиди)
Ретиноїди (Вітамін А)
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Ніацинамід (вітамін В3)
Колаген
Гіалуронова кислота
Олії
Вітамін Е
Водорості
Алерген
Сквалан
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Олії
Корінь солодки
Олії
Гіалуронова кислота
Алерген
Зелений чай
Пребіотики/пробіотики/ферменти















