Pureology Color Fanatic Multi-tasking spray Незмивний спрей для волосся
Назва:
Pureology Color Fanatic Multi-tasking spray
Бренди:
Pureology 🇺🇸Категорії:
Спрей для волоссяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Алерген
Вітамін С
Силікони
Олії
Вітамін Е
УФ-фільтри
Опис:
Побалуйте своє волосся 21 важливою перевагою в одному флаконі з багатофункціональним незмивним кондиціонером-спрей Color Fanatic. Формула містить ключові інгредієнти: олію рижію, кокосову олію, оливкову олію та фірмову ароматерапевтичну суміш троянди, квіткового імбиру та кедра.
Формула не містить сульфатів для дбайливого очищення. Продукція Pureology виготовлена за веганськими формулами без продуктів тваринного походження та побічних продуктів.
Склад:
AQUA / WATER / EAU,COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL,AMODIMETHICONE,POLYQUATERNIUM-37,PPG-5-CETETH-10 PHOSPHATE,PHENOXYETHANOL,PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE,ACETAMIDE MEA,SODIUM HYDROXIDE,PARFUM / FRAGRANCE,LACTAMIDE MEA,DIMETHICONE,PPG-1 TRIDECETH-6,BUTYLENE GLYCOL,TRIDECETH-6,BEHENTRIMONIUM CHLORIDE,XYLOSE,ETHYLHEXYLGLYCERIN,HELIANTHUS ANNUUS SEED EXTRACT / SUNFLOWER SEED EXTRACT,SORBITAN OLEATE,LINALOOL,DIMETHICONOL,BENZOPHENONE-4,ISOPROPYL ALCOHOL,CETRIMONIUM CHLORIDE,TOCOPHEROL,CAMELINA SATIVA SEED OIL,ASCORBYL GLUCOSIDE,OLEA EUROPAEA FRUIT OIL / OLIVE FRUIT OIL,BENZYL ALCOHOL,GERANIOL,CITRONELLOL,BENZYL SALICYLATE,HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL,ISOEUGENOL,BHT,MELANIN,SODIUM BENZOATE,PENTYLENE GLYCOL,POTASSIUM SORBATE,CITRIC ACID
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 142-26-7
Ацетамід MEA — амід, виготовлений з ацетаміду та моноетаноламіну (MEA), який також називають етаноламіном. Це прозора рідина. У косметиці та засобах особистої гігієни ацетамід MEA використовується у складі пінних ванн, кондиціонерів для волосся, шампунів, наборів для завивки, зволожуючих кремів та інших засобів для ванн і догляду за волоссям.
Acetamide MEA збільшує вміст води у верхніх шарах шкіри, відбираючи вологу з навколишнього повітря. Він також покращує зовнішній вигляд і відчуття волосся, збільшуючи його структуру, еластичність ...
# CAS Номер: 106214-84-0
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 128-37-0
БУТІЛГІДРОКСІТОЛУОЛ - 2,6-Ді-трет-бутил-п-крезолу або іонол, ліпофільна органічна речовина, «іонол» білий кристалічний порошок з дуже слабким запахом, не розчинний у воді, але розчинний у жирах та оліях. Термостійок. Не впливає на запахи основних компонентів. Синтетичний антиоксидант, близький за своїми властивостями до бутилгідроксіанізолу. Застосовується в косметичних засобах, що мають жирову фазу, у харчовому виробництві.
BHT звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником і має токсичну дію на печінку, нирки та легені в екстр...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 97-54-1 / 5932-68-3 / 5912-86-7
ІЗОЕВГЕНОЛ - 4-гідрокси-З-метокси-1-пропенілбензол, рідина (суміш цисі транс-ізомерів) з квітково-пряним гвоздичним запахом. Міститься в ілангіланговому, а також у багатьох інших ефірних оліях. Ізоевгенол – це, зрештою, хімічно змінена форма евгенолу, яка утворюється шляхом нагрівання евгенолу та зміни його складу. Евгенол - це рідина, отримана з певних ефірних олій, особливо з олії гвоздики, мускатного горіха, кориці та лаврового листа. Часто зустрічається в косметичних засобах за його переваги як похідне гвоздикової олії, завдяки антиоксид...
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 5422-34-4
Lactamide MEA — це зволожувач, отриманий з молочної кислоти, який зазвичай міститься в кондиціонерах для волосся та шампунях. Його основна мета — додати та зберегти блиск і вологість продуктів. Він також міститься в зволожуючих кремах, лосьйонах для тіла та сонцезахисних кремах.
За даними Environmental Working Group, Lactamide MEA є відносно безпечним для використання, особливо в продуктах, що змиваються.
Lactamide MEA використовується в наших продуктах переважно як кондиціонер для волосся. Це допомагає підвищити м'якість і гладк...
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Олія Рудичка посівного - висихаюча жирна олія, одержувана методом холодного пресування з насіння трав'янистої однорічної рослини сім'ї хрестоцвітого рижика (Camelina sativa). Прозора, світло-коричнева масляниста рідина із різким запахом. Має високу антиоксидантну активність внаслідок високого вмісту ненасичених жирних кислот, зокрема, а-ліноленової кислоти та вітаміну Е. Може використовуватися як природний аналог вітаміну F. Збагачено вітамінами та мікроелементами, сприяє підвищенню стійкості шкіри до агресивних зовнішніх факторів. Може бути...
# CAS Номер: 129499-78-1
Аскорбілглюкозид (Ascorbyl Glucoside (AA-2G)) є похідним L-аскорбінової кислоти, водорозчинна форма вітаміну С у поєднанні з цукром глюкозою. Глюкозу отримують із природного джерела крохмалю, такого як рис, тоді як частина вітаміну С є синтетичною. При правильному складі та всмоктуванні в шкіру він розщеплюється на аскорбінову кислоту, також відому як чистий вітамін С. Післ...
# CAS Номер: 58-86-6
Ксилоза є різновидом пентозного цукру. Це моносахарид, отриманий з геміцелюлози, який утворює основний вміст біомаси. Ксилоза була вперше виділена з деревини в 1881 році фінським вченим на ім'я Кох. Ксилоза має багато застосувань, наприклад використовується як прекурсор у синтезі синтетичних полімерів, ксиліту та ліків для тварин.
Використання та переваги:
Зволожувач: ксилоза використовується в різноманітних косметичних засобах та засобах особистої гігієни як зволожувач. Він поглинає воду з водяної пари, присутньої в повітрі, і п...
# CAS Номер: 8049-97-6
Меланін походить від кальмарів і є темним пігментом, який також виробляється епідермісом людини під впливом ультрафіолетового світла. Існують різні форми цих пігментів (меланіни — еумеланін, феомеланін, нейромеланін та інші модифікації), а «меланін» — це загальний термін, що описує речовини, які зазвичай мають ту саму функцію.
Меланін є найважливішим фактором захисту шкіри від пошкодження сонячним світлом. Він є не лише ультрафіолетовим фільтром, але й антиоксидантом, що зупиняє шкідливі реакції вільних радикалів.
Вільні радикали...







