L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Oil 10 in 1 Multifunctional Conditioner Мультифункціональний кондиціонер для волосся 10 в 1
Назва:
L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Oil 10 in 1 Multifunctional Conditioner
Бренди:
L'Oreal Paris 🇫🇷Категорії:
Спрей для волоссяАктивні компоненти:
Вітамін Е
AHA кислоти
Олії
Опис:
Доглядайте за сухим волоссям без особливих зусиль за допомогою нашого спрею 10 в 1, збагаченого сумішшю дорогоцінних олій, природним вмістом ліпідів. Без силікону, не обтяжує. ДОГЛЯД, СТИЛ І ЗАХИСТ ЛИШЕ ЗА ОДИН КРОК ДОГЛЯД 1. У 9 разів більше живлення волосся* 2. До -99% ламкості* 3. М’якість на дотик 4. До +18% блиску** СТИЛЬ 5. Розчісування волосся 6. Більш слухняне 7. легше розчісування та прасування ЗАХИСТИТИ 8. захист від тепла до 230°* 9. до 24 годин проти завивання* 10. захищає від щоденної агресії
Склад:
AQUA / WATER • QUATERNIUM-87 • COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL • TOCOPHEROL • SODIUM BENZOATE • STEARYL ALCOHOL • PPG-1 TRIDECETH-6 • BEHENTRIMONIUM CHLORIDE • ANISE ALCOHOL • POLYQUATERNIUM-37 • POLYSORBATE 20 • POLYQUATERNIUM-11 • SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL • CAMELLIA JAPONICA SEED OIL • LIMONENE • CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX • LINALOOL • PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE • PROPYLENE GLYCOL • ISOPROPYL ALCOHOL • CAPRYLYL GLYCOL • CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES • SORBITAN OLEATE • GARDENIA TAITENSIS FLOWER • ROSA CANINA FLOWER EXTRACT • CITRIC ACID • COUMARIN • HEXYL CINNAMAL • GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL • PARFUM / FRAGRANCE.
Схожі за складом (аналоги)







Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 101-85-9
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 91-64-5
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 112-92-5
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
Віск Euphorbia Cerifera (Candelilla) Використовується як альтернатива бджолиному воску, оскільки він запобігає втраті вологи та згущує формулу, полегшуючи розподіл. Канделильський віск, що міститься в косметичних продуктах, має приємне відчуття на шкірі, не липкий, а також добре зв’язується з іншими оліями. В основному він міститься в захисних емульсіях, кондиціонерах, а також помадах. Волоссю стає більше блиску, фіксації та слухняності.





