Ziaja na zimę Бар'єрний крем для обличчя на зиму з SPF 30
Назва:
Ziaja na zimę
Бренди:
Ziaja 🇵🇱Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
Вітамін Е
Пантенол (Вітамін В5)
УФ-фільтри
Олії
AHA кислоти
Силікони
Опис:
ВИСОКИЙ ЗАХИСТ від UVA + UVB
ЗАХИСТ ВІД СОНЦЯ, ВІТРУ, МОРОЗУ
Зимовий захист природного бар'єру шкіри. Це також корисно під час занять спортом.
Підходить для дітей від 3 років.
Поживна напівжирна формула з рослинним ланоліном і вітаміном Е захищає шкіру від сонця, вітру та морозу.
Вміст воску і жирових речовин захищає шкіру від зневоднення і знижує ризик розриву кровоносних судин.
Склад:
Aqua (Water), Triethylhexanoin, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Hexyl Laurate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glycerin, Zinc Oxide, Dimethicone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Magnesium Sulfate, Sorbitan Sesquioleate, Magnesium Stearate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Punica Granatum Sterols, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citric Acid.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 302776-68-7
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 101-86-0
Олії
# CAS Номер: 107-75-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 7487-88-9
Загальна назва сульфату магнію - сіль Епсома або (MgSO4,7H2O). Він названий на честь мінеральних вод, знайдених в Епсомі в Англії, солі Епсома здавна використовувалися як мінеральні води.
Цей маленький білий кристал, схожий на сіль, використовується для купання та купання, щоб «вивести» токсичні речовини з організму через шкіру. Це забезпечує ефективне полегшення болю, втомлених м’язів. Історично склалося так, що сульфат магнію додають одну або дві чашки в теплу воду для ванни для заспокійливих спа-процедур.
Сульфат магнію має пр...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 8007-43-0
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 1314-13-2
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 88122-99-0
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
Пом’якшувальна суміш жирних кислот, яка часто використовується в косметиці для покращення покриття, водостійкості та тривалості носіння. Діізостеарил полігліцерил-3 димер ділінолеат також функціонує як емульгатор. Він може бути тваринного або синтетичного походження.
Відомо також, що він забезпечує довготривале покриття та покращує водостійкі властивості різних косметичних засобів, зокрема засобів для макіяжу, SPF та засобів для волосся. Здебільшого він використовується в таких продуктах, як сонцезахисний крем, помада, гель для укладан...






