Bioderma Photoderm Pediatrics Lait SPF50+ Дитяче сонцезахисне молочко для обличчя й тіла
Назва:
Bioderma Photoderm Pediatrics Lait SPF50+
Бренди:
Bioderma 🇫🇷Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
УФ-фільтри
Олії
Вітамін Е
Опис:
Photoderm Pediatrics Milk SPF50+ є результатом досвіду BIODERMA в біології шкіри, який використовується для відповіді на особливі потреби шкіри немовлят і дітей.
Завдяки передовим дослідженням BIODERMA була створена ТЕХНОЛОГІЯ SUN BARRIER: наш високотехнологічний сонцезахисний засіб було розроблено для захисту здатності ніжної дитячої шкіри до самозахисту під час перебування на сонці.
Ця технологія поєднує в собі УФ-фільтри, природний вітамін Е, присутній у шкірі, і олію абрикосових кісточок для забезпечення біоміметичних ліпідів і забезпечує потрійний захист:
- УФ-захист широкого спектру, оптимізований проти короткого та дальнього УФ-променів
- Антиоксидантний захист для збереження низьких природних запасів сквалену в шкірі від УФ-окислення та запобігання довгостроковому пошкодженню
Наша комбінація фільтрів нового покоління поєднує 4 - і тільки 4 - безперечних УФ-фільтри з низьким профілем екотоксичності.
Вони мають високий захист і безпечні для шкіри немовлят і дітей.
Склад:
AQUA/WATER/EAU; DIBUTYL ADIPATE; DICAPRYLYL CARBONATE; C12-15 ALKYL BENZOATE; DIETHYLHEXYL BUTAMIDo TRIAZONE; BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE; PROPANEDIOL; BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE; ETHYLHEXYL TRIAZONE; POLYGLYCERYL-6 STEARATE; GLYCERIN; BRASSICA CAMPESTRIS/ALEURITES FORDII OIL COPOLYMER; C20-22 ALKYL PHOSPHATE; 1,2-HEXANEDIOL; C20-22 ALCOHOLS; MICROCRYSTALLINE CELLULOSE;PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL; TOCOPHEROL; CAPRYLYL GLYCOL; POLYGLYCERYL-6 BEHENATE; SODIUM CITRATE; XANTHAN GUM; CELLULOSE GUM; O-CYMEN-5-OL; GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL; SODIUM HYDROXIDE; DIISOPROPYL SEBACATE; PROPYLHEPTYL CAPRYLATE.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 70356-09-1
# CAS Номер: 68411-27-8
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9004-32-4
# CAS Номер: 105-99-7
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 68-04-2
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 88122-99-0
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
# CAS Номер: 84776-64-1
# CAS Номер: 187393-00-6
Аніонний емульгатор, який найчастіше використовується для надання косметичним композиціям шовковистості, бархатистості з матовим покриттям. Деякі підозрюють, що він також має здатність функціонувати як поглинач ультрафіолетового випромінювання та антиоксидант. Показано, що він ефективний у низьких дозах. Ви можете знайти цей інгредієнт у засобах особистої гігієни, таких як сонцезахисний крем, зволожуючий крем для обличчя, засоби для запобігання старінню, крем від розацеа, олія для ванн, дитячі засоби, засоби для засмаги та основа.
C20-22 Alcohols – це суміш синтетичних аліфатичних спиртів з 20-22 атомами вуглецю в алкільному ланцюзі.




