Avene Eau Thermale Ultra Fluid SPF 50 Сонцезахисний ультра-флюїд для обличчя та шиї для чутливої шкіри
Назва:
Avene Eau Thermale Ultra Fluid SPF 50
Бренди:
Avene 🇫🇷Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
Вітамін Е
AHA кислоти
Олії
УФ-фільтри
Формула:
Опис:
Ультрафлюїдний невидимий крем SPF50 пропонує високий щоденний захист від UVB, UVA та HEV синього світла, запобігаючи фотостарінню.
Цей продукт містить TriAsorB, сонцезахисний фільтр широкого спектру, який захищає від ультрафіолетових променів і навіть синього світла. Він захищає від прискореного старіння шкіри.
Його [водоподібна] формула пропонує легку, як вода, непомітне покриття та відчуття голої шкіри після нанесення, що робить його ідеальною основою під макіяж.
Його високопереносима, без ароматизаторів, водостійка формула була розроблена для чутливої шкіри.
Склад:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), C12-15 ALKYL BENZOATE, DICAPRYLYL CARBONATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, WATER (AQUA), DIISOPROPYL ADIPATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZA SATIVA STARCH), PHENYLENE BIS-DIPHENYLTRIAZINE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, C9-12 ALKANE,LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, GLYCERIN, TAPIOCA STARCH, TRIMETHYLPENTANEDIOL/ADIPIC ACID/GLYCERIN CROSSPOLYMER, BENZOIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE,GLYCERYL LAURATE,GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL), LENS ESCULENTA (LENTIL) SEED EXTRACT (LENS ESCULENTA SEED EXTRACT),PENTYLENE GLYCOL,PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, RED 33 (CI 17200), SODIUM BENZOATE, SODIUM PHYTATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 65-85-0
# CAS Номер: 68411-27-8
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 85536-61-6
Цетіол ЦS (CETIOL CS) - легкий емолент (1300 мм2/1 Про хв) середньої полярності рослинного походження з чудовими сенсорними характеристиками для косметичних рецептур, що не містять силікони. Прозора безбарвна рідина без запаху, що має гарну здатність, що змочується; температура спалаху > 140°. Підходить для всіх рецептур для догляду за шкірою та волоссям.
Coco Caprylate і Coco Caprate - це ефіри спиртів, отриманих з кокосового горіха з каприловою і каприновою кислотами. Це природний біорозкладний косметичний інгредієнт, сертифікова...
# CAS Номер: 302776-68-7
Діетилгексил і діізопропіладипат діють як мастила на поверхні шкіри, що надає шкірі м’якість і гладкість. Вони також використовуються для розчинення інших речовин у косметиці та засобах особистої гігієни та для пом’якшення синтетичних сполук шляхом зменшення крихкості та розтріскування.
Диізопропіладипат — це в’язка рідина, яка діє як мастило на поверхні шкіри. За даними CosmeticsInfo.org, він використовується не лише для надання шкірі м’якості та...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 110615-47-9
Лаурил глюкозид є одним з найкращих інгредієнтів, які можна використовувати в продуктах по догляду за шкірою та волоссям. Лаурил глюкозид є поверхнево-активною речовиною, отриманою з природних джерел. Це піноутворювач, який не тільки дає гарну піну, але також є ефективним миючим засобом. Знайдений у багатьох продуктах по догляду за шкірою, таких як миючі засоби, зволожувачі тощо, лаурилглюкозид також присутній у екологічно чистих пральних порошках. Окрім ніжного впливу на шкіру та волосся, лаурилглюкозид також піддається біологічному розклад...
# CAS Номер: 160715-21-0
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 14306-25-3
# CAS Номер: 88122-99-0
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
# CAS Номер: 84776-64-1
РИС ПОСІВНИЙ (Oryza sativa) - однорічна злакова рослина сімейства злакових. Рисові зерна - джерело цінних видів сировини для косметичного виробництва: рисового крохмалю та борошна, воску та жирної олії. Для отримання фітопродуктів застосовуються зерна рису або рисові висівки - подрібнене лушпиння насіння рису посівного. Насіння містить стеаринову {45%), лінолеву (35%), пальмітинову (15%) та ліноленову (близько 2%) кислоти. Екстракт Р.п. є багатим джерелом протеїнів, вітамінів групи В. Містить потужний антиоксидант у-оризанол, гліколіди і фос...
Антиоксидант, який допомагає стабілізувати склад продукту та, якщо його використовувати у вищій концентрації, може допомогти нейтралізувати вільні радикали в шкірі
# CAS Номер: 55514-22-2
TriAsorB - це перший органічний фільтр, здатний поглинати та відбивати значну частину шкідливого спектру сонячного випромінювання. Це включає UVB, короткі та довгі UVA промені, а також видиме синє світло високої енергії.
Окрім продуктивності, цей фільтр пропонує ще одну велику перевагу: екологічний вплив. Суворі випробування показали, що TriAsorB нетоксичний для трьох основних морських видів: коралів, фітопланктону та зоопланктону.
Висновки Европейського Scientific Committee on Consumer Safety. На основі даних, наданих у досьє, S...
WetFilm™ MB – це полімер, спеціально розроблений для використання у сонцезахисних формулах, які забезпечують споживачеві перевагу прозорості при нанесенні на вологу шкіру. Він створює гнучку плівку на шкірі, що забезпечує водостійкість.
Кросполімер триметилпентандіолу/адипінової кислоти/гліцерину – це багатофункціональний інгредієнт, відомий своїми пом’якшувальним та зволожувальним властивостями. Він допомагає забезпечити та підтримувати зволоження, одночасно покращуючи загальне відчуття та текстуру засобів догляду за шкірою.




