centella asiatica extract

Назва інгредієнта:
centella asiatica extract
Рівень безпеки:
Цілком безпечно
CAS Номер:
#84696-21-9
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
Центелла азіатськaОпис
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулюють утворення колагену, зміцнює сполучну тканину. Нейтралізує вільні радикали. Одна з вивчених рослин, антиоксидантна активність при зовнішньому застосуванні доведена. У косметиці застосовується у високоефективних засобах для догляду за шкірою, що старіє, лосьйонах і оліях після засмаги, антицелюлітних препаратах.
Центелла азіатська — стародавня аюрведична трава, відома в основному як тонізуючий засіб для мозку, відома як Pennywort, Gotu Kola, Brahmi, Punarnava, тощо. Вона походить із південно-східної Азії, Південної Африки та Мадагаскару, де росте як повзуча рослина на болотистих угіддях на схили гір. Його активні компоненти в основному включають тритерпенові сапонозиди, азіатську кислоту, мадакасову кислоту, азіатикозид, щоб назвати декілька.
Область його дії — все тіло, але він вважається ефективним і для шкіри. Швидко загоює обпалену, пошкоджену та поранену шкіру. Згідно з дослідженнями, він покращує утворення колагену та фібронектину, сприяє омолодженню шкіри зсередини. Компоненти також сприяють виробленню гіалуронової кислоти, яка є резервуаром вологи для шкіри. Він нормалізує мікроциркуляцію жирових клітин і жирової тканини в шкірі та під нею, таким чином допомагає покращити зовнішній вигляд целюліту на поверхні шкіри. Він посилює колаген типу I, який відповідає за лікування фотостаріння. Таким чином, очевидно, що центелла азіатська може значно покращити фотостаріння, уражену целюлітом та шкіру, що піддається стресу.
Він використовується в продуктах для догляду за шкірою, таких як крем для шкіри, лосьйон, сироватка, тонік, маска для волосся та обличчя.
Останні продукти з цим інгредіентом
PDRN (полінуклеотиди)
Сквалан
Центелла азіатськa
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Пептиди
Олії
Силікони
Вітамін Е
Центелла азіатськa
Гриби
Гіалуронова кислота
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Корінь солодки
Азелаїнова кислота
Вітамін Е
Центелла азіатськa
Сквалан
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Алерген
Пептиди
Олії
Силікони
Колаген
Вітамін Е
Алерген
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
PDRN (полінуклеотиди)
Кераміди
Пептиди
Олії
Колаген
Ретиноїди (Вітамін А)
Вітамін Е
PHA кислоти
Центелла азіатськa
PDRN (полінуклеотиди)
Водорості
Алое
Пантенол (Вітамін В5)
Ніацинамід (вітамін В3)
Кераміди
Олії
Колаген
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Поліфеноли
Алерген
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
PDRN (полінуклеотиди)
Кераміди
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
AHA кислоти
Олії
Центелла азіатськa
Зелений чай
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
Гриби
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Кераміди
Кофеїн
Пептиди
Силікони
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Зелений чай
Олії
Центелла азіатськa
BHA Саліцилова кислота
Кофеїн
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Зелений чай
Азелаїнова кислота
PHA кислоти
Центелла азіатськa
Центелла азіатськa
Ніацинамід (вітамін В3)
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
PDRN (полінуклеотиди)
Кераміди
Зелений чай
Олії
Центелла азіатськa
PDRN (полінуклеотиди)
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Пептиди
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Колаген
Центелла азіатськa
Вітамін Е
PDRN (полінуклеотиди)
AHA кислоти
Ретиноїди (Вітамін А)
Центелла азіатськa
Омега жирні кислоти
Вітамін С
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Вітамін Е
Гриби
Пантенол (Вітамін В5)
Ретиноїди (Вітамін А)
Кераміди
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
AHA кислоти
Кераміди
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Алерген
Вітамін Е
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Олії
Силікони
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Алое
УФ-фільтри















