isopropyl palmitate

Назва інгредієнта:
isopropyl palmitate
Рівень безпеки:
Безпечно
CAS Номер:
#142-91-6
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Комедогенність: 4
Опис
Ізопропілпальмітат - складний ефір ізопропілового спирту та пальмітинової кислоти. Безбарвна прозора рідина без запаху. Має пом'якшувальну дію, використовується як жировий та пластифікуючий компонент у кремах, лосьйонах, губній помаді. У складі шампунів надає волоссю блиску.
Має потужні зволожуючі, протизапальні та поживні властивості.
При нанесенні на шкіру ізопропілпальмітату сприяючи зникненню безлічі дрібних зморшок забезпечуючи їй надійний захист від агресивних впливів навколишнього середовища. Ізопропілпальмітат – має нежирну легку текстуру і тому ідеально підходить для догляду за шкірою будь-якого типу.
Клінічно доведено стовідсоткову ефективність Ізопропілпальмітату в процесі догляду за волоссям та шкірою голови.
Входячи до складу засобів догляду сонцезахисної косметики, Ізопропілпальмітату створює на шкірі стійкий захисний шар. Також ізопропілпальмітат часто використовується у складі косметичних засобів, призначених для делікатного очищення ніжної та особливо чутливої шкіри контуру очей.
Крім того, встановлено, що Ізопропілпальмітат – це головний компонент у багатьох інших засобів особистої гігієни, таких як лосьйони, креми для обличчя та укладання волосся.
Останні продукти з цим інгредіентом
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
Зелений чай
Олії
PDRN (полінуклеотиди)
Центелла азіатськa
УФ-фільтри
Олії
Силікони
Кераміди
Вітамін Е
Силікони
Корінь солодки
AHA кислоти
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Вітамін С
УФ-фільтри
Силікони
Олії
Вітамін Е
AHA кислоти
Ніацинамід (вітамін В3)
PHA кислоти
Вітамін Е
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Ретиноїди (Вітамін А)
Олії
Вітамін С
Алерген
Силікони
УФ-фільтри
Вітамін Е
Центелла азіатськa
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Алерген
Центелла азіатськa
Водорості
Вітамін Е
Зелений чай
Силікони
Олії
Кофеїн
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
Кераміди
Пептиди
Олії
Сквалан
AHA кислоти
Вітамін Е
Олії
Зелений чай
Ретиноїди (Вітамін А)
AHA кислоти
BHA Саліцилова кислота
Сквалан
PHA кислоти
Центелла азіатськa
Омега жирні кислоти
Олії
Азелаїнова кислота
Кераміди
AHA кислоти
УФ-фільтри
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Олії















