La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Hydrating Lotion SPF 50+La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Hydrating Lotion Сонцезахисне молочко SPF 50+
Назва:
La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Hydrating Lotion SPF 50+
Бренди:
La Roche-Posay 🇫🇷Категорії:
Сонцезахисний крем
Опис:
Дуже високий рівень сонцезахисту для обличчя та тіла, що ідеально підходить для чутливої шкіри дітей. Щоденний сонцезахисний засіб для обличчя та тіла SPF 50+, спеціально розроблений для ніжної та чутливої дитячої шкіри. Він також підходить для дітей, схильних до атопії. До складу продукту входить наш революційний УФ-фільтр UVMune Mexoryl 400 — найефективніший фільтр для захисту від ультрадовгих UVA-променів, поєднаний із термальною водою La Roche-Posay, яка допомагає заспокоїти чутливу шкіру. Формулу збагачено вітаміном E та олією ши.
Склад:
AQUA / WATER / EAU · ISOPROPYL PALMITATE · ALCOHOL DENAT. · BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE · ETHYLHEXYL TRIAZONE · BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE · GLYCERIN · PROPANEDIOL · DICAPRYLYL ETHER · TRIETHANOLAMINE · PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID · DIISOPROPYL ADIPATE · DIISOPROPYL SEBACATE · DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE · OXIDIZED STARCH ACETATE · COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX / CIRE DE CARNAUBA · METHOXYPROPYLAMINO CYCLOHEXENYLIDENE ETHOXYETHYLCYANOACETATE · PENTYLENE GLYCOL · C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER · ACRYLATES COPOLYMER · ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER · BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER · CAPRYLYL GLYCOL · CITRIC ACID · DROMETRIZOLE TRISILOXANE · HYDROXYETHYLCELLULOSE · TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID · TOCOPHEROL · TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE · XANTHAN GUM.
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 142-91-6
Ізопропілпальмітат - складний ефір ізопропілового спирту та пальмітинової кислоти. Безбарвна прозора рідина без запаху. Має пом'якшувальну дію, використовується як жировий та пластифікуючий компонент у кремах, лосьйонах, губній помаді. У складі шампунів надає волоссю блиску.
Має потужні зволожуючі, протизапальні та поживні властивості.
При нанесенні на шкіру ізопропілпальмітату сприяючи зникненню безлічі дрібних зморшок забезпечуючи їй надійний захист від агресивних впливів навколишнього середовища. Ізопропілпальмітат – має нежир...
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 70356-09-1
# CAS Номер: 88122-99-0
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 629-82-3
# CAS Номер: 102-71-6
Триетаноламін - низькомолекулярний аміноспирт, безбарвна або світло-жовта в'язка рідина. Гігроскопічний. Добре розчиняється у воді, спирті, ацетоні, погано – в ефірі, вуглеводнях. З кислотами утворює солі. Солі Т. та жирних кислот є органічними милами. У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів.
Триетаноламін безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%. У такій концентрації триетаноламін безпечний для нанесення на шкіру і не викликає п...
# CAS Номер: 27503-81-7
Діетилгексил і діізопропіладипат діють як мастила на поверхні шкіри, що надає шкірі м’якість і гладкість. Вони також використовуються для розчинення інших речовин у косметиці та засобах особистої гігієни та для пом’якшення синтетичних сполук шляхом зменшення крихкості та розтріскування.
Диізопропіладипат — це в’язка рідина, яка діє як мастило на поверхні шкіри. За даними CosmeticsInfo.org, він використовується не лише для надання шкірі м’якості та...
# CAS Номер: 302776-68-7
# CAS Номер: 68187-08-6
Окислений ацетат крохмалю - це продукт, отриманий шляхом взаємодії крохмалю з гіпохлоритом натрію та оцтовим ангідридом.
Mexoryl 400 З UVMune 400 діапазон сонячної фільтрації збільшено на 20 нм. За словами L’Oréal, на розробку нової технології, яка також виграє від покращеного екологічного профілю, знадобилося 10 років досліджень.
Протестований на всіх типах і фототипах шкіри, La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 доступний як Invisible Fluid SPF50+ або Hydrating Cream SPF50+. ЄС схвалив використання метоксипропіламіно циклогексеніліден етоксіетилціаноацетату як УФ-фільтра в косметичних продуктах і дозволив максимальну концентрацію 3%, за...
# CAS Номер: 5343-92-0
Велика молекула, що складається з структурних ланок, що повторюються (тобто полімер). Плівкоутворювач. Добре підвищує стійкість (у тому числі водостійкість) сонцезахисних засобів та продуктів декоративної косметики.
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
Дрометризол трисилоксан є ліпофільною похідною бензотриазолу, що продається L'Oréal як Mexoryl XL і використовується в сонцезахисних кремах для поглинання ультрафіолетового випромінювання. Це УФ-поглинач широкого спектру дії з двома піками поглинання, один при 303 нм (UVB) і один при 344 нм (UVA). Як і Mexoryl SX (ecamsule), він використовується виключно в продуктах брендів, що належать L'Oréal.
Дрометризол трисилоксан і екамсул часто використовують разом, оскільки вони виявляють синергічний ефект захисту. Незважаючи на використання в...
# CAS Номер: 9004-62-0
Терефталілідендикамфорсульфонова кислота забезпечує захист широкого спектру, особливо для захисту від УФА. Він дуже фотостабільний і має чудову розчинність у воді. Це також покращує захист від ультрафіолету та покращує відчуття продукту шкірою. Він ідеально підходить для використання в сонцезахисних кремах і засобах для щоденного догляду за шкірою. Він також відомий як ecamsule або Mexoryl SX. Він був розроблений і запатентований L’Oréal, і доступний у сонцезахисних кремах брендів L’Oréal. Наразі він доступний у США в одному сонцезахисному к...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 178949-82-3
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...





