Pyunkang Yul Kids & Baby Moisture Sun Cream SPF50+ PA++++ Зволожувальний сонцезахисний крем для дітей та малюків
Назва:
Pyunkang Yul Kids & Baby Moisture Sun Cream SPF50+ PA++++
Бренди:
Pyunkang Yul 🇰🇷Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
УФ-фільтри
Алерген
Вітамін Е
Центелла азіатськa
Олії
Силікони
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Опис:
Зволожуючий дитячий сонцезахисний крем Pyunkang Yul Kids & Baby Moisture Sun Cream із високим фактором захисту SPF50+ PA++++ створений на основі унікального екстракту ієрихонської троянди, який створює невагому вологоутримуючу вуаль на схильній до сухості та подразнень шкірі малюка. Завдяки легкій флюїдній текстурі засіб швидко та рівномірно розподіляється без утворення липкої плівки чи ефекту білої маски, а збалансований комплекс із рослинних олій, гіалуронової кислоти, керамідів та заспокійливих екстрактів миттєво знімає почервоніння від сонця і поту, надійно захищаючи та зміцнюючи незрілий епідермальний бар'єр протягом усього дня.
Склад:
Water, Dipropylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Homosalate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Salicylate, Niacinamide, Polyglyceryl-3 Distearate, Cetyl Alcohol, Butyloctyl Salicylate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Glyceryl Stearate, Glyceryl Caprylate, Trehalose, Sorbitan Sesquioleate, Potassium Cetyl Phosphate, Tromethamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Glyceryl Stearate Citrate, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Polyglyceryl-10 Myristate, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Tocopheryl Acetate, Rosa Canina Fruit Oil, Camellia Sinensis Seed Oil, Artemisia Princeps Extract, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Centella Asiatica Extract, Sodium Hyaluronate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Ethylhexyl Palmitate, Arginine, Anastatica Hierochuntica Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Madecassoside, Madecassic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid, Disodium EDTA, Limonene, Linalool
Аналіз складу
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 5466-77-3
ЭТИЛГЕКСИЛМЕТОКСИЦИННАМАТ октилметоксициннамат, 2-этилгексил-рметоксициннамат, (Octinoxate) прозора, безбарвна рідина. Слабко розчиняється у воді. Добре розчиняється в спиртах та оліях, ізопропанолі. Високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр. Вводиться як спеціальна добавка до зволожуючих кремів, губних помад, манікюрних лаків, шампунів, засобів для засмаги. Рідкий UVB фільтр. Під впливом ультрафіолетового випромінювання він може розпадатися на компоненти, що викликають подразнення, і ефект, який можна зменшити, якщо його пр...
# CAS Номер: 29806-73-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 26402-22-2
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 93938-97-1
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 160715-21-0
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 8007-43-0
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
ОЛІЯ ШИПШИНИ - жирна напіввисихаюча олія з насіння плодів собачого шипшини (Rosa Саninа)-листопадного чагарника. Рідина бурого кольору із зеленуватим відтінком, гіркого смаку та специфічного запаху. Містить каротин, вітамін Е, тригліцериди інолевої, ліноленової, олеїнової, пальмітинової, стеаринової та арахідонової кислот. Олія шипшини добре зволожує, живить шкіру. Рекомендується використовувати для старіючої, в'янучої, сухої шкіри у складі ароматичних сумішей. Олія шипшини широко застосовуються в косметичних виробах: поживних і регенеру...
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 99-20-7
# CAS Номер: 63148-62-9
ВІНІЛДИМЕТИКОН - сополімер силоксану та вінілового полімеру. Плівкоутворюючий компонент м'якої текстури із захисними та водовідштовхувальними властивостями, сумісний із багатьма косметичними інгредієнтами. Використовується в лаках для волосся, манікюрних лаках, захисних кремах та ін. Кроссполімер диметикон є тип силікону. Силікони - це синтетичні полімери, що складаються з повторюваних ланок силоксан (елементарний кремній і кисень), тому силікони також можуть називатися полісілоксанов. Часто терміни «силікон» і «кремній» помилково використов...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 16830-15-2
# CAS Номер: 2432-87-3
# CAS Номер: 118-60-5
ЕТИЛГЕКСИЛСАЛІЦИЛАТ -октилсаліцилат, 2-етилгексил саліцилат, безбарвна або жовтувата рідина, погано розчиняється у воді, розчиняється у спиртах та оліях. У косметиці використовується як органічний фільтр, фотозахисна добавка в засобах для засмаги в УФВ-області. Міститься в деяких рослинах, наприклад, у березі. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 як УФ-фільтр дозволено для використання у концентрації, що не перевищує 5%. Octisalate є сонцезахисним інгредієнтом із загалом хорошим профілем безпеки. Запропоноване оновлення FD...
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
# CAS Номер: 118-56-9
ГОМОСАЛАТ – гомоментилсаліцилат, 3,3,5-триметилциклогексилсаліцилат, злегка жовтувата густа рідина зі слабким ментоловим запахом. Розчиняється в оліях та складних ефірах, погано розчиняється у воді та спиртах. У косметиці застосовується як УФВ-фільтр у всіх засобах догляду за шкірою, згідно з Регламентом ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 максимально допустима концентрація в готовому продукті 10%. Гомосалат є поширеним інгредієнтом сонцезахисного крему. Маслорозчинний хімічний сонцезахисний агент, який захищає шкіру від ...
# CAS Номер: 464-92-6
Азіатська кислота може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри. Азіатська кислота — це сполука...
# CAS Номер: 18449-41-7
Азіатська кислота (мадекасова кислота) може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри.
Аз...
Полин використовується в корейських продуктах по догляду за шкірою, призначених для заспокоєння чутливої шкіри, лікування сухої шкіри та акне. Траву, полин, використовували в Кореї протягом століть. Це цілюща трава. Полин служить антибактеріальним і протигрибковим засобом. Для зовнішнього застосування полин використовують безліч європейських, американських та азіатських брендів, проте найбільший інтерес до цього інгредієнту виявили південно-корейські компанії, які протягом останніх років зробили його центральним компонентом засобів для догля...
Бутилоктилсаліцилат - це синтетичний інгредієнт, який функціонує як пом'якшувальний засіб для шкіри. Його також можна використовувати як розчинник у косметичних композиціях для розчинення або руйнування інших інгредієнтів, таких як гази або тверді речовини, для утворення розчину. У догляді за волоссям використовується як кондиціонуючий засіб.
багатофункціональний допоміжний інгредієнт, який особливо корисний у сонцезахисних кремах. Він може розчиняти деякі широко використовувані УФ-фільтри, такі як оксибензон або авобензон, а також мож...
Anastatica Hierochuntica Extract - це екстракт цілої рослини Anastatica hierochuntica. Екстракт Anastatica Hierochuntica отримано з рослини під назвою Єрихонська троянда. Ця рослина зустрічається в пустелях Близького Сходу і Північної Африки.
Екстракт Anastatica Hierochuntica має антиоксидантні властивості. Антиоксиданти допомагають боротися з вільними радикалами. Вільні радикали - це молекули, які можуть пошкодити клітини шкіри.
Ієрихонська троянда — найкращий інгредієнт для підтримки зволоження шкіри. У дослідженні 2004 року ко...







