Dr.FORHAIR Unove Heating Guard Treatment Термозахисна маска для волосся
Назва:
Dr.FORHAIR Unove Heating Guard Treatment
Бренди:
Dr.FORHAIR 🇰🇷Категорії:
Термозахист для волоссяАктивні компоненти:
Вітамін Е
Силікони
Олії
BHA Саліцилова кислота
Колаген
Опис:
Засіб без змивання для пошкодженого волосся.
З 10 000 ppm keratin-PF та ексклюзивною сумішшю інших поживних речовин/амінокислот ця процедура наповнює кутикули поживними речовинами та відновлює пошкоджене волосся.
Завдяки процедурі UNOVE волосся стане м’яким, сильним і блискучим.
Heating Guard No-Wash Treatment витримує температуру до 200°C
Склад:
Glycerine, Water, Dimethicone, Myristyl Alcohol, Camellia Japonica Seed Oil, Steartrimonium Chloride, Propylene Glycol, Dipropylene Glycol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Hydroxyacetophenone, C12-15 Pareth-3, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA, Cocamidopropyl Betaine , Phenoxyethanol, Polyquaternium-7, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Keratin, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Sunflower Seed Oil, Hydrolyzed Milk Protein, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Silk, Butylene Glycol, Cysteine, Silk Amino Acids, Ethyl Hexanediol, Glycine, Glutamic Acid, Glutamine, Lysine, Leucine, Methionine, Valine, Serine, Cystine, Asparagine, Aspartic Acid, Isoleucine, Alanine, Arginine, Ornithine, Taurine, Tyrosine, Threonine, Tryptophan, Phenylalanine, Proline, Histidine, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein Extract, Fragrance, Geraniol, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone
Схожі за складом (аналоги)



Аналіз складу
# CAS Номер: 56-41-7
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 56-84-8
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 56-89-3
Цистеїн - це сірковмісна амінокислота, яка в природі міститься майже в усіх живих організмах, особливо в тих, у структурі яких є кератин у будь-якій формі. Цистин знову є амінокислотою, але це молекула, яка утворена з двох молекул цистеїну, з’єднаних дисульфідним зв’язком. Його можна розглядати як форму зберігання цистеїну в нашому організмі. Цистеїн може бути повністю синтезований для використання в косметиці чи інших медичних цілях із генно-інженерних бактерій. Ця специфічна амінокислота, цистин, міститься в особливо великих кількостях в к...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 56-86-0
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 65497-29-2
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 71-00-1
# CAS Номер: 92113-31-0
# CAS Номер: 69430-36-0
# CAS Номер: 92797-39-2
МОЛОЧНИХ ПРОТЕЇНІВ ЕКСТРАКТ - гідролізат протеїнів молока, одержуваних кислотним, лужним або ферментним гідролізом. Містять велику кількість полярних амінокислот, пептидів, сахариди і здатні надавати ефективну зволожуючу дію на шкіру. Утворюють фізіологічну вологоутримуючу плівку на поверхні шкіри і частково депонуються у верхніх шарах епідермісу. У косметиці застосовується як водного розчину. Особливо рекомендується для зволожуючих кремів та емульсій, засобів для шкіри після ванн. У шампунях та інших засобах для волосся може бути використан...
# CAS Номер: 96690-41-4
# CAS Номер: 68519-64-4
# CAS Номер: 70084-87-6
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 56-87-1
# CAS Номер: 112-72-1
# CAS Номер: 70-26-8
Орнітин — це амінокислота, яка є активним інгредієнтом активного продукту Adipofill'In, який розширює шкіру. За словами виробника, Adipofill'In здатний збільшувати об'єм жирової тканини шляхом активації фактора транскрипції під назвою HIF-1α і, таким чином, має ефект ліпофілінгу за допомогою неінвазивного методу.
Вважається, що він особливо корисний для глибоких зморшок, таких як носогубна складка (зморшка між носом і ротом). У тесті in vivo, проведеному за участю 20 добровольців, які використовували 2% крем Adipofill'In двічі на день ...
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 63-91-2
# CAS Номер: 26590-05-6
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 72-18-4
Олії
# CAS Номер: 8001-25-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 223747-87-3
# CAS Номер: 72-19-5
Хлорид цетримонію, бромід цетрімонію та хлорид стеартримонію є четвертинними амонієвими солями. У косметиці та засобах особистої гігієни ці інгредієнти використовуються в рецептурах кондиціонерів для волосся, фарб і фарб для волосся, інших засобів догляду за волоссям і в деяких продуктах догляду за шкірою. Всі три інгредієнти запобігають або пригнічують накопичення статичної електрики. Хлорид цетрімонію та бромід цетрімонію також допомагають очистити шкіру або запобігти запаху, знищуючи або пригнічуючи ріст мікроорганізмів і допомагаючи воді...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Триптофан - це амінокислота, яка має потенційні зволожуючі та антиоксидантні властивості для шкіри.
Відомо, що глуматин сприяє синтезу білка, імунній функції та має протизапальну дію. Він зустрічається в організмі природним шляхом, а джерелами є яловичина, курка, риба, яйця, молоко, молочні продукти, пшениця, капуста, буряк, квасоля, шпинат і петрушка. Як стимулятор імунітету та антиоксидант, глютамін може кондиціонувати та зцілювати шкіру при місцевому застосуванні.
Згідно з даними Медичного центру Університету Меріленда, коли організм переживає стрес (наприклад, через травми, інфекції, опіки, травми або хірургічні процедури), стеро...





