ornithine

Назва інгредієнта:
ornithine
Рівень безпеки:
Цілком безпечно
CAS Номер:
#70-26-8
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
Орнітин — це амінокислота, яка є активним інгредієнтом активного продукту Adipofill'In, який розширює шкіру. За словами виробника, Adipofill'In здатний збільшувати об'єм жирової тканини шляхом активації фактора транскрипції під назвою HIF-1α і, таким чином, має ефект ліпофілінгу за допомогою неінвазивного методу.
Вважається, що він особливо корисний для глибоких зморшок, таких як носогубна складка (зморшка між носом і ротом). У тесті in vivo, проведеному за участю 20 добровольців, які використовували 2% крем Adipofill'In двічі на день протягом 60 днів, виробник зафіксував зменшення глибини зморшок на 37,6% і зменшення шорсткості шкіри на 27,5%.
Орнітин часто використовується у косметологічних цілях. Крім того, ця амінокислота необхідна тим, хто займається спортом. Ось чому її можна знайти у різних БАДах та спортивному харчуванні. Вона є незамінною для нашого організму, тому кожна людина повинна вчасно заповнювати її запаси.
Діаміновалеріанова кислота бере участь у освіті двох інших амінокислот. Одна з її найголовніших функцій – стимуляція секреції гормону росту. В результаті такої секреції ростуть м'язи та спалюється жир, що дуже важливо для спортсменів. Крім того, орнітин сприяє виробленню інсуліну.
Дана амінокислота дуже впливає на наше здоров'я, оскільки вона захищає печінку, допомагає виводити токсини з нашого організму, розщеплює жирні кислоти, прискорює регенеративні процеси, а також зміцнює сухожилля та зв'язки.
У косметології діаміновалеріанова кислота використовується з різними цілями. Вона здатна розгладжувати складки та зморшки, ущільнювати шкіру і покращувати колір обличчя. Крім того, її додають у різні засоби для схуднення. Дуже корисна така амінокислота для наших локонів.
Ця амінокислота ідеально підходить для домашньої косметики. Після застосування коштів на основі її результати помітні одразу. Багато косметологи рекомендують використовувати креми з орнітином для обличчя.
Останні продукти з цим інгредіентом
Гіалуронова кислота
Омега жирні кислоти
Вітамін Е
Олії
AHA кислоти
PDRN (полінуклеотиди)
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Ретиноїди (Вітамін А)
Олії
Гіалуронова кислота
Омега жирні кислоти
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
Вітамін С
PDRN (полінуклеотиди)
Мікроголки (спікули)
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Ретиноїди (Вітамін А)
Олії
Гіалуронова кислота
Омега жирні кислоти
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
Вітамін С
Водорості
УФ-фільтри
Вітамін Е
Олії
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
AHA кислоти
Пептиди
Силікони
Олії
Вітамін Е
Колаген
BHA Саліцилова кислота
Силікони
Олії
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Вітамін Е
Пептиди
Пантенол (Вітамін В5)
Центелла азіатськa
Кераміди
Силікони
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Пептиди
AHA кислоти
Водорості
Алое
Пантенол (Вітамін В5)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Ретиноїди (Вітамін А)
Азелаїнова кислота
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Коензим Q10
Ніацинамід (вітамін В3)
Вітамін Е
Пептиди
AHA кислоти
Вітамін С
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Кераміди
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Пептиди
AHA кислоти
Вітамін Е
Центелла азіатськa
Кофеїн
Ніацинамід (вітамін В3)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
Пантенол (Вітамін В5)
Олії
Гіалуронова кислота
Силікони
Вітамін Е













