Zelens Melatonin B12 Advanced Repair Serum Відновлювальна сироватка для обличчя
Назва:
Zelens Melatonin B12 Advanced Repair Serum
Бренди:
Zelens 🇬🇧Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Силікони
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
Гіалуронова кислота
Алое
AHA кислоти
Водорості
Вітамін Е
Опис:
Вдосконалена відновлююча сироватка для обличчя, заснована на науці про синхронізацію клітинного циркадного ритму. Збагачений мелатоніном, посиленим вітаміном B12, і потужною сумішшю відновлюючих інгредієнтів для максимального природного відновлення шкіри. Ця шовковиста зволожуюча сироватка допомагає зменшити видимі ознаки старіння шкіри, втоми та стресу. Зменшує появу тонких ліній і зморшок і робить шкіру більш гладкою, сяючою та молодшою.
Перевірено дерматологами. Підходить для всіх типів шкіри. Легко входить у ваш звичайний догляд за обличчям.
Склад:
AQUA (WATER), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, BENZYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PHOSPHOLIPIDS, PANTHENOL, DIMETHICONE, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT, APRICOT KERNEL OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS, ORNITHINE, PROLINE, SODIUM PCA, BETA-GLUCAN, MELATONIN, LECITHIN, GLYCOLIPIDS, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN, HYDROLYZED YEAST EXTRACT, POLYGLYCERYL-10 DIPALMITATE, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, HEXAPEPTIDE-3, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, THYMUS VULGARIS (THYME) LEAF EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT, LESPEDEZA CAPITATA LEAF/STEM EXTRACT, HYALURONIC ACID, ADENOSINE TRIPHOSPHATE, SACCHAROMYCES FERMENT LYSATE FILTRATE, ADENOSINE PHOSPHATE, GUANOSINE, URACIL, CYANOCOBALAMIN, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, POLYGLUTAMIC ACID, SODIUM HYALURONATE, PUNICA GRANATUM SEED EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, GLUTAMYLAMIDOETHYL IMIDAZOLE, AGAVE TEQUILANA LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, ACETYL TYROSINE, LAURYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, CARBOMER, MALTOSE, 1,2-HEXANEDIOL, DEHYDROACETIC ACID, DEXTRAN, SODIUM DEHYDROACETATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, HYDROXYACETOPHENONE, SORBITAN OLEATE, ALGIN, XANTHAN GUM, BENZOIC ACID, LEVULINIC ACID, p-ANISIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SORBIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.
Аналіз складу
# CAS Номер: 661-19-8
# CAS Номер: 65-85-0
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 4418-26-2
ДЕГІДРООЦТОВА КИСЛОТА - дегідроацетова кислота, 3-ацетил-6-метилпіран-2,4(3Н)-діон, біла порошкоподібна речовина без запаху. Консервант з бактерицидною та протигрибковою дією. Має помірну фунгіцидну дію, слабо ефективна проти бактерій, неефективна проти псевдомонад. Д.к. має низьку константу дисоціації і тому, на відміну від бензойної та сорбінової кислот, відносно ефективна у сфері слабокислих і навіть нейтральних значень рН. Оптимальний діапазон pH від 3 до 5.5. Через низьку розчинність у воді часто вводиться у вигляді солі натрію. Іноді в...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 118-00-3
Гуанозин (символ G або Guo) - це пуриновий нуклеозид, що містить гуанін, приєднаний до рибозного (рибофуранозного) кільця за допомогою β-N9-глікозидного зв'язку.
Гуанін є однією з чотирьох загальних нуклеїнових основ нуклеїнових кислот дезоксирибонуклеїнової кислоти (ДНК) і рибонуклеїнової кислоти (РНК). У дволанцюговій ДНК гуанін утворює пари основ із цитозином на протилежному ланцюзі, тоді як ланцюги РНК також можуть згортатися у вторинну структуру, таку як шпилькові петлі, стабілізовані тим самим з’єднанням основ гуанін/цитозин. Зв'...
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 112-72-1
# CAS Номер: 70-26-8
Орнітин — це амінокислота, яка є активним інгредієнтом активного продукту Adipofill'In, який розширює шкіру. За словами виробника, Adipofill'In здатний збільшувати об'єм жирової тканини шляхом активації фактора транскрипції під назвою HIF-1α і, таким чином, має ефект ліпофілінгу за допомогою неінвазивного методу.
Вважається, що він особливо корисний для глибоких зморшок, таких як носогубна складка (зморшка між носом і ротом). У тесті in vivo, проведеному за участю 20 добровольців, які використовували 2% крем Adipofill'In двічі на день ...
# CAS Номер: 57-10-3
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 110-44-1
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ ВЕРА (БАРБАДЕНСІС) ГЕЛЬ - продукт одержують шляхом холодного віджиму з м'якоті листя рослини. Для виготовлення концентратів використовується метод низотемпературного вакуумного випарювання рідини з початкового продукту. Незважаючи на назву, А.В.Г. - Напівпрозора рідина ледь помітного зеленого відтінку. Запах свіжий, трохи вловимий. Насамперед, використовується як знезаражуючий, протизапальний засіб, знімає подразнення та почервоніння, відмінно заспокоює шкіру після опіків та порізів. Містить кальцій, магній, амінокислоти. Містить амінок...
Олії
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 9041-22-9
Acetyl hexapeptide-8 Комерційно відомий як аргірелін, ацетилгексапептид-8 – це синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі. В основному він використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння. Він призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках серед інших областей. Ацетилгексапептидом-8 - це синтетичний пептид, отриманий з білка, виявленого в ботокс. Він в основному використовується в кремах або сироватках проти зморшок і проти старіння. Він призначен...
На відміну від перорального застосування, місцеве застосування мелатоніну вважається ефективним захистом від шкідливого впливу УФ-випромінювання. Його також рекомендують для лікування алопеції та атопічного дерматиту, а також для покращення тонусу шкіри, що призводить до значного зменшення шорсткості шкіри та зморшок. Оскільки було продемонстровано, що мелатонін ефективний у зміцненні шкіри проти окисного стресу, найкращий час для місцевого застосування мелатоніну – ніч, коли ваша шкіра переходить у режим відновлення. Непрямий антиоксидантни...
Фільтрат ферменту Saccharomyces — це вигадлива назва рідкого, майже схожого на воду матеріалу, який ви отримуєте шляхом бродіння та фільтрування дріжджів. Фільтрат ферменту Saccharomyces містить амінокислоти, нуклеїнові кислоти, пептиди, мінерали та вітаміни, які разом прискорюють процес омолодження шкіри. Амінокислоти та пептиди можуть легко засвоюватися шкірою, щоб сприяти синтезу колагену та живити клітини шкіри. Нуклеїнові кислоти необхідні для метаболізму клітин шкіри, можуть глибоко відновити та пом'якшити шкіру. Saccharomyces Ferment ...
ТІМ'ЯНА ЗВИЧАЙНОГО ЕКСТРАКТ -екстракт листя та квітів Т.о. (Thymus vulgaris). У свіжій траві міститься ефірна олія. Основні компоненти масла – тимол (до 60%) та карвакрол, а також борнеол, ліналоол, пара-цимол та ін.. Завдяки тимолу цінується як сильний антисептик. Т.о.е., поряд з чистим тимолом, використовується у віддушках для зубних паст, еліксирів, лосьйонів після гоління, дезодорантів, мила. Може використовуватись у композиціях для одеколонів. Екстракти цілої рослини та екстракти листя Т. о. використовуються у засобах для догляду за тіл...
Діетилгексил сирингіліденемалонат (DESM) — це складний ефір, який діє як антиоксидант і допомагає захистити косметику від хімічного або фізичного псування, викликаного світлом. Це означає, що це фотостабілізатор.
У цій функції він також стабілізує багато УФ-фільтрів, особливо авобензон. Дослідження показують, що діетилгексил сирингіліденемалонат може збільшити критичну довжину хвилі в сонцезахисних кремах (міра захисту від UVA-променів) і підвищити SPF у сонцезахисних формулах. При кімнатній температурі це в'язка жовтувата рідина або л...
ЛІСПЕДЕЦЯ Смугаста (Lespedeza striata, Kummerowia Striata) - субтропічна деревна рослина, гілки та стебла якої служать сировиною для отримання екстрактів, з бактерицидними та противірусними властивостями. Основними фізіологічно активними компонентами екстракту є глікозидні флавоноїди, найбільш відомий алкалоїд буфотенін. Екстракт застосовується у складі гігієнічних губних помад, як інгредієнт, що покращує стан шкіри. Це рослинний екстракт, який природним чином імітує здатність клітин повторно синхронізувати та регулювати залежні від ритму бі...
Рослина агава походить з Мексики. Традиційно використовується як підсолоджувач, він містить полісахариди, які створюють на шкірі оксамитову плівку, що утримує вологу.
Екстракт агави походить від агави американської, рослини, яка процвітає в жаркій мексиканській пустелі. Ця унікальна маленька рослина блискуче пристосувалася, щоб вижити в суворих умовах, зберігаючи воду у своїх клітинах. Завдяки своїм антисептичним, лікувальним і протизапальним властивостям він століттями використовувався в традиційних аюрведичних засобах.
Допомага...
Полігліцерил-10 дипальмітат є складним ефіром пальмітинової кислоти та полігліцерину-10.
Полігліцерил-10 дипальмітат використовується як емульгатор типу «вода в маслі» в різних композиціях косметики.
Syneth™ P11 K RSPO MB Pastille — це іонний емульгатор із гідрофільно-ліпофільним балансом (HLB) середнього класу для вищої межі текучості систем «олія у воді» та «вода в маслі», ідеальний для створення насичених високоякісних текстур для зволоження. - для застосування в широкому діапазоні в'язкості.
Полігліцерил-6 ефіри олії абрикосових кісточок є пом’якшувачем (зволожуючим інгредієнтом), який зазвичай виглядає як масляниста рідина, отримана з абрикосової олії та гліцерину.
Полігліцерил-6 ефіри олії абрикосових кісточок — це продукт, отриманий переетерифікацією олії кісточок абрикоса (Prunus Armeniaca) і полігліцерину-6.
Полігліцерил-6 ефіри олії абрикосових кісточок отримують шляхом взаємодії олії абрикосових кісточок (Prunus armeniaca) з ефірами гліцерину (рослинного походження) у процесі, відомому як переетерифікація. Цей...











