Murad Blemish Control Clarifying Cream Cleanser Очищувальний крем для вмивання
Назва:
Murad Blemish Control Clarifying Cream Cleanser
Бренди:
Murad 🇺🇸Категорії:
Гель для вмиванняАктивні компоненти:
AHA кислоти
Ретиноїди (Вітамін А)
Вітамін С
Вітамін Е
Олії
Зелений чай
Гіалуронова кислота
Опис:
Blemish Control Clarifying Cleanser — остання в довгій лінійці формул Cult, яка обіцяє справді робити те, що вона вимагає, використовуючи два різних типи саліцилової кислоти для видалення бактерій, що викликають плями, щоб показати сяючу, еластичну та чисту шкіру під нею.
Без метушні, без пуху, просто ефективний і працьовитий – Blemish Control Clarifying Cream Cleanser очищає, очищає пори та лікує плями за допомогою двох типів саліцилової кислоти.
Підходить для використання вранці та ввечері (і спеціально розроблена для жирної та комбінованої шкіри). Ця формула наступного покоління усуває плями миттєво та довго після того, як ви її змиєте. як? Використання інкапсульованих кульок саліцилової кислоти, які прилипають до шкіри навіть після того, як ви вмиєтеся, зменшуючи подразнення, очищаючи пори, загоюючи та остаточно очищаючи шкіру, тоді як саліцилова кислота у вільній формі починає діяти негайно. Екстракт зеленого чаю також заспокоює, а формула розчиняє навіть найстійкіші жири. Фактично, під час клінічного дослідження 97% людей погодилися, що ця формула розчиняє жири, а 94% сказали, що вона глибоко очищає їхню шкіру.
Склад:
Water (Aqua), Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, PPG-15 Stearyl Ether, Sodium Cocoyl Isethionate, Glyceryl Stearate, PEG-10 Stearate, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Caprylic/Capric Triglyceride, Retinol, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Ascorbic Acid, Chitosan, Silver Citrate, Sodium PCA, Betaine, Sorbitol, Glycine, Alanine, Proline, Serine, Threonine, Arginine, Lysine, Glutamic Acid, Zinc Gluconate, Argania Spinosa Kernel Oil, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Beta-Sitosterol, Cimicifuga Racemosa Root Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Cocamidopropyl Dimethylamine, Zea Mays (Corn) Starch, Hydrolyzed Corn Starch, Hydrolyzed Corn Starch Octenylsuccinate, Citric Acid, Disodium EDTA, Propyl Gallate, Polysorbate 80, Menthol, Glycol Distearate, Steareth-4, PEG-150 Distearate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Fragrance (Parfum).
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
# CAS Номер: 56-41-7
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 50-81-7
АСКОРБІНОВА КИСЛОТА - Водорозчинний вітамін, один із найважливіших для організму. Потужний антиоксидант, що підвищує опірність до несприятливих впливів зовнішнього середовища, сприяє процесам регенерації. Бере участь в обмінних процесах клітин сполучної тканини та утворенні здорової шкіри. Недолік В. С призводить до цинги, анемії, повільного загоєння ран, серцевої недостатності.
Водорозчинна А.К. - Найпоширеніший антиоксидант шкіри людини, що функціонує у водному просторі клітини. Вона сприяє відновленню окисленої форми вітаміну Е – е...
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 9012-76-4
ХІТОЗАН - полісахарид, діацетильований хітин. Розчиняється у воді та кислотах. Одержують переважно з панцирів червоного краба або нижчих грибів обробкою хітину концентрованими лугами при високій температурі. Полікатіон, деацетильована аміногрупа Х. при рН <7 позитивно заряджена. Звідси випливають дві важливі властивості Х.: розчинність у воді та здатність зв'язуватися з поверхнею клітин, що несуть негативний заряд, і здатність Х. зв'язувати та міцно утримувати іони металів. Здатний утворювати велику кількість водневих зв'язків і може пов'...
# CAS Номер: 104-29-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 68608-66-2
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-86-0
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 627-83-8
# CAS Номер: 8029-43-4
Гідролізований кукурудзяний крохмаль - це форма кукурудзяного крохмалю, яка зазнала гідролізу. Гідроліз включає зміну інгредієнта з однієї форми в іншу шляхом додавання води. Хоча звичайний кукурудзяний крохмаль відомий своїми абсорбуючими властивостями, схожими на порошок, цей модифікований варіант відомий своїми зволожуючими (зволожуючими) властивостями.
Гідролізований кукурудзяний крохмаль також може функціонувати як замутнювач та/або сполучний агент (для з’єднання інгредієнтів) у продуктах для догляду за шкірою та інших косметичних...
# CAS Номер: 56-87-1
Зелений чай
Олії
# CAS Номер: 89-78-1 / 1490-04-6 / 2216-51-5 / 15356-60-2
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 9005-65-6
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 68-26-8
ВІТАМІН А, ретинол - кристалічна речовина, жиророзчинний вітамін, міститься в продуктах тваринного походження (печінка, вершкове масло, молоко, сир, яйця) та червоних плодах, що містять пігменти каротиноїди, що перетворюються в організмі людини на В.А. Входить до складу зорового пігменту родопсину, необхідний для нормального розвитку слизових оболонок, епідермісу шкіри, нігтів та волосся. В.А прискорює процес відновлення клітин шкіри, бере участь у освіті епітелію. При нестачі вітаміну А шкіра втрачає еластичність, стає блідою, тендітною та ...
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 61789-32-0
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 9003-04-7
# CAS Номер: 50-70-4
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 4468-02-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 223747-87-3
# CAS Номер: 72-19-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Чорний кохош, також відомий як зміїний корінь або клоп, є однією з найбільш ретельно вивчених трав і використовується як дієтична добавка. Його вирощують від Канади до Північної Кароліни та Канзасу, а також Північної Європи. Вважається, що він лікує від укусу змії. Основними компонентами клопога є тритерпеновий глікозид, естрогенні речовини, флавоноїди, дубильні речовини.
Він використовується як засіб для відбілювання шкіри, оскільки вважається, що він пригнічує утворення меланіну. Завдяки своїм активним компонентам флавоноїдам він має...
# CAS Номер: 36701-38-9
Ідеально підходить для догляду за акне та герпесом для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Легко вбирається, не липне! Цитрат срібла має сильну антибактеріальну та антисептичну дію. Ці мікрочастинки навіть менші за розмір вірусів і бактерій, тому вони можуть проникати в них і блокувати їх.











