Image Skincare Clear Cell Medicated Acne Masque Маска "Антиакне"
Назва:
Image Skincare Clear Cell Medicated Acne Masque
Бренди:
Image Skincare 🇺🇸Категорії:
Маска для обличчяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Глина
Зелений чай
Прополіс / мед
Алое
Олії
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
BHA Саліцилова кислота
Пептиди
Пантенол (Вітамін В5)
Формула:
Опис:
Розроблена для жирної шкіри, ця відлущувальна глиняна маска допомагає видалити надлишки жиру та забруднення. Гліколева та саліцилова кислоти відлущують омертвілі клітини шкіри, які можуть закупорювати пори, сприяючи свіжому та відновленому вигляду. Біорозкладні кульки жожоба допомагають згладити омертвілі клітини шкіри, а суміш рослинних екстрактів допомагає покращити її гладкість. Збагачена бадьорим натуральним ароматом чайного дерева.
Склад:
KAOLIN, AQUA/WATER/EAU, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCERIN, DIMETHYL SULFONE, JOJOBA ESTERS, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, GLYCOLIC ACID, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), BUTYLENE GLYCOL, SALICYLIC ACID, SORBITOL, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, MALTODEXTRIN, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM POLYSTYRENE SULFONATE, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, LEPTOSPERMUM SCOPARIUM BRANCH/LEAF OIL, POTASSIUM BITARTRATE, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, ALLANTOIN, PANTHENOL, CINNAMOMUM CAMPHORA (CAMPHOR) BARK OIL, SODIUM PCA, ALCOHOL, SODIUM PHYTATE, SYRINGA VULGARIS (LILAC) EXTRACT, LIMONENE, PYRUVIC ACID, ACHILLEA MILLEFOLIUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, ALCHEMILLA VULGARIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF EXTRACT, PRIMULA VERIS FLOWER EXTRACT, QUARTZ, VERONICA OFFICINALIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, MELIA AZADIRACHTA LEAF EXTRACT, SODIUM BENZOATE, BOSWELLIA SERRATA EXTRACT, MEL EXTRACT (HONEY EXTRACT), ORYZA SATIVA (RICE) BRAN EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, OLIGOPEPTIDE-10, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) EXTRACT, POTASSIUM SORBATE.
Схожі за складом (аналоги)









Аналіз складу
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 79-14-1
Гліколева кислота — це оксіоцтова кислота, представниця альфа-гідроксикислот (AHA), яку також називають фруктовою кислотою. Вона має найменшу молекулярну масу серед усіх AHA, завдяки чому легко проникає у глибші шари шкіри та діє ефективніше за багато інших кислот.
Походження та властивості
Є безбарвними прозорими кристалами, добре розчинними у воді.
Найчастіше отримується з цукрової тростини, рідше — з ...
# CAS Номер: 1332-58-7
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 9050-36-6
Maltodextrin (мальтодекстрин, патока) є продуктом ферментативного гідролізу крохмалю. Складається з мальтози, мальтотріози та декстринів – полісахаридів різної довжини ланцюга. У косметиці використовується як загусник, а так само вологоутримуючий, плівкоутворюючий компонент. Безпечний засіб із натуральних компонентів. Абсорбент, стабілізатор емульсії, кондиціонер для шкіри та волосся, піноутворювач. Патоку в основному використовують при виробництві кондитерських виробів та надання в'язкості продукту. У виробництві косметики використовується ...
Олії
Зелений чай
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 590-00-1
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 50-70-4
# CAS Номер: 90063-50-6
Екстракт Syringa vulgaris – це екстракт бузку, який допомагає збалансувати вироблення шкірного сала в шкірі та зменшити появу плям і почервоніння через прищі.
Sebuless™ - це інноваційний ботанічний комплекс, отриманий з культури клітин бузку (Syringa Vulgaris), який зменшує вироблення шкірного сала, впливаючи безпосередньо на секреторні клітини себоцити. Це ідеальний природний інгредієнт для засобів по догляду за шкірою, призначених для лікування акне, себореї та жирної шкіри.
Завдяки матуючій дії Sebuless™ розкриває природну кра...
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 85117-19-7
Вероніка лікарська (Veronica officinalis L.) - багаторічна трав'яниста рослина сімейства норичникових. Фітопрепарати В.Л., одержувані з квітучих верхівок стебел, містять дубильні та гіркі речовини, глікозиди (аукубін та вероніцин), сапоніни, ефірну олію. У косметиці використовують її бактерицидні, ранозагоювальні та зовнішнє заспокійливе властивості (наприклад, при сонячних опіках, свербежі, грибкових захворюваннях шкіри). Екстракт В.Л. має в'яжучу дію, зменшує саловиділення, знімає свербіж. Його застосовують у кремах та лосьйонах для жирної...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ ВЕРА (БАРБАДЕНСІС) ГЕЛЬ - продукт одержують шляхом холодного віджиму з м'якоті листя рослини. Для виготовлення концентратів використовується метод низотемпературного вакуумного випарювання рідини з початкового продукту. Незважаючи на назву, А.В.Г. - Напівпрозора рідина ледь помітного зеленого відтінку. Запах свіжий, трохи вловимий. Насамперед, використовується як знезаражуючий, протизапальний засіб, знімає подразнення та почервоніння, відмінно заспокоює шкіру після опіків та порізів. Містить кальцій, магній, амінокислоти. Містить амінок...
Олії
# CAS Номер: 11141-17-6
# CAS Номер: 107-41-5
# CAS Номер: 14306-25-3
# CAS Номер: 84082-70-2
# CAS Номер: 97926-40-4 / 8000-48-4
# CAS Номер: 8053-39-2
КАШТАН КІНСЬКИЙ (aesculus hippocastanum) – дерево сімейства конскокаштанових. Лікарською сировиною є кора, листя, квіти і насіння плодів. Кора містить глікозиди (переважно ескулін), дубильні речовини, жирне масло, сапоніни, кумарин. У квітах і листі присутні флавоноїди, сапоніни, рутин, каротиноїди, крохмаль, дубильні речовини, в насінні плодів – тритерпенові сапоніни, флавоноїди, полісахариди. Біологічна активність екстрактів К.к. пов'язана насамперед із наявністю ескуліну, який здатний зміцнювати стінки кровоносних судин та капілярів, стим...
Cinnamomum camphora, відомий своєю деревною камедь камфорою, є азіатським камфорним деревом. Існує три варіанти камфори залежно від її кольору: коричневий, жовтий і білий. Білий є найкориснішим не подразнює проти двох інших різновидів. Він має тенденцію до піднесення, тобто з твердої форми він безпосередньо перетворюється на пару. Його часто змішують з ментолом і декількома іншими інгредієнтами в зовнішньому протинабряковому розтиранні або стік. Олія кори рослини або олія листя зазвичай використовується в косметичних цілях. Біла камфора міст...
Екстракт смоли дерева, а також джерело індійського ладану, цей рослинний екстракт має як позитивні, так і негативні властивості для шкіри. Його запашні компоненти можуть викликати сенсибілізацію. З іншого боку, дослідники показали, що босвелія зубчаста має заспокійливу дію на шкіру. Очевидно, що є певна користь для шкіри, але є й потенційні ризики, як і з багатьма іншими запашними рослинними екстрактами. Boswellia Serrata (індійський ладан) допомагає підтримувати еластин і гіалуронову кислоту для покращення зовнішнього вигляду пружності шкір...
Пілінг піровиноградною кислотою призначений для розгладження ліній і зморшок, підтягування в’ялої шкіри, але також контролює жирність шкіри, зменшує розмір пор і пошкодження сонцем, включаючи актинічний кератоз.
Цей пілінг також можна використовувати на ділянці грудей і шиї, щоб зменшити тонкі лінії та зморшки.
Піровиноградна кислота (PA, CH3–CO–COOH) – це α-кетокислота, яка останнім часом привернула значну увагу завдяки своїм різноманітним кератолітичним, протимікробним і себостатичним властивостям, а також здатності стимулювати...
# CAS Номер: 466691-40-7
Олігопептид-10 — це пептид довжиною 15 амінокислот із послідовністю Phe-Ala-Lys-Ala-Leu-Lys-Ala-Leu-Leu-Lys-Ala-Leu-Lys-Ala-Leu. Це водорозчинний білий порошок, сумісний з усіма типами емульсії в діапазоні pH 5-7. Він виявляє антибактеріальну (бактеріоцидну) дію широкого спектру проти грампозитивних бактерій, включаючи Cutibacterium acnes (раніше називався Propionibacterium acnes).
Зв’язуючись із негативно зарядженими ліпотейхоєвими кислотами на зовнішній стороні бактеріальних мембран, олігопептид-10 діє на цитоплазматичні мембрани, ви...
# CAS Номер: 84695-94-3
Екстракт жіночої мантії є екстрактом Alchemilla, трав’янистої рослини, яка походить з Північної Америки, Європи та Азії. Надземні частини рослини більш корисні в лікувальних і косметичних цілях. Він містить дубильні речовини, такі як педункулагін, флавоноїди саліцилової кислоти, головним чином тритерпени. Екстракт являє собою рідину від світлого до середнього бурштинового кольору з характерним запахом, приготовлену з листя.
Екстракт містить флавоноїди та фенольні кислоти, які насправді є потужними антиоксидантами як всередині, так і зо...
# CAS Номер: 84787-68-8
ПЕРВОКОЛІР ВЕСЕНИЙ (Primula offlcinalis або Primula Veris) - примула весняна, або першоцвіт лікарський або першоцвіт справжній, золоті ключики. Багаторічна трав'яниста рослина сімейства первоцвітих. П.в. містить, головним чином, сапонін - у корінні 5-10% і квітках-листах 2-5%. У листі міститься дуже високий рівень вітаміну С, а також знаходиться каротин, вітаміни Р та Е, флавоноїди кверцетину, кемпферолу та ізорамнетину. Кореневище з корінням містить до 10% тритерпенових сапонінів та аглікони – примулагеніни А, D, SD, вітаміни А та С, ефірну...
# CAS Номер: 14808-60-7
Кристали кварцу (також звані алмазом Геркімера) надзвичайно міцні. Твердість кварцу сумісна з топазом. Крім того, він хімічно та біологічно нейтральний. Усі ці властивості роблять кристалічний порошок кварцу чудовим інгредієнтом для мікродермабразії або механічного відлущування.
Крихітні кристали кварцу видаляють зі шкіри старі та мертві клітини, залишаючи її чистою та омолодженою.
Вплив на дихальні шляхи великої кількості кристалічного кремнезему на робочому місці пов’язаний із легеневим силікозом, важким захворюванням легенів. ...
# CAS Номер: 9080-79-962744-35-8
Полістиролсульфонат натрію — це надзвичайно універсальний полімер, який виконує різноманітні функції в догляді за волоссям, що не змивається та не змивається. Цей полімер використовується в засобах для укладання та глибоко очищувальних шампунях.
Для укладання волосся плівкоутворюючий полістиролсульфонат натрію справді багатофункціональний. У допоміжних засобах для укладання, таких як лосьйони, спреї, муси та віск, він забезпечує гнучке укладання та керованість без жорсткої фіксації. Він покриває волосся гнучкою плівкою, фіксуючи зачіск...
# CAS Номер: 868-14-4
Бітартрат калію, також відомий як гідрогентартрат калію, з формулою KC4H5O6, – це хімічна сполука з низкою застосувань. Це калієва сіль винної кислоти (карбонової кислоти). Особливо в кулінарії він також відомий як винний камінь.
У кулінарії він відомий як винний камінь. Це калієва сіль винної кислоти, карбонової кислоти. У харчових продуктах бітартрат калію використовується для: стабілізації яєчних білків, збільшення їхньої термостійкості та об'єму. Стабілізації збитих вершків, збереження їхньої текстури та об'єму. Запобігання кристал...












