Missha Amazon Red Clay Pore Mask Маска для обличчя на основі червоної глини
Назва:
Missha Amazon Red Clay Pore Mask
Бренди:
Missha 🇰🇷Категорії:
Маска для обличчяАктивні компоненти:
УФ-фільтри
Глина
BHA Саліцилова кислота
AHA кислоти
Олії
Опис:
Корисні та натуральні компоненти мають заспокійливу та антисептичну дію, борються з лущенням та роздратуванням на обличчі. Червона глина живить і тонізує клітини, насичує їх киснем, вітамінами і надає шкірі здоровий природний вигляд. Він видаляє жир із пор, а також звужує їх, дозволяючи шкірі очистити чорні крапки та покращити кровообіг, що покращує пружність та еластичність шкіри. Після очищення нанесіть його на все сухе обличчя, за винятком очей і рота або проблемних зон.
Склад:
WATER, KAOLIN (CI 77004), SILICA, BUTYLENE GLYCOL, DIATOMACEOUS EARTH, HECTORITE, ALCOHOL DENAT, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, IRON OXIDES (CI 77491), HYDROXYACETOPHENONE, CELLULOSE GUM, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, PAULLINIA CUPANA FRUIT EXTRACT, SALICYLIC ACID, XANTHAN GUM, LACTIC ACID, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TROMETHAMINE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, PORTULACA OLEACERA EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, LIMONENE, LINALOOL
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 9004-32-4
# CAS Номер: 1309-37-1
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 1332-58-7
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 7722-88-5
Тетранатрійпірофосфат - це неорганічна сіль, яка використовується як буферний агент.
У зубній пасті та зубній нитці пірофосфат тетранатрію діє як засіб для контролю зубного каменю, служачи для видалення кальцію та магнію зі слини та, таким чином, запобігаючи їх відкладенню на зубах. Тетранатрійпірофосфат використовується в комерційних стоматологічних ополіскувачах перед чищенням зубів, щоб допомогти зменшити наліт.
Токсичність приблизно вдвічі перевищує токсичність кухонної солі при пероральному прийомі.
Пірофосфат натрію т...
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-93-4
Олії
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 84775-94-0
Алерген
Олії
# CAS Номер: 91722-69-9 / 8022-15-9 / 93455-96-0 / 93455-97-1 / 92623-76-2 / 84776-65-8 / 8000-28-0 / 90063-37-9






