Cinnamomum camphora bark oil

Опис
Cinnamomum camphora, відомий своєю деревною камедь камфорою, є азіатським камфорним деревом. Існує три варіанти камфори залежно від її кольору: коричневий, жовтий і білий. Білий є найкориснішим не подразнює проти двох інших різновидів. Він має тенденцію до піднесення, тобто з твердої форми він безпосередньо перетворюється на пару. Його часто змішують з ментолом і декількома іншими інгредієнтами в зовнішньому протинабряковому розтиранні або стік. Олія кори рослини або олія листя зазвичай використовується в косметичних цілях. Біла камфора містить такі важливі складові терпени, як ментол, терпінеол, цинеол і пінен.
Ефірна олія, отримана з кори та листя, в основному містить терпени камфен, сабінен, фелландрен, лімонен, щоб назвати декілька. Ці терпени завжди омолоджують і освіжають шкіру. Їх часто використовують в ароматерапії. Вони також діють як носії для більш ефективного проходження будь-якого активного інгредієнта через шари шкіри, оскільки вони швидко вбираються в шкіру. Камфора використовується як антимікробний, антивіковий засіб у будь-яких препаратах. Він може надавати заспокійливу дію на роздратовану та запалену шкіру в результаті літньої спеки та надмірного потовиділення, залишаючи її спокійною та прохолодною після випаровування. Він успішно використовується в тальку і милі. Його ефірну олію часто використовують для надання в’яжучого ефекту, що означає більш ефективне видалення шару мертвих клітин шкіри з поверхні шкіри. Використовується в засобах для ванн, ефірних маслах і парфумерії.
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
Глина
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Прополіс / мед
BHA Саліцилова кислота
Пептиди
УФ-фільтри
Алое
Олії
Гіалуронова кислота
Зелений чай
Пантенол (Вітамін В5)
Центелла азіатськa
Олії
PHA кислоти
AHA кислоти
Центелла азіатськa
Олії
Корінь солодки
Зелений чай



