Celimax Relief Madecica pH Balancing Foam Ніжна пінка для вмивання
Назва:
Celimax Relief Madecica pH Balancing Foam
Бренди:
Celimax 🇰🇷Категорії:
Пінка для вмиванняАктивні компоненти:
AHA кислоти
Зелений чай
Корінь солодки
Центелла азіатськa
Олії
Опис:
Слабокислотна пічка, що очищає Celimax Derma Nature Relief Madecica pH Balancing Foam Cleansing дбайливо видаляє забруднення з пір, усуває пил, надлишки себуму і ороговілі частинки, зволожуючи і пом'якшуючи. Засіб із нейтральним pH 4,7-5,5 нормалізує кислотно-лужний баланс, не порушує природний захисний бар'єр. Містить комплекс центелли, гідролат зеленого чаю, алантоїн та екстракт цедри грейпфрута.
Склад:
Water, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Hydrogenated Coconut Acid, Coco-Betaine, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Sodium Isethionate, Citric Acid, Potassium Cocoyl Glycinate, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Sodium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Camellia Sinensis Leaf Water, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Butylene Glycol, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, 1,2-Hexanediol, Centella Asiatica Extract, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Madecassoside, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 104-29-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 61789-40-0
# CAS Номер: 68797-35-3
СОЛОДКА ГЛАДКА -лакричник, багаторічна трав'яниста рослина сімейства Бобові. Сольова форма одного з основних протизапальних інгредієнтів рослини солодки, гліциризинат моноамонію. Це жовтуватий порошок з приємним солодким запахом. Лікарською сировиною служать очищені від кори коріння та підземні пагони. Сировина містить глікозиди (ліквіритозід, гліциризин), флавоноїди (ліквіритин, ізоліквертин), сахарозу та глюкозу, білки, крохмаль, аспарагін, камедь, мінеральні солі, пектинові речовини, сапоніни, фітогормони.
Екстракт коріння С.г. має ...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 68938-15-8
Гідрогенізована кокосова олія та гідрогенізована кокосова кислота отримують шляхом контрольованої гідрогенізації кокосової олії та кокосової кислоти відповідно. Кокосова олія та її похідні використовуються як поверхнево-активні речовини (миючі та піноутворювачі) і стабілізатори в косметиці та засобах особистої гігієни.
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 61789-32-0
# CAS Номер: 61791-19-7
Метілкокоіл таурат натрію є сіллю аміду N-метілтауріна кокосової жирної кислоти. Це м'яка біла паста, отримана з кокоса. Метілкокоіл таурат натрію – це поверхнево-активна речовина, яка дозволяє воді і олії змішуватися, дозволяючи стати чистим. Він також діє як піноутворювач. Натрій метілкокоіл Таурат, отриманий з кокоса, є м'яким, але ефективним піноутворюючим очищуючим інгредієнтом. Це відмінна альтернатива жорстким силіконам, які містяться в багатьох засобах по догляду за шкірою і волоссям від відомих брендів. Дослідження показали, що він ...
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 16830-15-2
Олії
Алерген
# CAS Номер: 91722-69-9 / 8022-15-9 / 93455-96-0 / 93455-97-1 / 92623-76-2 / 84776-65-8 / 8000-28-0 / 90063-37-9
# CAS Номер: 464-92-6
Азіатська кислота може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри. Азіатська кислота — це сполука...
# CAS Номер: 18449-41-7
Азіатська кислота (мадекасова кислота) може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри.
Аз...
# CAS Номер: 90082-51-2 / 8000-46-2
Cinnamomum camphora, відомий своєю деревною камедь камфорою, є азіатським камфорним деревом. Існує три варіанти камфори залежно від її кольору: коричневий, жовтий і білий. Білий є найкориснішим не подразнює проти двох інших різновидів. Він має тенденцію до піднесення, тобто з твердої форми він безпосередньо перетворюється на пару. Його часто змішують з ментолом і декількома іншими інгредієнтами в зовнішньому протинабряковому розтиранні або стік. Олія кори рослини або олія листя зазвичай використовується в косметичних цілях. Біла камфора міст...
ОЛІЯ ВІНТЕРГРЕНОВА - або гаулієрієва, ефірна олія з кори американської берези (Betula lenta). Безбарвна або жовтувата рідина зі смолистопригоріло-пряним запахом. Погано розчиняється у воді, добре - у спирті та ефірі. Основний компонент олії – метилсаліцилат (до 98%), також містить невеликі кількості триаконтану. Спочатку В.М. отримували з листя та квітів вічнозеленого колючого чагарника - гаулієрії (Gaulteria Procumbens). Практично всі сорти олії мають однаковий склад. До 90-х років В.М. широко використовувалося в харчових есенціях та віддуш...






