Medik8 Micellar Mousse Міцелярний мус-пінка
Назва:
Medik8 Micellar Mousse
Бренди:
Medik8 🇬🇧Категорії:
Пінка для вмиванняАктивні компоненти:
AHA кислоти
Олії
Опис:
Ніжний і зволожуючий засіб для вмивання з очищувальними міцелами у формулі легкого мусу для ефективного очищення, який видаляє макіяж, бруд і залишає шкіру чистою.
Традиційні міцелярні води можуть зробити шкіру стягнутою або навіть залишити небажаний слід на обличчі. Міцелярний мус Medik8 поєднує в собі очищаючу силу міцел з революційною формулою мусу, який змивається, щоб на шкірі не було макіяжу, бруду, забруднень і не було слідів.
Міцели, наповнені оливковою олією, допомагають вбирати будь-який жир, макіяж і забруднення, а також забезпечують поживну оливкову олію для ніжного зволоження. Очищаючі міцели розщеплюють макіяж, шкірний жир і забруднення, не залишаючи на шкірі відчуття сухості та лущення.
Екстракт морінги забезпечує антиоксидантну дію, а також видаляє бруд, домішки та забруднення, які ефективно очищаються.
Міцелярний мус Medik8 не містить штучних ароматизаторів, синтетичних барвників, парабенів, фталатів і спирту. Він також підходить для веганів і не містить жорстокості.
Склад:
Aqua (Water), Isopentyldiol, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Phenoxyethanol, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Citric Acid, Moringa Oleifera Seed Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Sodium Benzoate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Polyquaternium-10, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethylhexylglycerin, Acacia Concinna Fruit Extract, Balanites Aegyptiaca Fruit Extract, Disodium EDTA, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Gypsophila Paniculata Root Extract, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel Oil, Disodium Phosphate, Limonene
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 7558-79-4
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 68610-92-4
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 68608-64-4
Натрію КОКОАМФОАЦЕТАТ-кокоамфогліцинат, м'який амфотерний ПАР, піноутворювач, очищаючий агент, кондиціонер для волосся. Використовується в засобах догляду за шкірою та волоссям, дитячій косметиці, засобах інтимної гігієни.
Кокоамфоацетат натрію — це м’яка амфотерна поверхнево-активна речовина, яка використовується в різних засобах особистої гігієни та косметичних засобах. Його отримують з кокосової олії та відомі своїми ніжними очисними та пінними властивостями. Цей інгредієнт часто використовується в шампунях, засобах для миття тіла, ...
Олії
# CAS Номер: 8001-25-0
# CAS Номер: 7732-18-5
ШИКАКАЙ ЕКСТРАКТ - шикакай, саптала, мильний горіх, мильні боби, дерево, що росте в Індії та Східній Азії. Рослина традиційно використовується для догляду за волоссям в Індостані, має лікувальні та зміцнюючі властивості. Екстракт отримують з бобів, що знаходяться у великих стручках і містять сапоніни, люпеол, спинастерол, лактон, природні цукру, щавлеву, винну, лимонну, бурштинову та аскорбінову кислоти. Екстракт має протигрибкові, протизапальні, антисептичні, охолодні, поживні та пом'якшувальні властивості. Використовується як легкий і м'як...
# CAS Номер: 178949-82-3
# CAS Номер: 90045-43-5 / 8016-20-4
ОЛІЯ ГРЕЙПФРУТОВА - ефірна олія зі шкірки плоду грейпфрута (Citrus grandis). Зеленувато-жовта рідина із свіжим цитрусовим запахом. До складу Г.М. входять: а-пінен, мирцен, сабінен, лимонен, гераніол, ліналоол, цитронеллаль, де-цил-і нерилацетати, терпінен-4-ол. Використовується з деякими обмеженнями у композиціях для парфумерних та косметичних виробів. Нетоксичний, відсутній фототоксичний ефект. Використовується у складі косметичних засобів як тонізуюча добавка, а також у складі антицелюлітних засобів. Г.М. має дезінфікуючу, антисептичну, ба...
# CAS Номер: 68916-04-1 / 72968-50-4 / 97766-30-8 / 8028-48-6 / 8008-57-9



