citrus aurantifolia (lime) oil

Назва інгредієнта:
citrus aurantifolia (lime) oil
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
1-4
Активні компоненти:
ОліїОпис
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
УФ-фільтри
Муцин равлика
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Колаген
Алерген
Вітамін Е
Силікони
Олії
Ніацинамід (вітамін В3)
Зелений чай
Пептиди
AHA кислоти
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Алерген
Вітамін Е
Олії
Корінь солодки
Поліфеноли
Сквалан
Ретиноїди (Вітамін А)
Вітамін С
Водорості
УФ-фільтри
Глина
AHA кислоти
Вітамін Е
Олії
Корінь солодки
PHA кислоти
Ретиноїди (Вітамін А)
Вітамін С
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
AHA кислоти
Вітамін Е
Силікони
Олії
УФ-фільтри
AHA кислоти
Силікони
Вітамін Е
Пептиди
УФ-фільтри
Ніацинамід (вітамін В3)
Олії
Вітамін Е
Силікони
Ніацинамід (вітамін В3)
Пантенол (Вітамін В5)
Центелла азіатськa
Олії
Пантенол (Вітамін В5)
Олії
Корінь солодки
Ніацинамід (вітамін В3)
Зелений чай
Поліфеноли
Центелла азіатськa
Вітамін С
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Силікони
УФ-фільтри
Олії
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Ніацинамід (вітамін В3)
Силікони
Олії
Кераміди
















