Shiseido Complete Cleansing Microfoam Очищувальна пінка для зняття макіяжу
Назва:
Shiseido Complete Cleansing Microfoam
Бренди:
Shiseido 🇯🇵Категорії:
Пінка для вмиванняАктивні компоненти:
Вітамін Е
AHA кислоти
Олії
Опис:
Склад:
WATER(AQUA/EAU)・GLYCERIN・SODIUM LAURETH SULFATE・COCAMIDOPROPYL BETAINE・PEG-8 GLYCERYL ISOSTEARATE・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・ETHYLHEXYLGLYCERIN・TRIETHYLHEXANOIN・SODIUM METHYL COCOYL TAURATE・BUTYLENE GLYCOL・ALCOHOL DENAT.・SODIUM CITRATE・SODIUM BENZOATE・PHENOXYETHANOL・FRAGRANCE (PARFUM)・CITRIC ACID・DISODIUM EDTA・BHT・LINALOOL・ORYZA SATIVA (RICE) GERM OIL・ALCOHOL・TOCOPHEROL・HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF EXTRACT・BETAINE・HYDROLYZED SILK・
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 128-37-0
БУТІЛГІДРОКСІТОЛУОЛ - 2,6-Ді-трет-бутил-п-крезолу або іонол, ліпофільна органічна речовина, «іонол» білий кристалічний порошок з дуже слабким запахом, не розчинний у воді, але розчинний у жирах та оліях. Термостійок. Не впливає на запахи основних компонентів. Синтетичний антиоксидант, близький за своїми властивостями до бутилгідроксіанізолу. Застосовується в косметичних засобах, що мають жирову фазу, у харчовому виробництві.
BHT звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником і має токсичну дію на печінку, нирки та легені в екстр...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 96690-41-4
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 68-04-2
# CAS Номер: 68585-34-2
# CAS Номер: 61791-19-7
Метілкокоіл таурат натрію є сіллю аміду N-метілтауріна кокосової жирної кислоти. Це м'яка біла паста, отримана з кокоса. Метілкокоіл таурат натрію – це поверхнево-активна речовина, яка дозволяє воді і олії змішуватися, дозволяючи стати чистим. Він також діє як піноутворювач. Натрій метілкокоіл Таурат, отриманий з кокоса, є м'яким, але ефективним піноутворюючим очищуючим інгредієнтом. Це відмінна альтернатива жорстким силіконам, які містяться в багатьох засобах по догляду за шкірою і волоссям від відомих брендів. Дослідження показали, що він ...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
PEG-8 Glyceryl Isostearate - це поліетиленгліколевий ефір гліцерил ізостеарату.
Як водорозчинні нежирні речовини поліетиленгліколі придатні для багатьох косметичних цілей. Рідкі ПЕГ служать, наприклад, як замінники гліцерину в лосьйонах для обличчя, гоління та волосся, як солюбілізатори та розчинники.
# CAS Номер: 61419-46-3
Диметиловий ефір PEG/PPG-14/7 — це сополімер, отриманий шляхом взаємодії 14 молей етиленоксиду з 7 молями пропіленоксиду, блокованого диметиловим ефіром.
Reaqua 147 є полімером метилетиленоксиду та диметилового ефіру етиленоксиду. Має тривалий зволожуючий ефект, покращує відчуття шкіри та зменшує липкість, сприяє проникненню та поглинанню, а також використовується як кондиціонер для шкіри та пом’якшувач у косметиці. Використовуються агенти та пенетранти.




