BLIV:U Collagen Bouncing Firming Gel Mask Гелева маска для обличчя з колагеном
Назва:
BLIV:U Collagen Bouncing Firming Gel Mask
Бренди:
BLIV:U 🇰🇷Категорії:
Маска для обличчяАктивні компоненти:
Вітамін С
Водорості
Вітамін Е
Корінь солодки
Колаген
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пептиди
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Опис:
Колагенова гідрогелева маска з пептидами BLIV:U Collagen Bouncing Firming Gel Mask зміцнює тургор, підвищує пружність та щільність, розгладжує шкіру та стимулює синтез власного колагену. Підтягує, звужує розширені пори та скорочує виразність зморшок навколо очей та губ, уповільнює процес старіння. Щільно прилягає до шкіри, не спадає, приємно охолоджує та зволожує при нанесенні. Містить 12 пептидів, екстракт колагену, ніацинамід, еластин, вітамін С, пробіотики, амінокислоти, фермент бактерій Streptococcus Thermophilus та гіалуронову кислоту.
Склад:
Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Collagen extract, Carob Gum, Adenosine, Betaine, Lactobacillus Ferment, Lactobacillus Fermentation Dissolution, Streptococcus Thermophilus Fermentation, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Elastin, Palmitoyl Pentapeptide-4, Ascorbic Acid Polypeptide, palmitoyl tripeptide-5, Hexapeptide-9, Palmitoyl Tripeptide-1, Acetyl Tetrapeptide-2, Palmitoyl Hexapeptide-12, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Acetyl Hexapeptide-8, Nonapeptide-1, Tripeptide-1, Glycine, Serine, Glutamic Acid, Aspartic acid, Leucine, Alanine, RaIsin, Arginine, Tyrosine, Phenylalanine, Threonine, Proline, Valine, Isoleucine, Histidine, Methionine, Cysteine, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Potassium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Saffron Flower Extract, Fennel seed extract, Coriander extract, Cowhide seed extract, Xanthan Gum, Irish moss extract, potassium chloride, Cellulose gum, Sucrose, Algine, Glucomannan, Butylene glycol, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Dextrin, Polyglyceryl-10 Laurate, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol
Схожі за складом (аналоги)








Аналіз складу
# CAS Номер: 56-41-7
# CAS Номер: 74-79-3
Поліпептид аскорбінової кислоти — це пептидний комплекс вітаміну С, також відомий під торговою назвою Vitazyme® C. У порівнянні з синтетичним вітаміном С (L-аскорбінова кислота), який нестабільний у препаратах, він має добру стабільність у водних розчинах та інших водних системах. Являє собою сипучий порошок біло-кремового кольору з легким фруктовим запахом, вміст L-аскорбінової кислоти становить 18-23 % мас.
У природі вітамін С широко поширений в рослинному і тваринному світі. Апельсини, ягоди, вишні та свіжий чай є природними джерела...
# CAS Номер: 56-84-8
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9004-32-4
# CAS Номер: 9004-53-9
# CAS Номер: 68797-35-3
СОЛОДКА ГЛАДКА -лакричник, багаторічна трав'яниста рослина сімейства Бобові. Сольова форма одного з основних протизапальних інгредієнтів рослини солодки, гліциризинат моноамонію. Це жовтуватий порошок з приємним солодким запахом. Лікарською сировиною служать очищені від кори коріння та підземні пагони. Сировина містить глікозиди (ліквіритозід, гліциризин), флавоноїди (ліквіритин, ізоліквертин), сахарозу та глюкозу, білки, крохмаль, аспарагін, камедь, мінеральні солі, пектинові речовини, сапоніни, фітогормони.
Екстракт коріння С.г. має ...
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-86-0
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 71-00-1
# CAS Номер: 8002-43-5
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 63-91-2
Hyaluronic acid має дві salt форми: sodium hyaluronate і potassium hyaluronate. Гіалуронати натрію і калію -солі гіалуронової кислоти, що володіють подібними з кислотою властивостями, тобто. здатність нормалізувати водний баланс клітин шкіри. Добре переносяться шкірою. Використовуються в косметичних виробах як гелеутворюючі компоненти, але в першу чергу служать для поповнення в тканинах тканин дефіциту гіалуронової кислоти, біологічний синтез якої порушується в міру старіння організму, а також під впливом інших факторів. Нетоксичні.
Гі...
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 72-18-4
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 72-19-5
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 6920-22-5
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 49557-75-7
Palmitoyl tripeptide-1 – це синтетичний пептид, пов’язаний із жирною кислотою, який може допомогти відновити видимі пошкодження шкіри та зміцнити підтримуючі елементи шкіри. Його класифікують як «пептид-повідомник» через його здатність «вказувати» шкірі, як виглядати краще, зокрема щодо зменшення ознак пошкодження сонцем, таких як зморшки та груба текстура. Деякі дослідження показали, що цей пептид має подібні переваги проти старіння, ніж ретинол. (Ви можете використовувати обидва інгредієнти для ще більшої користі.)
Пальмітоїл трипеп...
# CAS Номер: 221227-05-0
Acetyl hexapeptide-8 Комерційно відомий як аргірелін, ацетилгексапептид-8 – це синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі. В основному він використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння. Він призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках серед інших областей. Ацетилгексапептидом-8 - це синтетичний пептид, отриманий з білка, виявленого в ботокс. Він в основному використовується в кремах або сироватках проти зморшок і проти старіння. Він призначен...
Нонапептид-1 - це синтетичний нонапептид, отриманий з аргініну, лізину, метіоніну, фенілаланіну, проліну, триптофану та валіну. Нонапептид-1 олігопептид з високою спорідненістю до MC1-R. Це біоміметичний пептидний антагоніст, специфічний для a-MSH (альфа-меланоцитостимулюючого гормону). Як антагоніст, він конкурує з природним лігандом (a-MSH) на його специфічному рецепторі (MC1-R), запобігаючи будь-якій подальшій активації тирозинази, і таким чином блокуючи синтез меланіну. Інгібування тирозинази зменшує утворення небажаної пігментації, дозв...
Palmitoyl hexapeptide-12 — це виготовлений в лабораторії пептид, який поєднує жирну кислоту пальмітинову кислоту з кількома амінокислотами, включаючи гліцин, гістидин і лізин. Поєднання цього спеціально розробленого пептиду з пальмітиновою кислотою покращує його проникнення в шкіру, а також стабільність пептиду.
Також відомий як pal-KTTKS, на початку пептидів у догляді за шкірою він називався пальмітоіл олігопептидом. Амінокислотна послідовність цього пептиду імітує послідовність пептидів, які природно зустрічаються в шкірі, тобто шкір...
Генеалогічне дерево: Фенхель є частиною сімейства моркви або петрушки, а також споріднений кропу, кмину, анісу та кмину. Оскільки насіння фенхелю є чудовим джерелом вітамінів, мінералів і антиоксидантів, їх можна додавати в засоби по догляду за шкірою, оскільки шкіра потребує цих інгредієнтів так само, як і організм. Насіння фенхелю також містить ефірні олії, такі як анетол, фенхон, лімонен, пінен, мірцен, хавікол і цинеол. Chavicol допомагає очистити та тонізувати шкіру. Крім того, фенхель містить суперантиоксиданти, такі як супероксиддисму...
КОЛАГЕН ГІДРОЛІЗОВАНИЙ -продукт гідролізу колагену, що отримується зі шкіри, хрящів, сухожиль, сполучної та кісткової тканин великої рогатої худоби. Суміш амінокислот та коротколанцюгових пептидів. Позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню, регенерації та відшкодуванню втрати амінокислот у шкірі, має ефект ліфтингу. Включається до складу засобів для догляду за шкірою обличчя, засобів для волосся та ін. Присутність групи пептидів зумовлює високу біологічну активність. Використовують як плівкоутворювальну речовину для у...
Глюкоманнан - це полісахарид (велика молекула цукру), що походить з рослини конжак.
Чарівні наповнювальні сфери мають дві активні частини: різновид низькомолекулярної гіалуронової кислоти (<40 кДа) і порошок кореня конжаку або глюкоманнан. Остання є великою молекулою (> 200 кДа), яка має видатну водопоглинаючу здатність. Ці два об'єднані утворюють маленькі сфери, які після висихання перетворюються в активні сфери.
Його отримують із кореня рослини коньяк і є хорошим джерелом зволожуючих полісахаридів для шкіри. Як пребіоти...










