JMsolution Bio-Collagen PDRN Firming Mask Гідрогелева маска з колагеном та ПДРН
Назва:
JMsolution Bio-Collagen PDRN Firming Mask
Бренди:
JMsolution 🇰🇷Категорії:
Маска для обличчяАктивні компоненти:
PDRN (полінуклеотиди)
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Пептиди
Пантенол (Вітамін В5)
Колаген
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Вітамін Е
Водорості
Опис:
Тануча гідрогелева маска з колагеном та ПДРН JMsolutionBio-Collagen PDRN Firming Mask зменшує виразність зморшок, розгладжує рельєф, підвищує пружність та еластичність. Інтенсивно живить, зволожує, запобігає сухості та лущенню, прискорює відновлення та сприяє зміцненню захисного бар'єру. Містить ПДРН, колаген та еластин, 7 пептидів, постбіотики, 3 види гіалуронової кислоти.
Склад:
Water, Glycerin, Acrylates Copolymer, Niacinamide, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Chondrus Crispus, 1,2-Hexanediol, Diglycerin, Trehalose, Butylene Glycol, Propanediol, Hydroxyacetophenone, Potassium Chloride, Sucrose, Agar, Algin, Xanthan Gum, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Collagen Extract, Hydrolyzed Elastin, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Lactobacillus Ferment , Salix Alba (Willow) Bark Extract, Sodium DNA, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Propylene Carbonate, Stearalkonium Hectorite, Thamnolia Vermicularis Leaf Extract, Caprylyl Glycol, Bifida Ferment Lysate, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Acetyl Hexapeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-1, Acetyl Heptapeptide-4, Acetyl Octapeptide-3, Palmitoyl Pentapeptide-4
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 108-32-7
# CAS Номер: 9007-49-2
ДНК натрію діє глибоко в шкірі, допомагаючи підтримувати її здоров’я та сприяючи формуванню більш чіткого контуру обличчя.
Походження та особливості інгредієнта
Дезоксирибонуклеїнова кислота (ДНК), екстрагована з тканин гонад самців осетрових риб, проходить очищення, деполімеризацію та нейтралізацію іонами натрію. У такому вигляді вона виступає біологічно активним функціональним інгредієнтом — Sodium DNA.
Дослідження цього компонента почалося в межах експериментів у Росії, де шукали ефективн...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9003-04-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 99-20-7
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 9067-32-7
Palmitoyl tripeptide-1 – це синтетичний пептид, пов’язаний із жирною кислотою, який може допомогти відновити видимі пошкодження шкіри та зміцнити підтримуючі елементи шкіри. Його класифікують як «пептид-повідомник» через його здатність «вказувати» шкірі, як виглядати краще, зокрема щодо зменшення ознак пошкодження сонцем, таких як зморшки та груба текстура. Деякі дослідження показали, що цей пептид має подібні переваги проти старіння, ніж ретинол. (Ви можете використовувати обидва інгредієнти для ще більшої користі.)
Пальмітоїл трипеп...
# CAS Номер: 221227-05-0
Acetyl hexapeptide-8 Комерційно відомий як аргірелін, ацетилгексапептид-8 – це синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі. В основному він використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння. Він призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках серед інших областей. Ацетилгексапептидом-8 - це синтетичний пептид, отриманий з білка, виявленого в ботокс. Він в основному використовується в кремах або сироватках проти зморшок і проти старіння. Він призначен...
КОЛАГЕН ГІДРОЛІЗОВАНИЙ -продукт гідролізу колагену, що отримується зі шкіри, хрящів, сухожиль, сполучної та кісткової тканин великої рогатої худоби. Суміш амінокислот та коротколанцюгових пептидів. Позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню, регенерації та відшкодуванню втрати амінокислот у шкірі, має ефект ліфтингу. Включається до складу засобів для догляду за шкірою обличчя, засобів для волосся та ін. Присутність групи пептидів зумовлює високу біологічну активність. Використовують як плівкоутворювальну речовину для у...
Навіть якщо сиве волосся може бути модним, багато людей хочуть мати блискуче барвисте волосся. З віком волосяні фолікули виробляють менше меланіну, пігменту, який відповідає за колір волосся, тому поступово волосся сивіє.
Волосяні фолікули виробляють волосяне волокно, яке пігментується в результаті синтезу меланіну та його перенесення від меланоцитів до кератиноцитів. Для боротьби з посивінням волосся компанія Unipex розробила ацетилгексапептид-1, біоміметичний пептид, отриманий з альфа-МСГ.
Ацетилгексапептид-1 (послідовність: Ac...
# CAS Номер: 1459206-66-6
Asetil Heptapeptit-4, cildin mikrobiyota dengesini korumak için geliştirilen Ac-Glu-Glu-Met-Gln-Arg-Arg-Ala dizisine sahip sentetik bir peptittir. Zararlı mikroplara karşı cildin doğal savunma sistemlerini güçlendirirken probiyotik görevi gören faydalı bakterilerin büyümesini destekler.
Kentsel alanlarda yaşayan insan cildi normal mikroflorasının bir kısmını kaybeder ve bu da hassasiyet, tahriş ve diğer iltihaplı süreçlere neden olur. Çalışmalar, doğaya yakın yaşayan insanların cildinin daha çeşitli bir mikrobiyotaya ve etkili bir savu...
Екстракт тамнолії вермікулярної – це натуральний та потужний інгредієнт, отриманий з рослини тамнолії вермікулярної. Ця рослина відома своїми унікальними властивостями та користю для шкіри, що робить її популярним вибором для косметики та засобів догляду за шкірою. Екстракт тамнолії вермікулярної багатий на антиоксиданти, вітаміни та мінерали, які можуть допомогти покращити загальний стан здоров'я та зовнішній вигляд шкіри. Його живильні та відновлювальні властивості роблять його цінним доповненням до будь-якого догляду за шкірою.
Екст...









