Biodance Refreshing Sea Kelp Real Deep Mask Гідрогелева маска для обличчя з ламінарією
Назва:
Biodance Refreshing Sea Kelp Real Deep Mask
Бренди:
Biodance 🇰🇷Категорії:
Маска для обличчяАктивні компоненти:
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Водорості
Корінь солодки
Вітамін Е
Опис:
Містить морську ламінарію, яка заспокоює та очищає шкіру, а також допомагає відновити жирно-водний баланс шкіри. Особливо корисний для жирної та схильної до вугрів шкіри.
За допомогою цієї гідрогелевої маски почервоніння та нерівна текстура заспокоюються, роблячи шкіру гладкою та витонченою.
Формула містить глибоководну воду, багату мінералами, яка контролює надлишок шкірного сала та відновлює баланс шкіри для активізації заспокійливих ефектів
Ця глибоко зволожуюча маска для обличчя складається з нетоксичних інгредієнтів, які не викликають подразнення. Він не містить алергенів та 19 інших жорстких, суперечливих інгредієнтів. Безпечний для чутливої шкіри.
Склад:
Water(Aqua), Lactobacillus/Kelp Ferment Filtrate, Glycerin, Dipropylene Glycol, Acrylates Copolymer, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Chondrus Crispus, Sea Water, Betaine, Algin, Agar, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Potassium Chloride, Sucrose, Caprylyl Glycol, Laminaria Digitata Water, Allantoin, Xanthan Gum, Polyglyceryl-10 Laurate, Ethylhexylglycerin, Melia Azadirachta Leaf Extract, Disodium EDTA, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Citric Acid, Rosa Damascena Flower Water, Melia Azadirachta Flower Extract, Iris Florentina Root Extract, Butylene Glycol, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Laminaria Japonica Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Kjellmaniella Gyrata Extract, Centella Asiatica Extract, Bifida Ferment Lysate, Lactose, Lactobacillus Ferment, Spirulina Platensis Extract, Jania Rubens Extract, Tocopherol, Panthenol, Madecassoside
Схожі за складом (аналоги)









Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 68797-35-3
СОЛОДКА ГЛАДКА -лакричник, багаторічна трав'яниста рослина сімейства Бобові. Сольова форма одного з основних протизапальних інгредієнтів рослини солодки, гліциризинат моноамонію. Це жовтуватий порошок з приємним солодким запахом. Лікарською сировиною служать очищені від кори коріння та підземні пагони. Сировина містить глікозиди (ліквіритозід, гліциризин), флавоноїди (ліквіритин, ізоліквертин), сахарозу та глюкозу, білки, крохмаль, аспарагін, камедь, мінеральні солі, пектинові речовини, сапоніни, фітогормони.
Екстракт коріння С.г. має ...
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 11141-17-6
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
Більш відомий як канталупа або медова диня, Cucumis melo (диня) є фруктом, багатим на вітаміни А і С і широким спектром різноманітних антиоксидантних сполук. ДИНЯ (Cucumis melon) - баштанна культура сімейства гарбузових. Культивується з найдавніших часів (близько 4000 років до н.е.). Плоди містять велику кількість аскорбінової кислоти, каротин, фолієву та нікотинову кислоти, азотисті та жирові речовини, вуглеводи, клітковину, мінеральні солі заліза, калію, натрію. Фітоконцентрати Д. застосовують у зволожуючих засобах для будь-якого типу шкір...
Водорості
Пребіотики/пробіотики/ферменти
В’язка рідина від жовтого до бурштинового кольору, отримана в результаті ферментації морської водорості з використанням лактобацил. Ідея ферментації полягає в тому, що вона руйнує клітинні стінки ламінарії, щоб корисні речовини всередині клітин стали біодоступними для шкіри.
Стверджується, що фермент Sea Kelp є чудовим безмасляним зволожувачем, пом’якшувачем і плівкоутворювачем. Також може мати деякі заспокійливі властивості для шкіри.








