numbuzin No.2 Rose PDRN Overnight Collagen Mask Нічна гідрогелева маска з ПДРН
Назва:
numbuzin No.2 Rose PDRN Overnight Collagen Mask
Бренди:
Numbuzin 🇰🇷Категорії:
Маска для обличчяАктивні компоненти:
Ніацинамід (вітамін В3)
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
Корінь солодки
PDRN (полінуклеотиди)
Алерген
УФ-фільтри
Олії
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Колаген
Опис:
Нічна гідрогелева маска з ПДРН numbuzin No.2 Rose PDRN Overnight Collagen Mask підвищує пружність та еластичність, наповнює шкіру вологою, робить її гладкою та сяючою. Сприяє звуженню пір та вирівнюванню рельєфу, при регулярному застосуванні уповільнює вікові зміни, стимулює синтез колагену та еластину. Містить ПДРН, колаген, 9 пептидів, волюфілін, ціанокобаламін, пантенол та пантолактон, гідролат троянди.
Склад:
Collagen Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Cetyl Ethylhexanoate, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Carob Gum, Irish Moss (Chondrus Crispus), Irish Moss Powder, Panthenol, Water, Betaine, Cellulose Gum, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sorbitan Sodium Polyacrylate, Jojoba Esters, Glyceryl Stearate SE, Potassium Chloride, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Sesquioleate, Sucrose, Hydroxyacetophenone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Sodium Stearoyl Glutamate, Trehalose, Adenosine, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Collagen, Polyglyceryl-10 Oleate, Hydrogenated Polyisobutene, Pantolactone, Sodium DNA, Octyldodecanol, Polyglyceryn-3, Hydrogenated Lecithin, Cyanocobalamin, Ethylhexylglycerin, Dipotassium Glycyrrhizate, Rosa Damascena Flower Extract, Polylactic Acid, Polyglyceryl-10 Laurate, Hyaluronic Acid, Tocopherol, Silica, Tripeptide-1, Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Acetyl Tetrapeptide-2, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Hexapeptide-9, Hexapeptide-11, Copper Tripeptide-1, Acetyl Tetrapeptide-5, Palmitoyl Tripeptide-5, Disodium EDTA
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9004-32-4
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 68797-35-3
СОЛОДКА ГЛАДКА -лакричник, багаторічна трав'яниста рослина сімейства Бобові. Сольова форма одного з основних протизапальних інгредієнтів рослини солодки, гліциризинат моноамонію. Це жовтуватий порошок з приємним солодким запахом. Лікарською сировиною служать очищені від кори коріння та підземні пагони. Сировина містить глікозиди (ліквіритозід, гліциризин), флавоноїди (ліквіритин, ізоліквертин), сахарозу та глюкозу, білки, крохмаль, аспарагін, камедь, мінеральні солі, пектинові речовини, сапоніни, фітогормони.
Екстракт коріння С.г. має ...
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 9003-27-4
# CAS Номер: 92113-31-0
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 5333-42-6
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 9007-49-2
ДНК натрію діє глибоко в шкірі, допомагаючи підтримувати її здоров’я та сприяючи формуванню більш чіткого контуру обличчя.
Походження та особливості інгредієнта
Дезоксирибонуклеїнова кислота (ДНК), екстрагована з тканин гонад самців осетрових риб, проходить очищення, деполімеризацію та нейтралізацію іонами натрію. У такому вигляді вона виступає біологічно активним функціональним інгредієнтом — Sodium DNA.
Дослідження цього компонента почалося в межах експериментів у Росії, де шукали ефективн...
# CAS Номер: 112-92-5
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 99-20-7
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 68187-32-6
НАТРІЮ СТЕАРОЛГЛУТАМАТ - сіль глутамінової кислоти. У косметиці Н.С. використовується як антиоксидант та пом'якшувальний компонент, а також для емульгування та очищення. Стеароїлглутамат натрію – це синтетичний інгредієнт або інгредієнт тваринного походження, який додається до косметики для кондиціонування шкіри або працює як емульгатор, зберігаючи змішані формули олії та води.
У більших кількостях він працює як поверхнево-активна речовина, як правило, з іншими очисними агентами; однак його використовували частіше через його властивост...
# CAS Номер: 2432-87-3
# CAS Номер: 49557-75-7
Palmitoyl tripeptide-1 – це синтетичний пептид, пов’язаний із жирною кислотою, який може допомогти відновити видимі пошкодження шкіри та зміцнити підтримуючі елементи шкіри. Його класифікують як «пептид-повідомник» через його здатність «вказувати» шкірі, як виглядати краще, зокрема щодо зменшення ознак пошкодження сонцем, таких як зморшки та груба текстура. Деякі дослідження показали, що цей пептид має подібні переваги проти старіння, ніж ретинол. (Ви можете використовувати обидва інгредієнти для ще більшої користі.)
Пальмітоїл трипеп...
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
Доведено, що пептид ефективно підвищує пружність і еластичність шкіри. Стимулює вироблення колагену, зменшує тонкі лінії та зморшки. Освітлює колір обличчя. Бореться з ознаками старіння та підвищує здатність утримувати воду.
Гексапептид-11 зменшує появу тонких ліній і зморшок, що робить його чудовим доповненням до всіх видів засобів по догляду за шкірою та засобів проти старіння. Він має унікальний набір амінокислот, які дозволяють йому маніпулювати рівнем колагену та підвищувати еластичність шкіри. Тому його можна використовувати як д...
# CAS Номер: 820959-17-9
Пептид із чотирьох амінокислот, який, як стверджується, зменшує набряклість мішків під очима завдяки своїм протинабряковим і антиглікаційним ефектам.
Синтетичний пептид, який заспокоює, розгладжує, зволожує та підвищує пружність при нанесенні на шкіру. Вважається, що його заспокійливі властивості зменшують набряклість під очима через накопичення рідини, наприклад від алергії (що не те саме, що мішки під очима, які виникають через жирові подушечки під шкірою, що вислизають з місця). Цей пептид також вважається, що перериває процес у шкі...
# CAS Номер: 9051-89-2
Полімолочна кислота — це синтетичний шкірний наповнювач, який вводять в обличчя, викликаючи власне вироблення колагену в організмі. Цей тип дермального наповнювача відомий як стимулятор. Ця нетоксична, біологічно розкладана речовина використовується більше 40 років як шовний матеріал. Відомо, що він особливо добре діє на нижню половину обличчя, заповнюючи зморшки, спричинені сміхом, збільшуючи тонкі губи та заповнюючи глибокі носогубні складки. Ця речовина відрізняється від інших шкірних наповнювачів, оскільки не дає миттєвих результатів. На...











