VT Cosmetics Reedle Shot Lifting Eye Cream Ліфтинг крем для повік
Назва:
VT Cosmetics Reedle Shot Lifting Eye Cream
Бренди:
VT Cosmetics 🇰🇷Категорії:
Крем для очейАктивні компоненти:
Пептиди
Кераміди
Олії
Колаген
Силікони
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Вітамін Е
Центелла азіатськa
Бакучіол
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Прополіс / мед
Опис:
Масажний ліфтинг-крем для повік із мікроголками VT Cosmetics Reedle Shot Lifting Eye Cream допомагає у боротьбі з вираженими ознаками старіння, розгладжує мімічні зморшки та скорочує вираженість шкірних заломів. Продукт оснащений спеціальним металевим аплікатором, яким зручно робити масаж навколо очей. Містить запатентовані комплекси Cicahyalon™ та CicaReedle™, софольянс та бакучиол.
Склад:
Water(Aqua), Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Glycerin, Propanediol, Water(Aqua), 1,2-Hexanediol, Collagen Extract, C13-15 Alkane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Niacinamide, Dicaprylyl Ether, Tocopherol, Methyl Trimethicone, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cetyl Alcohol, Polyglyceryl-2 Stearate, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Water(Aqua), Water(Aqua), Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Ethylhexylglycerin, Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Hexapeptide-11, Alanine/Histidine/Lysine Polypeptide Copper Hcl, Hexapeptide-9, Palmitoyl Tripeptide-1, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Nonapeptide-1, 1,2-Hexanediol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Glycerin, Phytosteryl/Isostearyl/Cetyl/Stearyl/Behenyl Dimer Dilinoleate, Glycerin, Butylene Glycol, Water(Aqua), Hydrogenated Lecithin, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, 1,2-Hexanediol, Ceramide NP, Sodium Stearoyl Glutamate, Fragrance(Parfum), Fragrance(Parfum), Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Adenosine, Disodium Edta, Bakuchiol, Water(Aqua), Hydrolyzed Elastin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Silica, Centella Asiatica Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Water(Aqua), 1,2-Hexanediol, Centella Asiatica Extract, Sodium Hyaluronate, Madecassic Acid, Madecassoside, Asiatic Acid, Asiaticoside, Propolis Extract
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 629-82-3
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 8002-43-5
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 25668-09-7
# CAS Номер: 112-92-5
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
Олії
# CAS Номер: 8001-25-0
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 63148-62-9
ВІНІЛДИМЕТИКОН - сополімер силоксану та вінілового полімеру. Плівкоутворюючий компонент м'якої текстури із захисними та водовідштовхувальними властивостями, сумісний із багатьма косметичними інгредієнтами. Використовується в лаках для волосся, манікюрних лаках, захисних кремах та ін. Кроссполімер диметикон є тип силікону. Силікони - це синтетичні полімери, що складаються з повторюваних ланок силоксан (елементарний кремній і кисень), тому силікони також можуть називатися полісілоксанов. Часто терміни «силікон» і «кремній» помилково використов...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 68187-32-6
НАТРІЮ СТЕАРОЛГЛУТАМАТ - сіль глутамінової кислоти. У косметиці Н.С. використовується як антиоксидант та пом'якшувальний компонент, а також для емульгування та очищення. Стеароїлглутамат натрію – це синтетичний інгредієнт або інгредієнт тваринного походження, який додається до косметики для кондиціонування шкіри або працює як емульгатор, зберігаючи змішані формули олії та води.
У більших кількостях він працює як поверхнево-активна речовина, як правило, з іншими очисними агентами; однак його використовували частіше через його властивост...
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 135852-71-2
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 16830-15-2
# CAS Номер: 8001-31-8
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Альтернатива потенційно шкідливим консервантам леуцідал (Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate або Leucidal) – це природний антимікробний консервант, який використовується в засобах по догляду за шкірою і косметиці. Він також може бути корисний при місцевому застосуванні в продуктах для шкіри або шкіри голови, оскільки він зволожує і кондиціонує. Це інгредієнт на основі пробіотика, створений шляхом ферментації Lactobacillus в певній живильному середовищі. Lactobacillus є одним з видів мікроорганізмів, які використовуються для виробництва ...
# CAS Номер: 464-92-6
Азіатська кислота може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри. Азіатська кислота — це сполука...
# CAS Номер: 18449-41-7
Азіатська кислота (мадекасова кислота) може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри.
Аз...
# CAS Номер: 49557-75-7
Palmitoyl tripeptide-1 – це синтетичний пептид, пов’язаний із жирною кислотою, який може допомогти відновити видимі пошкодження шкіри та зміцнити підтримуючі елементи шкіри. Його класифікують як «пептид-повідомник» через його здатність «вказувати» шкірі, як виглядати краще, зокрема щодо зменшення ознак пошкодження сонцем, таких як зморшки та груба текстура. Деякі дослідження показали, що цей пептид має подібні переваги проти старіння, ніж ретинол. (Ви можете використовувати обидва інгредієнти для ще більшої користі.)
Пальмітоїл трипеп...
Acetyl hexapeptide-8 Комерційно відомий як аргірелін, ацетилгексапептид-8 – це синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі. В основному він використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння. Він призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках серед інших областей. Ацетилгексапептидом-8 - це синтетичний пептид, отриманий з білка, виявленого в ботокс. Він в основному використовується в кремах або сироватках проти зморшок і проти старіння. Він призначен...
Аланін/гістидин/лізин поліпептид міді HCl є похідною міді пептиду, отриманого з аланіну, гістидину та лізину. Alanine/histidine/lysine polypeptide copper hcl, широко відомий як мідний трипептид-1, – це пептид, який сприяє загоєнню ран, має протизапальні та антиоксидантні властивості. Він посилює вироблення колагену та еластину, сприяючи регенерації шкіри, її пружності та молодому вигляду.
Нонапептид-1 - це синтетичний нонапептид, отриманий з аргініну, лізину, метіоніну, фенілаланіну, проліну, триптофану та валіну. Нонапептид-1 олігопептид з високою спорідненістю до MC1-R. Це біоміметичний пептидний антагоніст, специфічний для a-MSH (альфа-меланоцитостимулюючого гормону). Як антагоніст, він конкурує з природним лігандом (a-MSH) на його специфічному рецепторі (MC1-R), запобігаючи будь-якій подальшій активації тирозинази, і таким чином блокуючи синтез меланіну. Інгібування тирозинази зменшує утворення небажаної пігментації, дозв...
КОЛАГЕН ГІДРОЛІЗОВАНИЙ -продукт гідролізу колагену, що отримується зі шкіри, хрящів, сухожиль, сполучної та кісткової тканин великої рогатої худоби. Суміш амінокислот та коротколанцюгових пептидів. Позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню, регенерації та відшкодуванню втрати амінокислот у шкірі, має ефект ліфтингу. Включається до складу засобів для догляду за шкірою обличчя, засобів для волосся та ін. Присутність групи пептидів зумовлює високу біологічну активність. Використовують як плівкоутворювальну речовину для у...
Доведено, що пептид ефективно підвищує пружність і еластичність шкіри. Стимулює вироблення колагену, зменшує тонкі лінії та зморшки. Освітлює колір обличчя. Бореться з ознаками старіння та підвищує здатність утримувати воду.
Гексапептид-11 зменшує появу тонких ліній і зморшок, що робить його чудовим доповненням до всіх видів засобів по догляду за шкірою та засобів проти старіння. Він має унікальний набір амінокислот, які дозволяють йому маніпулювати рівнем колагену та підвищувати еластичність шкіри. Тому його можна використовувати як д...












