VT Cosmetics Cica Collagen Eye Cream Масажний крем для повік з колагеном
Назва:
VT Cosmetics Cica Collagen Eye Cream
Бренди:
VT Cosmetics 🇰🇷Категорії:
Крем для очейАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Вітамін С
Азулен
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Прополіс / мед
Центелла азіатськa
Олії
Колаген
Силікони
Опис:
Масажний крем для повік з колагеном VT Cosmetics Cica Collagen Eye Cream підвищує еластичність та ущільнює шкіру, розгладжує мімічні зморшки та заломи. Відновлює гідроліпідний баланс і посилює бар'єрні функції, усуває сухість та лущення. Спеціальний вібруючий аплікатор сприяє глибокому проникненню та засвоєнню активів. Містить рослинну плаценту, ніацинамід, аденозин, екстракт центели та зелений прополіс.
Склад:
Water, Propanediol, Hydrolyzed Collagen, Glycerin, Niacinamide, Hydrogenated Vegetable Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Hydrogenated Polydecene, Cetearyl Olivate, Polyacrylate-13, Sorbitan Olivate, Carbomer, Dimethicone, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylyl Methicone, Hydrogenated Polyisobutene, Cetyl Ethylhexanoate, Tromethamine, Hydroxyacetophenone, Butylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Agar, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Ethylhexyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Adenosine, Xanthan Gum, Sorbitan Isostearate, Polyglyceryl-10 Myristate, Disodium EDTA, Fragrance, Eclipta Prostrata Extract, Methylpropanediol, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, Melia Azadirachta Leaf Extract, Ceramide NP, Glycine Soja (Soybean) Phytoplacenta Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Centella Asiatica Extract, Glycosphingolipids, Hydrolyzed Elastin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Polyglyceryl-10 Stearate, Benzyl Glycol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Propolis Extract, Collagen Extract, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassoside, Madecassic Acid, Pyridoxine, Thiamine HCl, Azulene, Biotin, Folic Acid, Hyaluronic Acid, Raspberry Ketone, Cyanocobalamin
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 58-85-5
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 29806-73-3
# CAS Номер: 70445-33-9
ФОЛІЄВА КИСЛОТА - птероїлглутамінова кислота, вітамін В9, жовто-жовтогарячі кристали або порошок. Розчиняється в лугах, погано – у метанолі, етанолі, воді, не розчиняється в органічних розчинниках. Чинник зростання людини. Бере участь у процесах синтезу білків та утворенні еритроцитів. Міститься у печінці, білій рибі, зелених овочах. Недолік Ст призводить до анемії, особливо вираженої у жінок під час вагітності. Спільно з вітаміном С рекомендується для підтримки росту здорового волосся.
У косметиці застосовується у засобах, що знімают...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 68037-01-4
# CAS Номер: 9003-27-4
# CAS Номер: 92113-31-0
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 25668-09-7
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
Олії
# CAS Номер: 8001-25-0
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 66170-10-3
АСКОРБИВ ФОСФАТ НАТРІЮ - натрієва сіль аскорбінової кислоти, одна із стабільних при стандартних умовах та нейтральному рН форм вітаміну С. Білувато-жовтий водорозчинний порошок. Антиоксидант і водночас стимулятор синтезу колагену. Добре проникає в епідерміс, де трансформується в аскорбінову кислоту та блокує УФ-індуковане перекисне окиснення ліпідів.
А.ф.н. стимулює синтез колагену, регулює продукцію колагену І типу. Відмінність у проникності, швидше за все, пов'язана зі ступенем ліпофільності. має сенс звернути увагу на засоби саме з...
# CAS Номер: 97593-45-8
ОЛІЯ МОРИНГИ-жирна олія з насіння африканського дерева моринги олійної (Moringa oliefera). Отримують механічним пресуванням. Прозора рідина від блідо-жовтого до жовтого кольору, зі слабким горіховим запахом. Частково застигає при температурі 20 °С. Стійко до окиснення. Містить до 80% олеїнової кислоти. Швидко вбирається у шкіру, пом'якшуючи, живлячи та повертаючи їй еластичність, попереджає старіння. Сприяє розгладжуванню зморшок та усунення пігментних плям. Чи не залишає відчуття липкості. Добре вбирає та утримує аромати. Використовується д...
# CAS Номер: 11141-17-6
# CAS Номер: 2163-42-0
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 135852-71-2
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 16830-15-2
# CAS Номер: 2432-87-3
# CAS Номер: 17955-88-3
# CAS Номер: 464-92-6
Азіатська кислота може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри. Азіатська кислота — це сполука...
# CAS Номер: 18449-41-7
Азіатська кислота (мадекасова кислота) може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри.
Аз...
КОЛАГЕН ГІДРОЛІЗОВАНИЙ -продукт гідролізу колагену, що отримується зі шкіри, хрящів, сухожиль, сполучної та кісткової тканин великої рогатої худоби. Суміш амінокислот та коротколанцюгових пептидів. Позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню, регенерації та відшкодуванню втрати амінокислот у шкірі, має ефект ліфтингу. Включається до складу засобів для догляду за шкірою обличчя, засобів для волосся та ін. Присутність групи пептидів зумовлює високу біологічну активність. Використовують як плівкоутворювальну речовину для у...
КАМІДЬ ГУАРОВА - природний полісахарид, що утворює водні колоїдні системи. Одержують із гуара, або ціамопсису чотирикрильникового, або горохового дерева (Cyamopsis tetragonoloba) - виду трав'янистих рослин сімейства Бобові (Fabaceae). Однорічна зернобобова культура. Гуарові боби мають великий вторинний ендосперм, що містить галактоманнани - речовина, що утворює гель у воді, який відомий як К.г. До її складу входять звичайні для всіх рослинних смол полімери, що складаються з 0-маннози та О-галактози, 5-7% білка та деяка кількість ферментів. М...
Кераміди рослинного походження (до яких належать глікосфінголіпіди), які містяться в наших нічних кремах, мають захисні та реліпідні властивості. Вони складають ліпідний бар'єр, який захищає шкіру від зневоднення та зовнішніх загроз (холоду, мікроорганізмів тощо). Оскільки регенерація шкіри відбувається максимально вночі, цей інгредієнт допомагає шкірі відновлюватися.
Глікосфінголіпіди є другорядними компонентами клітинних мембран і мембранних компартментів і пов’язані з ростом, диференціюванням клітин, а також вірусними та онкогенними...










