SesDerma Laboratories Azelac Luminous Fluid Cream Флюїд для сяйва шкіри
Назва:
SesDerma Laboratories Azelac Luminous Fluid Cream
Бренди:
Sesderma 🇪🇸Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
УФ-фільтри
Вітамін С
Вітамін Е
AHA кислоти
Пептиди
Азелаїнова кислота
Силікони
Опис:
Краще перестрахуватися, ніж шкодувати, але ще краще відповідати обом цим вимогам. Саме тому ми обрали цей сяючий флюїд з депігментуючими активними інгредієнтами, які запобігають появі та лікують появу недоліків, вирівнюючи тон шкіри. Тепер із SPF 50!
Крім того, він відновлює сяйво вашої шкіри завдяки своїм сяючим пігментам.
Містить ліпосомальну азелаїнову кислоту, 4-бутилрезорцинол, транексамову кислоту, вітамін С, фактор росту (nicothiana benthamiana), хімічні та фізичні фільтри та сяючі пігменти.
Склад:
AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL TRIAZONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CYCLOPENTASILOXANE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, POLYMETHYL METHACRYLATE, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, BELLIS PERENNIS FLOWER EXTRACT, MICA, ISOSTEARYL ALCOHOL, TITANIUM DIOXIDE (NANO), TITANIUM DIOXIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, NICOTIANA BENTHAMIANA HEXAPEPTIDE-40 SH-POLYPEPTIDE-2, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, 4-BUTYLRESORCINOL, ALCOHOL, ALCOHOL DENAT, ASCORBYL PALMITATE, AZELAIC ACID, BHT, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, CITRIC ACID, DECYL GLUCOSIDE, DIACETYL BOLDINE, DIMETHICONE, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, DISODIUM PHOSPHATE, ETHYLCELLULOSE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERIN, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL STEARATE, HEXYLENE GLYCOL, LECITHIN, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, PARFUM, PHENETHYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, POLYSILICONE-11, POLYSORBATE 20, POTASSIUM PHOSPHATE, SILICA, SODIUM CHLORIDE, SODIUM CHOLATE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, TRANEXAMIC ACID, UNDECYLENOYL PHENYLALANINE.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 128-37-0
БУТІЛГІДРОКСІТОЛУОЛ - 2,6-Ді-трет-бутил-п-крезолу або іонол, ліпофільна органічна речовина, «іонол» білий кристалічний порошок з дуже слабким запахом, не розчинний у воді, але розчинний у жирах та оліях. Термостійок. Не впливає на запахи основних компонентів. Синтетичний антиоксидант, близький за своїми властивостями до бутилгідроксіанізолу. Застосовується в косметичних засобах, що мають жирову фазу, у харчовому виробництві.
BHT звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником і має токсичну дію на печінку, нирки та легені в екстр...
# CAS Номер: 70356-09-1
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 541-02-6
# CAS Номер: 68515-73-1
ДЕЦІЛГЛЮКОЗИД - м'яке неіонне ПАР, що складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, та жирних кислот кокосового горіха. Серед неіонних ПАР є найбезпечнішим. Може використовуватися як основний сурфактант або поєднуватися з іншими типами ПАР, що підвищує кондиціонуючий ефект катіонних ПАР. Д.р. має слабкі знежирюючі, але хороші змочують властивості, є найменш дратівливим шкіру агентом. Застосовується в засобах, що очищають для дітей, очищаючих лосьйонах для обличчя, пінах для ванни, милі для рук, гелях для душу, дезодорую...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 7558-79-4
# CAS Номер: 5466-77-3
ЭТИЛГЕКСИЛМЕТОКСИЦИННАМАТ октилметоксициннамат, 2-этилгексил-рметоксициннамат, (Octinoxate) прозора, безбарвна рідина. Слабко розчиняється у воді. Добре розчиняється в спиртах та оліях, ізопропанолі. Високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр. Вводиться як спеціальна добавка до зволожуючих кремів, губних помад, манікюрних лаків, шампунів, засобів для засмаги. Рідкий UVB фільтр. Під впливом ультрафіолетового випромінювання він може розпадатися на компоненти, що викликають подразнення, і ефект, який можна зменшити, якщо його пр...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 111-03-5
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 27458-93-1
Ізостеариловий спирт - безбарвний рідкий жирний спирт, який легко розтікається. Він зволожує та має дуже легку, шовковисту, м’яку суху шкіру. Він ідеально підходить для догляду за шкірою і добре працює в косметичних засобах для догляду за сонцем і кольорової косметики з низьким або високим рН.
Ізостеариловий спирт є спиртом з розгалуженим ланцюгом. Цетеариловий спирт - це а
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 12001-26-2
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 137-66-6
# CAS Номер: 86404-04-8
3-О-етил аскорбінова кислота - це похідне вітаміну С нового покоління, яке забезпечує чудовий ефект відбілювання, метаболізується до вітаміну С після проникнення в шкіру. Є потужним антивіковим активним засобом, який посилює синтез колагену та захищає шкіру від пошкодження ДНК. Він чинить сильну інгібуючу дію на меланогенез, зменшує темні та вікові плями, бореться з фотостарінням, перешкоджаючи запальним цитокінам, таким як IL-6, та звертає виробництво ROS для досягнення мети уловлювання вільних радикалів.
3-O-етил аскорбінова кислота...
# CAS Номер: 107-41-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 88122-99-0
# CAS Номер: 118-60-5
ЕТИЛГЕКСИЛСАЛІЦИЛАТ -октилсаліцилат, 2-етилгексил саліцилат, безбарвна або жовтувата рідина, погано розчиняється у воді, розчиняється у спиртах та оліях. У косметиці використовується як органічний фільтр, фотозахисна добавка в засобах для засмаги в УФВ-області. Міститься в деяких рослинах, наприклад, у березі. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 як УФ-фільтр дозволено для використання у концентрації, що не перевищує 5%. Octisalate є сонцезахисним інгредієнтом із загалом хорошим профілем безпеки. Запропоноване оновлення FD...
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
# CAS Номер: 9011-14-7
🔬 Діоксид титану (TiO2) у косметиці: безпека, наночастинки та покриття
Діоксид титану (TiO2 ) є одним із найефективніших мінеральних УФ-фільтрів для профілактики сонячних опіків і раку шкіри. Сьогодні в сонцезахисних кремах, тональних основах та бальзамах для губ він часто використовується у формі наночастинок (нано-TiO2), що дозволяє уникнути щільного білого нальоту на шкірі.
🛡️ Безпека при нанесенні на шкіру
Через мікроскопічний розмір наночастинок існували побоювання, що вони можуть проникати в к...
# CAS Номер: 1197-18-8
Транексамова кислота (TXA) — це синтетична молекула зі структурою, подібною до лізину, природної амінокислоти. Лізин відіграє значну роль у сприянні росту колагену, який надає шкірі міцність і еластичність. Транексамова кислота є захоплюючим місцевим інгредієнтом для зменшення вигляду кількох типів зміни кольору шкіри. Дослідження показали, що ефективність цього інгредієнта конкурує з гідрохіноном золотого стандарту і навіть підходить для людей з мелазмою. Транексамова кислота також допомагає шкірі зберегти свій молодий вигляд іншими способа...
Bellis perennis — це англійська маргаритка або звичайна маргаритка, яка в гомеопатії використовується з чотирнадцятого століття для лікування травм або ран. У косметиці використовують екстракти квітів і листя завдяки наявності масел і аміачних солей.
Він використовується як засіб для кондиціонування шкіри в таких продуктах, як креми, гелі, лосьйони, косметичні засоби. Його також іноді використовують як антиоксидант для стабілізації продукту протягом терміну придатності.
Квітка маргаритки, відома як Bellis Perennis, має багату та ...
# CAS Номер: 18979-61-8
4-Бутилрезорцин є одним із стабільних похідних резорцину (1,3 дигідроксибензолу), який також є інгібітором тирозинази завдяки подібній структурі (вільні ОН-групи в певних положеннях ароматичного кільця). Блокування одного з важливих ферментів у каскаді синтезу меланіну зменшує гіперпігментацію, плями та веснянки.
4-Бутилрезорцин, що міститься в догляді за шкірою, значно зменшує пігментацію передпліччя, спричинену ультрафіолетом. Запобігаючи виробленню меланіну, це потужний засіб для відбілювання шкіри, який набагато стабільніший і ефек...
Butylene Glycol Cocoate — це багатофункціональний інгредієнт, який приносить користь багатьом категоріям косметичних засобів. Для макіяжу та пудри Butylene Glycol Cocoate змочує пігмент, диспергує та покращує відтінок.
Butylene Glycol Cocoate — це пом’якшувальна суміш моно- та діефірів із надзвичайними властивостями змочування пігменту. Він використовується для текстурування основ під макіяж, тональних кремів, консилерів і стіків для покриття молодих і рівномірних тонів шкіри.
Низька в’язкість пігментних дисперсій без покриття аб...
Діацетил болдін (DAB) є похідним болдіну, алкалоїду, спочатку знайденого в болдо (Peumus boldus). Він також відомий під торговою назвою Sederma Lumiskin™.
Діацетил Болдин стабілізує тирозиназу в її неактивній формі. Тирозиназа є одним із найважливіших ферментів, які беруть участь у виробленні меланіну, тому запобігання її активації зменшує вироблення пігменту, залишаючи ефект освітлення шкіри. Крім того, DAB безпосередньо пригнічує тирозиназу, і загальний ефект полягає в зниженні активності ферменту приблизно на 53%.
Завдяки свої...
Гексапептид-40 sh-поліпептид-2 Nicotiana benthamiana – це рослинний пептид, отриманий з тютюнової рослини Nicotiana benthamiana, розроблений для імітації дії людського фактора росту, який називається трансформуючим фактором росту бета-2 (TGF-β2). Це пептид злиття, що поєднує гексапептид-40 з одноланцюговим рекомбінантним людським пептидом. Вважається, що цей комплекс покращує здоров'я шкіри, підтримуючи стовбурові клітини меланоцитів, що потенційно призводить до більш рівномірної пігментації та покращення еластичності шкіри.







