bellis perennis (daisy) flower extract

Назва інгредієнта:
bellis perennis (daisy) flower extract
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
Bellis perennis — це англійська маргаритка або звичайна маргаритка, яка в гомеопатії використовується з чотирнадцятого століття для лікування травм або ран. У косметиці використовують екстракти квітів і листя завдяки наявності масел і аміачних солей.
Він використовується як засіб для кондиціонування шкіри в таких продуктах, як креми, гелі, лосьйони, косметичні засоби. Його також іноді використовують як антиоксидант для стабілізації продукту протягом терміну придатності.
Квітка маргаритки, відома як Bellis Perennis, має багату та відому історію в догляді за шкірою. Він містить унікальну комбінацію поліфенолів, які діють як інгібітори тирозинази, природним чином пригнічують вироблення меланіну, зменшують появу темних плям і природним чином освітлюють і освітлюють колір обличчя. Екстракт квітів маргаритки містить високу концентрацію відлущувальних кислот і дуже високий вміст яблучної та винної кислот, які сприяють природному обміну клітин. Він особливо безпечний для чутливих типів шкіри та є природною нетоксичною альтернативою для освітлення шкіри, оскільки екстракт впливає та може блокувати різні шляхи утворення меланіну, ефективно запобігаючи пігментації та темним плямам. Екстракт квітів маргаритки є чудовим інгредієнтом, який може допомогти вилікувати наявну гіперпігментацію та пошкодження від сонця, а також запобігти майбутнім.
Останні продукти з цим інгредіентом
Вітамін Е
Вітамін С
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Колаген
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пептиди
Пантенол (Вітамін В5)
Алерген
PDRN (полінуклеотиди)
Силікони
Олії
Вітамін Е
УФ-фільтри
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Омега жирні кислоти
Вітамін F
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
Корінь солодки
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Гриби
Олії
Вітамін Е
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Корінь солодки
Силікони
Вітамін Е
УФ-фільтри
Центелла азіатськa
Ніацинамід (вітамін В3)
AHA кислоти
Вітамін Е
УФ-фільтри
Вітамін С
Силікони
Пептиди
Азелаїнова кислота
Водорості
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін С
Ніацинамід (вітамін В3)
AHA кислоти
Вітамін Е
УФ-фільтри
Ретиноїди (Вітамін А)
Вітамін С
Корінь солодки
Силікони
Бакучіол
Пептиди
Азелаїнова кислота
Олії
Силікони
УФ-фільтри
Вітамін Е
Кераміди
Ніацинамід (вітамін В3)
Силікони
Олії
УФ-фільтри
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Кераміди
Силікони
Олії
УФ-фільтри
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Пептиди
Пантенол (Вітамін В5)
Ретиноїди (Вітамін А)
Вітамін С












