ZO Skin Health Growth Factor Eye Serum Сироватка для очей
Назва:
ZO Skin Health Growth Factor Eye Serum
Бренди:
Zein Obagi 🇺🇸Категорії:
Крем для очейАктивні компоненти:
Омега жирні кислоти
Вітамін Е
Корінь солодки
Силікони
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін F
Пептиди
AHA кислоти
УФ-фільтри
Гіалуронова кислота
Опис:
Ця сироватка для очей спрямована на боротьбу з глибокими зморшками навколо очей, утворенням складок, запаленнями та зниженням мікроциркуляції. Охолоджувальний масажний аплікатор заспокоює шкіру та відновлює втомлений вигляд очей.
Покращує зовнішній вигляд мімічних зморшок + помітно розгладжує зморшки
Покращує зволоження + забезпечує пружність, подібну до філеру
Збільшує поділ фібробластів + вироблення колагену 1 типу для покращення щільності шкіри
Збільшує вміст гіалуронану в шкірі
Покращує мікроциркуляцію, захищає капілярні мережі від розпаду
Підтримує загальний стан шкіри навколо очей шляхом детоксикації, зменшення набряклості, видалення кров'яних пігментів, які можуть призвести до темних кіл, та зменшення наслідків оксидативного стресу
Склад:
Aqua/Water/Eau, Dimethicone, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Lupinus Albus Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, PEG-35 Castor Oil, Hieracium Pilosella Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Cordyceps Militaris Mycelium Extract, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Angelica Polymorpha Sinesis Root Extract, Buddleja Davidii Meristem Cell Culture, Lactobacillus/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate, Sodium Chloride, Dimethicone Crosspolymer, Lactobacillus Ferment, Phospholipids, Sodium Citrate, Sodium Tocopheryl Phosphate, Hydrolyzed Sericin, Cera Alba/Beeswax/Cire d’abeille, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Panthenyl Triacetate, Acetyl Tyrosine, Ethyl Linoleate, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Proline, Citric Acid, Hydrolyzed Vegetable Protein, Oleyl Alcohol, Trisodium Citrate Dihydrate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Silica, Silica Silylate, Beta-Glucan, Tocopherol, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Adenosine Triphosphate, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, PEG-12 Glyceryl Laurate, Acetyl Tetrapeptide-5, Xanthan Gum, Disodium EDTA, PVP, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.
Схожі за складом (аналоги)





Аналіз складу
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
ОЛЕЇЛОВИЙ СПИРТ – ненасичений жирний спирт. Безбарвна рідина. Чи не розчиняється у воді, розчиняється в етанолі, ефірі. Емолент, емульгатор, регулятор в'язкості, замутнювач. Використовується в піномиючих засобах як піногасник. Нетоксичний.
Oleyl erucate - це складний ефір на рослинній основі, отриманий шляхом поєднання олеілового спирту та ерукової кислоти. Ерукова кислота - це омега-9 жирна кислота. Це синтетична олія на рослинній основі, яка має аналогічний аромат і властивості, як і олія жожоба. Олія жовтувата, малов'язка, з дуже ле...
# CAS Номер: 94089-18-6
D-Panthenyl Triacetate (D-PTA) — це маслорозчинна похідна пантотенової кислоти, яка стимулює шкірний метаболізм і підтримує важливі функції шкіри. Пантеніл триацетат є похідним вітаміну B5, який зволожує шкіру, зменшує запалення та прискорює час загоєння після процедури.
Глибоко та швидко проникає в шкіру, активуючи енергетичні шляхи для відновлення та заспокійливого ефекту
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
PVP, скорочення від полівінілпіролідону, є одним із основних інгредієнтів, які використовуються в засобах для укладання волосся для утримання волосся на місці. Якщо він присутній у невеликих кількостях у засобах по догляду за шкірою, він утворює на шкірі непомітну плівку, яка зв’язує воду та допомагає надати шкірі вигляд більш пружної. У деяких людей це може погіршити стан шкіри. ПОЛІВІНІЛПІРРОЛІДОН - суміш аморфних лінійних полімерів з різним ступенем в'язкості. Білий гігроскопічний порошок. Розчиняється у воді, ароматичних вуглеводнях, не ...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 68-04-2
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 85085-82-9
# CAS Номер: 63148-62-9
ВІНІЛДИМЕТИКОН - сополімер силоксану та вінілового полімеру. Плівкоутворюючий компонент м'якої текстури із захисними та водовідштовхувальними властивостями, сумісний із багатьма косметичними інгредієнтами. Використовується в лаках для волосся, манікюрних лаках, захисних кремах та ін. Кроссполімер диметикон є тип силікону. Силікони - це синтетичні полімери, що складаються з повторюваних ланок силоксан (елементарний кремній і кисень), тому силікони також можуть називатися полісілоксанов. Часто терміни «силікон» і «кремній» помилково використов...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 107-41-5
# CAS Номер: 9041-22-9
# CAS Номер: 84775-66-6
Екстракт кореня Glycyrrhiza uralensis - це екстракт рослини, широко відомої як китайська солодка. Як і інші форми солодки, вона має заспокійливі та антивікові властивості. Вид солодки, який діє як засіб для кондиціонування шкіри, зберігаючи шкіру зволоженою та сприяючи здоровішому вигляду. Хоча корінь солодки зазвичай вважається безпечним харчовим інгредієнтом, він може викликати серйозні побічні ефекти, включаючи підвищення артеріального тиску та зниження рівня калію, якщо споживати його у великих кількостях або протягом тривалого періоду ч...
ЛЮПИН БІЛИЙ (Lupinus albus) -вид трав'янистих рослин з роду Lupinus, сімейства Бобові. Екстракт Л.б. багатий на пептиди, вітамін РР і мікроелементи (цинк і залізо). Стимулює ріст волосся, зменшує його випадання, відчутно збільшує густоту волосся. Має антиоксидантні властивості і застосовується в косметології для створення антивікових засобів для догляду за шкірою.
Олія насіння містить жирні кислоти, такі як олеїнова кислота та лінолева кислота. Використовують екстракт люпину і в косметичних цілях.
Екстракт і олію насіння люпину м...
Bellis perennis — це англійська маргаритка або звичайна маргаритка, яка в гомеопатії використовується з чотирнадцятого століття для лікування травм або ран. У косметиці використовують екстракти квітів і листя завдяки наявності масел і аміачних солей.
Він використовується як засіб для кондиціонування шкіри в таких продуктах, як креми, гелі, лосьйони, косметичні засоби. Його також іноді використовують як антиоксидант для стабілізації продукту протягом терміну придатності.
Квітка маргаритки, відома як Bellis Perennis, має багату та ...
lactobacillus/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate - екстракт кореня женьшеню. Для квашення використовують бактерії роду lactobacillus (молочнокислі бактерії).
Цілющі властивості женьшеню знайшли широке застосування у косметології. Особливі речовини – гінзенозиди стимулюють вироблення колагену та захищають клітини шкіри від шкідливого впливу ультрафіолету, омолоджують та стимулюють процес оновлення клітин епідермісу, мінерали та вітаміни живлять шкіру та покращують обмін речовин.
Кросполімер диметикон/ПЕГ-10/15 є сополімером, якщо диметикон зшитий із сумішшю діалілових ефірів ПЕГ-15/ПЕГ-10. Його зазвичай змішують з іншим силіконом, таким як диметикон або полідиметилсилоксан, для отримання суміші поверхнево-активних речовин зі специфічними властивостями. Він поставляється у вигляді напівпрозорої рідини.
Завдяки своїй структурній конфігурації та іонам, присутнім у структурі, він утворює стійкі емульсії, надаючи їм відповідну в’язкість, текучість і утворює стабільну плівку на стрижні волосся/шкірі. Це також допома...
# CAS Номер: 820959-17-9
Пептид із чотирьох амінокислот, який, як стверджується, зменшує набряклість мішків під очима завдяки своїм протинабряковим і антиглікаційним ефектам.
Синтетичний пептид, який заспокоює, розгладжує, зволожує та підвищує пружність при нанесенні на шкіру. Вважається, що його заспокійливі властивості зменшують набряклість під очима через накопичення рідини, наприклад від алергії (що не те саме, що мішки під очима, які виникають через жирові подушечки під шкірою, що вислизають з місця). Цей пептид також вважається, що перериває процес у шкі...
Вітамін Е
Фосфат токоферилу натрію - це натрієва сіль складної суміші ефірів фосфорицициду та токоферолу.
Не мало інформації щодо фосфату токоферилу натрію, і вона не переглянута база даних CIR або Cosmetics. Єдині дослідження щодо цього інгредієнта та його використання були надані компаніям, які виробляють зволожуючі засоби, які включали фосфат Tocopheryl натрію. Згідно зі статтею, опублікованою у біології вільних радикалів та медицини австралійськими та швейцарськими вченими, цей інгредієнт використовується для "ряду клітинних функцій, таких я...
# CAS Номер: 102029-88-9
Динатрієвий ацетилглюкозаміну фосфат — це створений у лабораторії інгредієнт для кондиціонування шкіри.
За словами виробника, динатрію ацетилглюкозаміну фосфат працює, підтримуючи глікозаміноглікани (GAG), групу компонентів у тканинах шкіри, яка включає хондроїтинсульфат і гіалуронову кислоту. Вони сприяють зволоженню, допомагають підтримувати водний баланс у верхніх шарах шкіри, а також допомагають надати шкірі гладкості та підтягнутого вигляду.
Поставляється у суміші з гліцерином, рівень використання динатрію ацетилглюкозаміну ...











